Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 25. července 2007 v 7:13® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
hecht> v každém moři jsou ryby a pokud Ti to rodina skousne, neváhej

- Středa 25. července 2007 v 0:31® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.7.2007 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač
Noční přívlač na sumce bez ryby, Tom měl jeden sumčí neproměněný záběr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 25. července 2007 v 0:30® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.7.2007 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
S TR jsme si byli zavláčet na závodním úseku Vltavy v Týně nad Vltavou. Parádně jsme si dopoledne zachatli – několik tloušťů i přes 40 cm, okouni, bolen a jeden candát. Moc pěkné dopoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 24. července 2007 ve 20:09® HaD
Tomash> bolena 57 přes 10 minut na 0,18? Whau. Takový boleny bych chtěl chytat…
- Úterý 24. července 2007 v 17:31® HaD
Scanix> hele ale toho amura tuším nechytl Tomash, ne?
- Úterý 24. července 2007 v 17:09® HaD
ORIMP: pěknej „bolínek“
)Tento příspěvek sem
24.7.2007 ve 21:32 přesunul z diskuze ''Z lovu'' administrátor
BoBo-Falknow - Úterý 24. července 2007 v 17:07® HaD
- Diskuze: Sumcařina
gadasnik> no jo, no…
- Úterý 24. července 2007 v 15:14® HaD
gadasnik> no ono je zvykem, že se o negativních věcech moc nemluví. A už mě to se.e…
- Úterý 24. července 2007 ve 14:45® HaD
Robur> good idea
- Úterý 24. července 2007 ve 14:45® HaD
Robur> já Ti dám maily

- Úterý 24. července 2007 ve 14:44® HaD
gadasnik> to jo, ani nevíš jak. Ale na druhou stranu nemá cenu strkat hlavu do písku a dělat jako že nic. Jena ryba nám umřela na gumě předloni v Itálii a dvě na Ebru, když jsem tam byl před dvěma lety s Hrouzkem. Ty dvě dvojky kámošovi asi před 4–5 lety.
- Úterý 24. července 2007 ve 14:25® HaD
permoník> během následujících dnů
- Úterý 24. července 2007 ve 14:02® HaD
gadasnik> bohužel to tak je. A nemám problém říct, že se mi to stalo. I špatná zkušenost je dobrá zkušenost
- Úterý 24. července 2007 ve 13:26® HaD
gadasnik> jsou ryby, které nepřežijí. Ale tím se nikdo nechlubí. Tak proč by se tím měl chlubit Vágner. Nechť si každý sáhne do svědomí… Já jsem už byl svědkem úmrtí asi 3 ryb. To je prostě hnusná realita. A mohou být ryby, které jsme pustili a nemuseli přežít. Osobně se mi to nestalo, resp. o tom nevím, ale kámošovi prokazatelně ano. Pustil v Čechách dvě dvojky a za dva dny byly obě mrtvé na hladině. Prostě se unavené zapíchly hubou do dna a neměly sílu se zvednout a udusily se. A kdo říká, že se mu to nestalo tak kecá, nebo se prostě jen mýlí. To že je ryba puštěna a odpluje, neznamená, že přežila. A u 40 sumců v horku ve Španělsku na suchu je dost vysoká pravděpodobnost, že 2–5 ryb kvůli takové fotce posléze skapalo… Taková je realita ať se to někomu líbí nebo ne. A opakuju, mám vlastní hořkou zkušenost…
- Úterý 24. července 2007 ve 13:22® HaD
cotas> uvazují se. Drtivá většina ryb přežije, stejně jako u jiných ryb. Někdy ne, ale to nesouvisí s uvázáním.
- Úterý 24. července 2007 ve 13:21® HaD
carlush> došla, po neděli pošleme. Nešel mi 5 dní internet

- Úterý 24. července 2007 ve 13:21® HaD
permoník: mám to poslt na CD?
- Úterý 24. července 2007 ve 13:16® HaD
4all: tak už jedu! regulus a gadasnik: na telecomu prý byla nějaké stará jednotka a nešlo to automaticky, ale technik musel nějaké zařízení vyměnit. Jenže Skynetu, od kterého mám připojení, to neřekli. Holt monopol. Hnus. 6 dní mi nejel net. Teď se z pošty atd. poseru

- Pondělí 23. července 2007 v 9:17® HaD
zatím jsem stále bez netu

- Pondělí 23. července 2007 v 9:16® HaD
profo: gratuluju převelice!!! dobrá práce!!!