Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 8. ledna 2008 ve 23:46® HaD
HaD

Sander: kolik měl? vypadá docela velikej…

Úterý 8. ledna 2008 ve 23:45® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

Piranha> :-) není to můj způsob. Jen jsem se nechal inspirovat u někoho, kdo to zase okoukal jinde a trochu to „vytunil“ :-)) )

Úterý 8. ledna 2008 ve 23:43® HaD
HaD

Tomash> nechci se hádat, ale já jsem životní optimista a věřím, že by to šlo. Jaký mají v tomhle ohledu zkušenosti na Slovensku?

Úterý 8. ledna 2008 v 16:29® HaD
HaD

wallys> jo taky se dá, vůbec nejsem proti. To co je v DVD není dogma, je to mnohdy třeba inspirace pro další tvoření ;-) a to je na tom to krásné, ne? :-)

Úterý 8. ledna 2008 v 16:28® HaD
HaD

Láďa_vydra> já s tím až tak nesouhlasím – beru si vždy baterku k el. motoru a k echolotu z důvodu, že když baterka k motoru slábne, tak echolot kolikrát vypadává a to je na prd. Navíc echolot taky baterce od motoru něco veme a ta kapacita se dost snižuje. Ideální by bylo mít dvě baterky, ale kdo by je rval sebou. Tu malou si dám do batůžku a skoro o ní nevím. Další věc, která mě někdy vadila, byla kabeláž – ne vždy mám echolot poblíž baterky k EM a takhle nejsem omezenej.

Úterý 8. ledna 2008 v 16:18® HaD
HaD
Diskuze: Feeder

regulus> až přijde, ukážu :-)

Úterý 8. ledna 2008 v 16:18® HaD
HaD

skwor> já tomu zas tak nerozumím, to spíše Osprey. Ale hodně jsem se od něj při natáčení naučil. Třeba teď v zimě to bylo supr.

Úterý 8. ledna 2008 v 16:12® HaD
HaD

Piranha> u nás je to porušení řádu. O tom není pochyb. Ale je to pro dobro nástražní ryby. Jakákoliv jiná věc jen prodlouží její trápení. Hrouzek to třeba našívá takovou šňůrkou, ale je to hrůza to našívání a pak uvazování, pak upnout do pidi karabinky, rybu trápíš na suchu docela dlouho, zkrátka je to hrozně nepohodlný, dlouhý a komplikovaný… Ale pak jsi naprosto legální. Místo kroužku lze taky použít slabej vlacec, kterej se utrhne a pak se dá porybnýmu tvrdit, že to není na sumce, ale na tu nástražku. Jak to kdo a kde v konkrétních podmínkách použije, je už jeho věc a riziko. Já se k tomuhle porušení ale klidně přiznám, že jsem to vícekrát neřešil. Pokud by byl porybnej alespoň trochu rozumnej, musel by pochopit, že to je jen ku prospěchu věci.

Úterý 8. ledna 2008 v 15:59® HaD
HaD

lucioperce69> bezva

Úterý 8. ledna 2008 ve 14:11® HaD
HaD

jiris> dokud dále budeme všichni přemýšlet jako Ty, nidky se tý vlastnosti nezbavíme.

Úterý 8. ledna 2008 ve 12:21® HaD
HaD

jiris> ano, jsou hájení. Tak proč míň?

Úterý 8. ledna 2008 ve 12:20® HaD
HaD

No tak to je krása klucííí, štiky, a okouni…no to se mi líbí! Fakt krásný ryby. Né že by se mi duhoni a siveni nelíbili, ale už mě trochu nudili, ale ty okouni…slintám a přeju a i ta štika Mr.Sticka je nádherná. Fakt gratulace! Já se snad podívám o víkendu někde v okolí Děčína a mistrem marmyšky. Už se těším…

Pondělí 7. ledna 2008 v 19:20® HaD
HaD

DAM: jak, kde a na co? :-)

Pondělí 7. ledna 2008 v 16:38® HaD
HaD

chosebaits> PROSÍM? :-) Ty pruty obecně maj hodně pevnou páteř a poté, co mi za něj vzal vloni na výstavě prodejce a řekl drž a zatáhl za špičku takovou silou, že jsem málem padl na hubu, jim prostě věřím a myslím, že sumec do 150 cm by neměl v případě pevné šňůry šanci.

Pondělí 7. ledna 2008 v 16:36® HaD
HaD

skwor> jo, taky jsem je okukoval.

Pondělí 7. ledna 2008 v 16:36® HaD
HaD

Vydrain> no nápad zajímavej… jen nevím zda by se to ujalo a co kdybych ještě nakonec za svoje hrubky platil i já :-)

Pondělí 7. ledna 2008 ve 13:07® HaD
HaD

MiK> na ten prut vytáhnu i sumce :-)

Pondělí 7. ledna 2008 ve 12:41® HaD
HaD

Tak a začínám se více věnovat feederu. Objednal sem si feederovou MAŠINU od SPORTEXU a rybky se mohou těšit :-)

Pondělí 7. ledna 2008 ve 12:16® HaD
HaD

sus1> TEN PLUGIN ZKUS, HODNĚ POMŮŽE

Pondělí 7. ledna 2008 ve 2:20® HaD
HaD

Rico> jo Angelina Jolie ;-)