Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 1. března 2008 ve 22:00® HaD
HaD

skwor> kouknu

Sobota 1. března 2008 ve 22:00® HaD
HaD

Vydrain> ok, napravíme to ;-)

Sobota 1. března 2008 ve 21:52® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

jinak já jsoem po dlouhém hledání pořídil obal Sänger a dám do něj tuším 6 kompletů a ještě bodáky. Jsem hodně spokojenej

Sobota 1. března 2008 ve 21:51® HaD
HaD

Vydrain> :-) to jsi fakt nevěděla?

Sobota 1. března 2008 v 19:53® HaD
HaD

Vydrain> ano, v sekci „Ostatní“ www.chytej.cz

Sobota 1. března 2008 v 18:52® HaD
HaD

v noci to prý přijít zase

Sobota 1. března 2008 v 17:41® HaD
HaD
Diskuze: Plavaná

s křížkem po funuse :-)) já raději šoulačku kolem vody. Krmení mi nějak nikdy moc nešlo.

Sobota 1. března 2008 v 17:40® HaD
HaD

thomski> levná varianta je sehnat si v obchodě, kde prodávají koberce papírovou trubku. Je to zdarma, pár transportů vydrží a pruty jsou dokonale chráněné ;-)

Sobota 1. března 2008 v 17:23® HaD
HaD

Sander> no dopadlo to vlastně dobře. 1.3. budeme slavit narozeniny.

Sobota 1. března 2008 v 15:44® HaD
HaD

No u nás teda fičelo fest a málem mi to zabilo manželku. Když to začalo, běžela pro kočár a než ho stihla uklidit i s dcerou, rozebrala naám vichřice kus střechy a dvě tašky jí trefily do hlavy a do zad. Naštěstí nepadaly z 10 m výšky přímo, ale odrazem od střechy schodiště a tak to to přežila s tržnou ránou na hlavě a pobitejma zádama a kočár s dcerou to naštěstí neschytal vůbec Kdyby to šlo napřímo, byl jsem asi vdovec. Cestou domů jsem viděl několik převrácenejch kamiónů.

Středa 27. února 2008 v 0:54® HaD
HaD

cormaxx> ano ano, budu tam. Zajdi na pokec!

Středa 27. února 2008 v 0:41® HaD
HaD

miki20> dobrá rada nad zlato. Je potřeba vědět, co chceš. Pokuď pákovku, není co řešit, pokud klasiku značku, pak taky není co řešit. Já mám oblíbenej penn, takže bych měl asi vybráno.

Středa 27. února 2008 v 0:38® HaD
HaD

wallys> jo, soráč, fakt jsem nestíhal a zítra zase pádím pryč.

Středa 27. února 2008 v 0:37® HaD
HaD

MadMack> jak se to chová a jakej z toho máš pocit? Já takovej prut ještě ani neviděl na vlastní očička :-)) )

Úterý 26. února 2008 v 19:54® HaD
HaD

Rade> ještě jsem ho nedokončil, zasekl jsem se na koncertu :-((

Úterý 26. února 2008 v 17:35® HaD
HaD

Kuba V.> který to má být?

Úterý 26. února 2008 v 16:43® HaD
HaD
Diskuze: Pěst na oko

b.gun> b.gun: mohl by ses prosím pana hospodáře č.1 (p. Kava) zeptat, o jaké ale i „rádoby odborné reportáži“ mluvil? Rád bych se podíval. A pak bych se ho ještě zeptal, zda má svá tvrzení podložená nějakými studiemi a jakými a kdo je v jakém období prováděl. Takhle to zní moc pěkně, ale měl by to nějak podložit.

Úterý 26. února 2008 ve 14:36® HaD
HaD

wallys> sory, pár dní jsem byl mimo a nestíhal. Ten proutek je na vábničku hodně příjemnej a používám ho tak rád. Jinak na vábničku mám ještě dreamfish a občas na menší ryby i sumo od DAM

Úterý 26. února 2008 ve 14:22® HaD
HaD
Diskuze: Muškaření

Baron 007> neboj, bude :-)

Úterý 26. února 2008 v 11:34® HaD
HaD
Diskuze: Muškaření

a kdo napíše chlapi letos ofic. reportáž?