Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 10. října 2006 ve 20:22® HaD
HaD

Kazan> nestěžuju, jen mám ještě trochu jinou představu

Úterý 10. října 2006 v 18:41® HaD
HaD
Diskuze: Muškaření

jak poznáte, že sbírající rybou je lipan? Jde mi o to, že chytám na MP a není nouze o tlouště, oukleje a další MP ryby a nějak mám problém s tím, ty kroužkující ryby od sebe odlišit.

Úterý 10. října 2006 v 18:39® HaD
HaD

BigMike> nepůjdeš někdy okolo? Do Veselí jedu ve čtvrtek po obědě

Úterý 10. října 2006 v 18:39® HaD
HaD

Prichy> anketu zadávám pouze já, ale pošli mi do osobky návrh a já ji po skončení aktuální zadám

Úterý 10. října 2006 ve 14:56® HaD
HaD

Dodo> no ale ploutev má slušnou, ne? :-D

Úterý 10. října 2006 ve 14:56® HaD
HaD

Prichy, Toulovec atd.: problém je v tom, že jakmile vyprší session, tak si vá systém díky zaplému autologinu znovu přihlásí a otevře vám úvodní stranu chytej. Takže to není chyba v navigaci, ale toto. Pokusíme se s tím něco udělat.

Úterý 10. října 2006 ve 14:54® HaD
HaD

Sander> ještě ne – málo světla a voda nic moc čistá

Úterý 10. října 2006 v 11:26® HaD
HaD
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.10.2006 | Revír: Blanice | Způsob lovu: Muškaření

Včera těsně před soumrakem jsem zkusil lipany a chvíli po příchodu jsem jednoho slušného chytil. Na focení bylo málo času, sluníčku už bylo skoro za obzorem, ale něco jsem z toho vydoloval. Bohužel není voda moc čistá, protože tečou rybníky :-(( Mám na to pech…

foto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9500.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9501.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2006/th-img9502.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 10. října 2006 v 10:19® HaD
    HaD

toulovec> popiš daný probblém více

Úterý 10. října 2006 v 10:16® HaD
    HaD

prichy: máme drahej a kvalitní hosting, ale občas asi databáze spadne. Kdyby to bylo do budoucna časté, budeme to muset nějak řešit. Článek nedošel, psal jsem ti to na icq.

Pondělí 9. října 2006 ve 12:53® HaD
    HaD
    Diskuze: Sumcařina

xglánis> rozumím. Kolik že vlastně měl? Na jakou Lužnici jezdíš a odkud jsi? L je moje domáci voda ;-)

Pondělí 9. října 2006 ve 12:52® HaD
    HaD

dam> to mě budeš muset naučit :-)) )

Pondělí 9. října 2006 v 10:35® HaD
    HaD

xglánis> mno určitě o zjemnění neuvažuj. Takový souboj je bomba, to určitě a každej by si ho přál, ale zjemnění sebou přinese zabité ryby ať chceš nebo nechceš. S jemným cajkem prostě v některých situacích a místech rybu nemusíš zvládnout a tím ji s hákama v hubě můžeš pohřbít. Mě se to letos stalo v ČR a věř, že vědět, že jsi pohřbil dvojku, není dobrej pocit. Je to skara blbej pocit. A to jsem měl cajk silnej, jen podceněnej návazec (nebyl v bužírce).

Pondělí 9. října 2006 v 9:33® HaD
    HaD

xglánis> Whau… lepší takovej na vláčák, než stokilovka na sumčáku!

Pondělí 9. října 2006 v 9:31® HaD
    HaD

prichy: jak často?

Sobota 7. října 2006 ve 23:53® HaD
    HaD

Láďa_vydra> no ale musel sem vybrat ty co máš na mě tak rád :-D

Sobota 7. října 2006 ve 22:53® HaD
    HaD

Láďa> no jo, svět je malej :-D

Sobota 7. října 2006 ve 22:52® HaD
    HaD

Láďa_vydra> no od háčků po slipy :-D

Sobota 7. října 2006 ve 21:33® HaD
    HaD

Láďa: pěkný a teď mi řekni, jestli je Ivoš Tvůj švagr nebo kamarád :-)) ) každopádně ho pozdravuj ;-)

Sobota 7. října 2006 v 19:04® HaD
    HaD

ebro: krásný ryby

já se právě balím na sumce…to je zase věcí :-D