Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 8. ledna 2008 ve 23:46® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander: kolik měl? vypadá docela velikej…
- Úterý 8. ledna 2008 ve 23:45® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Piranha>
není to můj způsob. Jen jsem se nechal inspirovat
u někoho, kdo to zase okoukal jinde a trochu to „vytunil“
) - Úterý 8. ledna 2008 ve 23:43® HaD
Tomash> nechci se hádat, ale já jsem životní optimista a věřím, že by to šlo. Jaký mají v tomhle ohledu zkušenosti na Slovensku?
- Úterý 8. ledna 2008 v 16:29® HaD
wallys> jo taky se dá, vůbec nejsem proti. To co je v DVD není dogma, je to mnohdy třeba inspirace pro další tvoření
a to je na tom to krásné, ne? 
- Úterý 8. ledna 2008 v 16:28® HaD
Láďa_vydra> já s tím až tak nesouhlasím – beru si vždy baterku k el. motoru a k echolotu z důvodu, že když baterka k motoru slábne, tak echolot kolikrát vypadává a to je na prd. Navíc echolot taky baterce od motoru něco veme a ta kapacita se dost snižuje. Ideální by bylo mít dvě baterky, ale kdo by je rval sebou. Tu malou si dám do batůžku a skoro o ní nevím. Další věc, která mě někdy vadila, byla kabeláž – ne vždy mám echolot poblíž baterky k EM a takhle nejsem omezenej.
- Úterý 8. ledna 2008 v 16:18® HaD
- Diskuze: Feeder
regulus> až přijde, ukážu

- Úterý 8. ledna 2008 v 16:18® HaD
skwor> já tomu zas tak nerozumím, to spíše Osprey. Ale hodně jsem se od něj při natáčení naučil. Třeba teď v zimě to bylo supr.
- Úterý 8. ledna 2008 v 16:12® HaD
Piranha> u nás je to porušení řádu. O tom není pochyb. Ale je to pro dobro nástražní ryby. Jakákoliv jiná věc jen prodlouží její trápení. Hrouzek to třeba našívá takovou šňůrkou, ale je to hrůza to našívání a pak uvazování, pak upnout do pidi karabinky, rybu trápíš na suchu docela dlouho, zkrátka je to hrozně nepohodlný, dlouhý a komplikovaný… Ale pak jsi naprosto legální. Místo kroužku lze taky použít slabej vlacec, kterej se utrhne a pak se dá porybnýmu tvrdit, že to není na sumce, ale na tu nástražku. Jak to kdo a kde v konkrétních podmínkách použije, je už jeho věc a riziko. Já se k tomuhle porušení ale klidně přiznám, že jsem to vícekrát neřešil. Pokud by byl porybnej alespoň trochu rozumnej, musel by pochopit, že to je jen ku prospěchu věci.
- Úterý 8. ledna 2008 v 15:59® HaD
- Diskuze: Rybaření na dírkách
lucioperce69> bezva
- Úterý 8. ledna 2008 ve 14:11® HaD
jiris> dokud dále budeme všichni přemýšlet jako Ty, nidky se tý vlastnosti nezbavíme.
- Úterý 8. ledna 2008 ve 12:21® HaD
jiris> ano, jsou hájení. Tak proč míň?
- Úterý 8. ledna 2008 ve 12:20® HaD
- Diskuze: Rybaření na dírkách
No tak to je krása klucííí, štiky, a okouni…no to se mi líbí! Fakt krásný ryby. Né že by se mi duhoni a siveni nelíbili, ale už mě trochu nudili, ale ty okouni…slintám a přeju a i ta štika Mr.Sticka je nádherná. Fakt gratulace! Já se snad podívám o víkendu někde v okolí Děčína a mistrem marmyšky. Už se těším…
- Pondělí 7. ledna 2008 v 19:20® HaD
DAM: jak, kde a na co?

- Pondělí 7. ledna 2008 v 16:38® HaD
chosebaits> PROSÍM?
Ty pruty obecně maj hodně pevnou páteř
a poté, co mi za něj vzal vloni na výstavě prodejce a řekl drž
a zatáhl za špičku takovou silou, že jsem málem padl na hubu, jim prostě
věřím a myslím, že sumec do 150 cm by neměl v případě pevné
šňůry šanci. - Pondělí 7. ledna 2008 v 16:36® HaD
skwor> jo, taky jsem je okukoval.
- Pondělí 7. ledna 2008 v 16:36® HaD
Vydrain> no nápad zajímavej… jen nevím zda by se to ujalo a co kdybych ještě nakonec za svoje hrubky platil i já

- Pondělí 7. ledna 2008 ve 13:07® HaD
MiK> na ten prut vytáhnu i sumce

- Pondělí 7. ledna 2008 ve 12:41® HaD
Tak a začínám se více věnovat feederu. Objednal sem si feederovou MAŠINU od SPORTEXU a rybky se mohou těšit

- Pondělí 7. ledna 2008 ve 12:16® HaD
sus1> TEN PLUGIN ZKUS, HODNĚ POMŮŽE
- Pondělí 7. ledna 2008 ve 2:20® HaD
Rico> jo Angelina Jolie