Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 27. srpna 2007 ve 12:18® HaD
HaD

A je tu další song od I. Slámy, tentokráte o štice. A Leoš Mareš pukne závistí :-D www.chytej.cz

Pondělí 27. srpna 2007 ve 12:11® HaD
HaD
Diskuze: Muškaření

toulovec> :-)) )) to by bylo sqělé!!!

Pondělí 27. srpna 2007 ve 12:10® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

Láďa_vydra> kua, tak jste si zachytali. Velká gratulace chlape! Doufám, že se objevíš na srazu, počítám s Tebou!

Pondělí 27. srpna 2007 ve 12:10® HaD
HaD

vosa> o chybách vím, je to moje vina. Prostě jsem si to tak prosadil. Kdyby se to dělalo tak jak řekl profík, řada věcí by se vystříhala. Ale můj cíl bylo DVD s kompletní informací a proto je to takto. Zvuk je opět moje vina – máme profi kameru, ale do zvuku jsem i přes nátlak D. Bonaventury investovat nechtěl a byl přesvědčen, že to není třeba. Po tomto filmu už máme i zvuk na profi úrovni. Na jednu stranu mě to mrzí, na druhou stranu jsem se něčemu zase naučil :-) Obraz je místy takový jaký je díky příšerné délce (183 minut). První vydání je skoro vyprodané a u druhého, které bude do měsíce, budeme mít velké médium, takže by se to mělo výrazně, ale výrazně zlepšit. POdstané pro mě je, že se líbí obsah a o tom to také především bylo, je a bude!

Pondělí 27. srpna 2007 ve 12:04® HaD
HaD

Pádík> no před lety jsem se k tomu dostal o trochu dříve, než bylo vhodné – byl jsem doslova ukecán. Postupem doby se lecos změnilo, vyvinulo. Některé názory jsem změnil, některé pouze utvrdil. Jsem rád, že se DVD líbilo. Jak to jde na Pádu netuším, protože letošek jsem zasvětil práci a na sumce jsem se dostal v ČR asi dvakrát a ven vůbec. Příští rok to napravím :-)

Pondělí 27. srpna 2007 v 11:56® HaD
HaD

zn.: vyměním za DVD z naší edice :-)) )

Pondělí 27. srpna 2007 v 11:56® HaD
HaD

toulovec> nemáš ten film? Já ho neviděl, jen o něm slyšel, ale nikde ho nesehnal. Byl bych moc rád!!!

Pondělí 27. srpna 2007 v 11:50® HaD
HaD

karabina z článku: www.chytej.cz

foto/diskuze/vseobecna/2007/th-img13523.jpg
Pondělí 27. srpna 2007 v 10:44® HaD
HaD

Prutos> díky! půlka listopadu…cca

Pondělí 27. srpna 2007 v 10:33® HaD
HaD

dam> buch buch…ano 4all: až vydáme DVD o přívlači a uvidíte v akci Milana, tak mimoto, že Vás naučí opravdu smáčkovat, tak zamáčknete slzičku. Je to neuvěřitelný člověk…neuvěřitelný

Pondělí 27. srpna 2007 v 9:07® HaD
HaD

všem díky! večer sem padl na hubu a vstal až teď :-)

Dam: hodně za tenhle výsledek vděčíme Milanovi Rozsypalovi. To co jsem se od něj při natáčení instruktáže o smáčkování naučil mě minimálně v sobotu hodně, hodně pomohlo… A Tomovi zase v neděli.

Neděle 26. srpna 2007 ve 21:13® HaD
HaD

Všem díky za podporu. Dopadlo to tak, že TR s 25 rybami ráno vychytal 5. místo a já odpoledne se 14 rybami 2.! Celkově jsme se součtem 19 bodů (stejně jako LOVY Brno) na skvělém 4. místě! Od bedny nás dělilo jen 15 cm ryb (my měli součet za celý víkend asi 9650 mm a Lovy Brno 9800 mm). Přesto to považuji za skvělý výsledek a jsme náležitě pyšni :-) Celkově jsme se tedy posunuli v průběžném pořadí v sezóně 2007 ze 7. pozice na skvělé 4. místo! POslední kolo v Havlíčkově Brodu bude tedy mimořádně zajímavé!

V sobotu dopoledne se chytilo cca 140 ryb, odpoledne asi 160, v neděli dopo přes 340 ryb a odpo asi 150.

