Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 13:02® HaD
- Diskuze: Sumcařina
tommy78> ten koncovej splávek je něco podobného jako balonek

- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 12:59® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
tak včera sem tam slejváky a takhle reagovala naše milá Lužnice

- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 12:54® HaD
skwor> s vlascem, slabším a na dálku je to vždy problém… zejména u větší ryby, kde potřebuje háček více energie ze záseku, aby prošel hubou
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 12:51® HaD
tommy78> podvodní nebo koncový splávek
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 12:11® HaD
skwor> a myslíš, že je to tedy prutem?
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 12:09® HaD
tommy78> v létě spíš sumce hledej pod hladinou, než u dna. Proto nemusí podvodňák v hloubce makat. 4/0 jsou na takový rybky šíleně velký. stačí 2/0–3/0
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 10:28® HaD
skwor> šňůra nebo vlasec?
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 9:52® HaD
jiris> kdybys nenatahoval ruce, tak se drží dobře

- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 2:02® HaD
regulus> to donde!!!
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 2:02® HaD
jiris> u menších ryb jsem ten problém nezaznamenal. Spíš u těch trofejních…
- Čtvrtek 9. srpna 2007 ve 2:01® HaD
jiris> no tak Lubina
) Pěkná rybka…váha? 14,5 kg? - Čtvrtek 9. srpna 2007 v 1:45® HaD
jiris: gratuluju! krásná rybka. Kolik měl?
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 1:40® HaD
Sander> nevím, jestli trpí více parmy, nebo jiný ryby. Parma apriori nevyžaduje podle mě jen rychlej proud. Např. na Bílině (měli jsme tam letos ligu) byly parmy v nadjezí v hojném počtu a neměly zájem cestovat do proudů pod jez…
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 1:38® HaD
Sander> co máš proti skeltorovi 2–12? já na něj chytám docela dlouho a velká spokojenost
- Čtvrtek 9. srpna 2007 v 1:33® HaD
Bobr-007> mám to natočený (ne úplně ideálně) a chtěl jsem to do DVD dát, ale byly věci, které se tam už nevešly a prostě se z důvodu délky zařadit nedaly. To by to dývko mělo tak 5 hodin a to z technických důvodů nelze. Už takhle je to na hraně. Ale mohl bych to možná střihnout a dát sem v horší kvalitě…
pepíno99: no asi ano…stejně jako o echolotu panuje mnoho mýtů a pověr, tak i okolo uvazování. Nejvíc mě mrzí, že to téměř výhradně odsuzují ti, kteří to nejen nikdy nedělali, ale především ani neviděli a vůbec neví o co jde.
jiris: co Ti na to mám říct? Snad jen to, že chodíš na ryby v Čechách, kde je to zakázané, tak se s tím na veřejnosti nechlub, nebo Tě někdo sejme.
- Středa 8. srpna 2007 v 19:55® HaD
kandat75> Zda chcípnou, či nechcípnou – to jistě nevím, ale praxe ukázala, že několik ryb po puštění bez tohoto opatření zemřelo. A zemřely jen díky tomu, že byly vysílené po souboji ihned puštěny a díky nedostatku sil se nedokázaly zaparkovat do míst s dostatkem kyslíku. Zkrátka padly na dno do bahna a udusily se. To je bohužel realita, kterou si málokdo je ochoten připustit a navíc třeba i na veřejnosti. A tato trpká zkušenost nás k tomuto řešení dovedla. A jsem hluboce přesvědčen, že uvázání na gumě rybě pomůže puštění přežít a navíc ublíží podstatně méně, než uchování ve vezírku, byť eko. A ten bys jistě neodsuzoval…
- Středa 8. srpna 2007 v 19:39® HaD
Petas> no zatím se nic nestalo…osobně jsem průser už čekal. Třeba to projde.
- Středa 8. srpna 2007 v 19:30® HaD
Petas> tady pršelo silně asi půl hodiny. Teď zase svítí… To je jakoby ani nekáplo…to se možná zvedne na pár hodin průtok ze současných 1,9 kubíku na 2,5 a zase to spadne

- Středa 8. srpna 2007 v 19:28® HaD
kandat75> jen tak, někoho mi připomínáš. No přesvědčovat Tě nebudu. Je to věc každého a jeho svědomí. Každý se může svobodně rozhodnout co bude dělat a co ne. Já to co dělám, tak dělám na základě zkušeností s vědomostí, které jsem získal praxí a od svých kamarádů. Ty se mnou o tom diskutuješ na teoretické úrovni, ale praxi neznáš. Dnes jsi přesvědčen, že bys udělal to a to a zase naopak neudělal to a to. Já byl kdysi přesvědčen, že první velkou rybu sejmu a budu mít na zdi trofej. A byl sem o tom přesvědčenej a toužil po tom jako malej kluk a kdyby mi kdokoliv cokoliv vykládal, stejně bych si vedl svou a byl přesvědčen, že to tak bude. A ono tomu tak nakonec nebylo a jsem dnes rád…Tento příspěvek byl 8.8.2007 v 19:30 editován administrátorem HaD
- Středa 8. srpna 2007 v 19:23® HaD
jiris> na jaké řece?