Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 15. ledna 2008 ve 12:14® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
drebin69> už je po navážení, už zase bude dobrá náladička

- Úterý 15. ledna 2008 v 11:07® HaD
- Diskuze: Muškaření
fikus: tu fotku jsem smazal, díky za pochopení.
- Úterý 15. ledna 2008 v 10:55® HaD
- Diskuze: Rybaření na dírkách
Piranha> abych pravdu řekl, tak mám velkou radost i třeba z malýho okounka, protože to už člověk něco musí předvést. Duhák, kterej sice bojuje, ale chytí ho každej, už mě moc nebere.
- Úterý 15. ledna 2008 v 10:51® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Venca Zelenka> ty spročka nejsou špatný, ale jak jsi spokojenej s kvalitou a pevností oček?
- Úterý 15. ledna 2008 v 10:50® HaD
- Diskuze: Plavaná
Jonny94> jak jsi dopadl? Velikost splávku se řídí vzdáleností, proudem, hloubkou, lovnou metodou a celou řadou dalších podmínek při lovu. Takže jak napsal martinbrozek -splávek může někdy vyhovovat půlgramový a někdy i ta dvacítka, což už je tedy velkej extrém
- Úterý 15. ledna 2008 ve 2:03® HaD
- Diskuze: Sumcařina
cagy> kamarád má Mila už dlouho a vytahal na ně hrozný ryby, dokonce už dvě přes 90 kg. Já osobně jejich fanda nejsem, ale fungujou.
- Úterý 15. ledna 2008 v 1:57® HaD
CeP> tak to by možná šlo
- Úterý 15. ledna 2008 v 1:13® HaD
CeP> zřejmě budu mimo ČR. Kdy to přesně je?
- Úterý 15. ledna 2008 v 0:49® HaD
CeP> zase z Tebe bude rybář? No skvěle! Víš co mě šíleně točí? Někde jsem ztratil tu kazetku, jak jste chytali s ospreyem. Už sem věnoval hledání kus života a není

- Úterý 15. ledna 2008 v 0:15® HaD
- Diskuze: Z lovu | Revír: Kdesi na severu Čech | Způsob lovu: Marmyškování
V neděli jsme byli s Ospreyem na dírkách s panem Mezentzevem a výborně si zachytali na marmyšku a především se dozvěděli strašně moc zajímavých informací. Nachytali jsme desítky duháků, siveny a okouny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. ledna 2008 v 0:14® HaD
- Diskuze: Rybaření na dírkách
V neděli jsme byli s Ospreyem na dírkách s panem Mezentzevem a výborně si zachytali na marmyšku a především se dozvěděli strašné moc zajímavých informací. Nachytali jsme desítky duháků, siveny a okouny.
- Úterý 15. ledna 2008 v 0:03® HaD
CeP> teď tak přemýšlím, přestal jsi už pařit?

- Úterý 15. ledna 2008 v 0:03® HaD
CeP> tím si prošel každý. Ale nevzpomínám si, že bys Ty, nebo kdokoliv jiný, koho mám rád a vážím si ho, tímhle stylem začínal.
- Úterý 15. ledna 2008 v 0:01® HaD
sus1> pokdu se nepletu, tak po dlouhé době tohle řešíš jenom Ty.
- Pondělí 14. ledna 2008 ve 21:10® HaD
CeP> chtěl bych k tomu říct něco chytrýho, ale nejsem asi dost starej. Naštěstí

- Pondělí 14. ledna 2008 v 18:31® HaD
sus1> přeji hezký večer

- Pondělí 14. ledna 2008 v 15:59® HaD
sus1> Myslím si, že je to moje věc, jestli se do něčeho zapojím, či nikoliv. A vůbec není podstatné, zda Ty vidíš důvod, či ne.
- Pondělí 14. ledna 2008 ve 14:20® HaD
sus1> kde Ti odpovím, je výhradně moje věc. Není to výhrůžka. Je to suché konstatování.
- Pondělí 14. ledna 2008 ve 13:56® HaD
dam> byl si na rybach?
- Pondělí 14. ledna 2008 v 11:47® HaD
dam> žiju