Přesné a kompletní výsledky zveřejním během několika dní.

První čtyři týmy – 2. kolo v Týně n. Vltavou:

1. Cidlina tým (Čepeláci)
  2. Jirka tým (Šimota, Špáda)
  3. LOVY Brno
  4. Chytej.cz

První čtyři týmy – průběžné pořadí po dnešním závodě:

1. Jirka tým (Šimota, Špáda)
  2. Cidlina tým (Čepeláci)
  3. LOVY Brno
  4. Chytej.cz
Neděle 26. srpna 2007 ve 21:13® HaD
HaD

Všem díky za podporu. Dopadlo to tak, že TR s 25 rybami ráno vychytal 5. místo a já odpoledne se 14 rybami 2.! Celkově jsme se součtem 19 bodů (stejně jako LOVY Brno) na skvělém 4. místě! Od bedny nás dělilo jen 15 cm ryb (my měli součet za celý víkend asi 9650 mm a Lovy Brno 9800 mm). Přesto to považuji za skvělý výsledek a jsme náležitě pyšni :-) Celkově jsme se tedy posunuli v průběžném pořadí v sezóně 2007 ze 7. pozice na skvělé 4. místo! POslední kolo v Havlíčkově Brodu bude tedy mimořádně zajímavé!

V sobotu dopoledne se chytilo cca 140 ryb, odpoledne asi 160, v neděli dopo přes 340 ryb a odpo asi 150.

Přesné a kompletní výsledky zveřejním během několika dní.

První čtyři týmy – 2. kolo v Týně n. Vltavou:

1. Cidlina tým (Čepeláci)
  2. Jirka tým (Šimota, Špáda)
  3. LOVY Brno
  4. Chytej.cz

První čtyři týmy – průběžné pořadí po dnešním závodě:

1. Jirka tým (Šimota, Špáda)
  2. Cidlina tým (Čepeláci)
  3. LOVY Brno
  4. Chytej.cz
Sobota 25. srpna 2007 ve 21:41® HaD
HaD

„ZPRÁVY Z BOJE“: TÝM CHYTEJ.CZ DNES NA ZÁVODECH V I. LIZE V PŘÍVLAČI OBSADIL PÁTÉ MÍSTO, ČÍMŽ SE V CELKOVÉM POŘADÍ POSUNUL Z DOBRÉHO 7. MÍSTA NA SKVĚLOU 5–6. POZICI (TR BYL 8., JÁ 4.) DRŽTE NÁM NA ZÍTRA PALCE! PŘED NÁM JSOU

1.JIRKA TEAM 2. LOVY BRNO 3–4. CIDLINA TEAM (ČEPELÁCI) 3–4. SLATIŇANY (TICHÁČCI) 5–6. CHYTEJ.CZ 5–6. MO TÁBOR

Sobota 25. srpna 2007 ve 21:41® HaD
HaD

„ZPRÁVY Z BOJE“: TÝM CHYTEJ.CZ DNES NA ZÁVODECH V I. LIZE V PŘÍVLAČI OBSADIL PÁTÉ MÍSTO, ČÍMŽ SE V CELKOVÉM POŘADÍ POSUNUL Z DOBRÉHO 7. MÍSTA NA SKVĚLOU 5–6. POZICI (TR BYL 8., JÁ 4.) DRŽTE NÁM NA ZÍTRA PALCE! PŘED NÁM JSOU

1.JIRKA TEAM 2. LOVY BRNO 3–4. CIDLINA TEAM (ČEPELÁCI) 3–4. SLATIŇANY (TICHÁČCI) 5–6. CHYTEJ.CZ 5–6. MO TÁBOR

Sobota 25. srpna 2007 v 6:18® HaD
HaD

4 ALL: Výprodej rybářských potřeb, každou sobotu a neděli od 9 do 12 hodin, sleva na vše 50 % !!!

V prostorách Restaurace Na hřišti, Dražice u Tábora.

Pátek 24. srpna 2007 v 0:24® HaD
HaD

Sander: není zač ;-)

Středa 22. srpna 2007 v 17:12® HaD
HaD

Sander> opraveno! ;-)

Středa 22. srpna 2007 v 16:34® HaD
HaD

Sander> chytej.cz pošli mi na mail nebo osobku co se Ti vypsalo

Středa 22. srpna 2007 v 16:30® HaD
HaD

Sander> chodíš na www.chytej.cz nebo chytej.cz ?