Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 26. listopadu 2007 ve 12:35® HaD
HaD

Tereza> na kterém moři?

Pondělí 26. listopadu 2007 v 11:52® HaD
HaD

dam> :-)) ))))), tak to chápu. Já byl taky unaven :-) Ale stálo to za to, především jsem byl strašně mile překvapen, kolik se vydražilo pro Kaňku. To je super!

Pondělí 26. listopadu 2007 v 11:50® HaD
HaD
Diskuze: Plavaná

yerrx> přesně tak jak říká ricci – záleží na proudu. Já chytával i se splávkem okolo 8 g s olůvkem 10 g a by se nástraha stihla dostat ke dnu (veliký proud) a pak jsem to celé zlehka přizvedával prutem. A pak jsou místa, kde by stačil klidně splávek 2g (s rousnicí). Kdyby se použila lehká nástraha (chrostík, kostní červ apod.), tak klidně i menší

Pondělí 26. listopadu 2007 v 10:57® HaD
HaD

dam> a z čeho byla tak unavená? :-)

Pondělí 26. listopadu 2007 v 0:20® HaD
HaD

LojzaRybka> tady snad taky nějací jsou, ale zatím jsem neměl to štěstí

Neděle 25. listopadu 2007 ve 22:54® HaD
HaD

LojzaRybka> ne, bohužel nikdy. Ale teď v týdnu bych to rád zkusil

Neděle 25. listopadu 2007 ve 22:29® HaD
HaD

FInnnp> že se tak blbě ptám, co? :-D

Neděle 25. listopadu 2007 ve 22:15® HaD
HaD

FInnnp> chytl si už někdy nějakého?

Neděle 25. listopadu 2007 ve 22:10® HaD
HaD
Diskuze: Muškaření

bubu> :-)

Neděle 25. listopadu 2007 ve 21:21® HaD
HaD

dam> díky moc, mě se taky líbilo :-) A sory, že sme moc nepokecali, nějak sem nezvládal…

Neděle 25. listopadu 2007 v 19:26® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

Jonny94> 3,5 – 6 kg

Neděle 25. listopadu 2007 v 19:11® HaD
HaD

robur: mám, na půl hodiny sem se odpoledne probral a zase pak chrápal :-) pošli mi je

Neděle 25. listopadu 2007 v 15:43® HaD
HaD

Nikoš> nezkoušel. Ale je to dobrej námět k zamyšlení a vyzkoušení.

Neděle 25. listopadu 2007 v 15:40® HaD
HaD
Diskuze: Muškaření

bubu: než sem tu fotku vložíš, zmenši jí na 540 px a bude to lepší

Neděle 25. listopadu 2007 v 15:35® HaD
HaD

bafff

Neděle 25. listopadu 2007 v 15:24® HaD
HaD

LojzaRybka> :-)

Pátek 23. listopadu 2007 ve 12:24® HaD
HaD

toulovec> platí, pokud budu mobilní

Pátek 23. listopadu 2007 v 10:24® HaD
HaD

FInnnp> krásná ryba. Zítra se zeptám, jaký je ofic. rekord. Fotka v ložnici opravdu není nic moc, ale ani tak to není fotografem, jako prostředím, zejména pak proto, že jasně říká, že ryba byla usmrcena. Ale je to v pořádku, máš na to právo. U fotky toho sumce je to trochu lepší, ale kdybys pár věcí změnil (stačil by úhel pohledu), výrazně by se to ještě vylepšilo. Tak zkoušej a posílej další snímky!

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 16:26® HaD
HaD

Taková náhodička, ne? A z toho důvodu je tady už od 1.11. sumec hájenej. Mělo by to tak bejt všude. Stejně jako jasná definic v RŘ, že ryba ulovená mimo hlavovou část MUSÍ být puštěna zpět. A argumet „kdo by to hlídal“ neobstojí. Pak by nebylo potřeba žádných zákonů.

Čtvrtek 22. listopadu 2007 v 16:23® HaD
HaD

SETR ONDRA> co k tomu mám říct? Nejhorší je, když se k takovému tématu vyjadřuje jarmil, kterej o tom ví úplný hov.o. Ale já nehodlám vyvracet názory lidí navštěvující Moravský Rybářský Klub. Už mockrát mě někdo upozorňoval na různý debaty, např. o nemožnosti utrhnout prutem trhačku o síle 0,40 mm apod. Tyhle teoretici odporující praktikům mě fakt dostávají do kolen. To je asi tak jako kdybych manželce vysvětloval, jakej je to skvělej pocit mít menses a že jí břicho bolet nemůže a že je to něčím jiným, že asi něco špatného snědla. A nebo to není „jarmil“ ale podsekávač, kterej si jen nalhává a obhajuje se. Tohle prostě vím a přes to až na výjimky nejede vlak. Viděl jsem před lety ve Veselí nad Lužnicí. Za měsíc jich tam vybili okolo 150 ks. Lidi, který ho neuvláčeli za celej rok ani jednou jich měli denně několik. V době, kdy sumec téměř nežere a jen zimuje. A všechno na 50 metrech řeky, která má šířku as 15 m. Kua, sem se zase nas.al!!!=-| =-|