Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 23:06® HaD
- Diskuze: Sumcařina
permoník> suprovka! gratuluju!
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:17® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Prichy> presne tak!

- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 22:17® HaD
permoník> máš možnost ji nějak zmenšit?
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 21:56® HaD
skwor> nejlíp mi v ruce sedí můj proutek

- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 21:55® HaD
JPfish> omlouvám se za pozdní odpověď, nějak jsem to přehlídl v tom mém sprintu životem
) - Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 21:15® HaD
JPfish: zkušenost mám pouze s tím spodním modelem. Vzhledem k tomu, že je ryba na splávku a pták to pouze vyváží, je v podstatě jedno, jak velkou použiješ. Je jasný, že velkej kapr asi v pohodě překoná sílu, kterou k vyvezní pták díky tvaru má, ale ne natrvalo. Spíše záleží na síle proudu. Tzn. ve slabém proudu to krátkodobě přetáhne i menší nástražka, v silném naopak stěží i silná ryba.
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 19:23® HaD
Prichy> ani nevím. Jak mi něco sedne do ruky, přestanu pátrat a srovnávat, takže úřehled nemám. I když bych zřejmě mít měl…
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 16:00® HaD
Sander> no mohli bychom o tom polemizovat donekonečna, ale opakuju v téhle gramáží patří k těm svižným

- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 15:41® HaD
obrisek> no to ne, ale kdych to předvedl, tak by po mě šly fanynky (takovýho vorvaně by chtěly určitě vidět ) a to nemůžu dopustit

- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 15:37® HaD
Sander> no abych pravdu řekl, skeletora právě považuju za prut v téhle gramáži, se kterým to lze. Chytat rybí dorost i slušný ryby. Páteř má té síly podle mě moc a moc
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 15:14® HaD
Sander> no já sem s nim chytal na 9 cm propa boleny okolo 50–70 úplně v pohodě… má i pár sumců okolo metru
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 15:10® HaD
Sander> pršelo u vás ted? tady byl hustej střapec
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 15:09® HaD
obrisek> to jo, ale dá se i zaplavat, nebo v broďákách zanést. Pokud nahazovat, zkus ten koncovej splávek z dývka. Fakt maká parádně.
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 15:06® HaD
Sander> dokonce bych řekl, že ve své kategorii patří mezi „žihadla“
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 15:03® HaD
Sander> nevím co jsou „prcanice“.. jinak ho používám is crystalkou 0,06 a problém je minimální. Na svojí gramáž je to hodně ostrej a rychlej prut
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 14:59® HaD
Sander> no pokud použiju 13 cm wobler na pletence, pak souhlasím. Pokud však vlasec např. 0,14 mm a 3–6 cm nástrahu, pak ne.
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 14:56® HaD
regulus> jo, to věřím. Ale já od nich každýho odrazuju

- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 14:38® HaD
obrisek> a zahoď tu činku. Ta patří do muzea

- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 13:10® HaD
tommy78> to mi povídej

- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 13:04® HaD
obrisek> poměry neznám, ale vím, že štika je v zásadě blbá ryba a snáze čitelná a ulovitelná.