Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 29. září 2006 ve 20:29® HaD
- Diskuze: Muškaření
iceman + jiris> ok. nemyslím to nijak zle. Jen mě to zajímá. Vím, že se Jirka k rybám chová dobře. Kdysi jsem slyšel, že existuje látka, která rybu na chvilku omámí a za pár minut je zcela ready. Nevíto o tom něco?
- Pátek 29. září 2006 ve 20:27® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
kulin> mno, příště se líp vybavím

- Pátek 29. září 2006 ve 20:27® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Sum Sum> no jak říká prutos…pokud máš takovej cajk, tak je to holej nesmysl. Neudělal bych to nikdy ani se slabým cajkem. Takhle jsi ty rybu možná pohřbil. Nějak mi to hlava nebere. Uřezat rybu

- Pátek 29. září 2006 ve 20:25® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.9.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Tak dávám fotky
Ještě jsem zapomněl dodat, že jsem chvíli před
koncem lovu šel za sharkcomem a spadl jsem z jezu, vykoupal se a málem si
zlomil palec. Celou noc jsem ledoval a na ryby teď asi musim zapomenout,
protože to bolí jako čert
(

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. září 2006 ve 20:06® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.9.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Po neúspěchu na lipanech jsme s klukama večer vyrazili na sumce. Začátek byl opět zajímavý, protože poté, co jsem kluky usadil na slibná místa a vysvětlil, kam házet a jak chytat mě BoBo vyzval, abych jedním hodem demonstroval, jak chytat. Tak jsem nahodil a asi po pěti otočeních kličkou BUM a byl tam. Měl okolo 80 cm. Asi za půl hodiny BoBo jednoho urval, tak jsem mu přenechal můj prut a za další půl hodiny jednoho dostal okolo 70 cm a nakonec se dočkal i sharkcom, když na poslední hod večera dostal jednoho okolo 85 cm. Ruda, který mušil si jen chvíli potahal 80tku. Pěknej den kluci, jen mě mrzí, že nešli lipani a sumci nebyli větší. Good day! Thanx! Fotky doufám dodáte vy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. září 2006 ve 20:00® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.9.2006 | Revír: Otava | Způsob lovu: Muškaření
S BoBem, rarachem a sharkcomem jsme vyrazili na lipany. Bohužel byla Otava zakalená a ryby nebraly. Začátek vypadal slibně, protože jsem, ještě než kluci vlezli do vody, jednoho okolo 30 cm vypnul, ale pak už v podstatě nic. Jen Ruda jednoho malýho vypnul a já pak dostal jednoho okolo 25cm. BoBo tlouště asi 7 cm a Ruda malýho proudníka, sharkcom nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. září 2006 v 19:57® HaD
Sum Sum> a můžu znát důvod, proč jsi je uřezal? To fakt nechápu
- Pátek 29. září 2006 v 19:56® HaD
iceman> většina ryb se dá, ale lipan je fakt „parchant“ a fotí se šíleně blbě, tedy pokud je živej a v kondici
- Pátek 29. září 2006 v 19:55® HaD
jiris> proč na icq? takhle ze see děláš dylinu, řeknito tady jak to děláš!
- Pátek 29. září 2006 v 19:53® HaD
kulin> to jsem rád, že se ti líbí

- Pátek 29. září 2006 ve 2:01® HaD
Sum Sum> nechápu jak uřezal?
- Pátek 29. září 2006 ve 2:00® HaD
Sander> bohužel to bylo fakt kalný jako prase, takže se nechytlo skoro nic a i kdyby, tak by se fotit nedalo.
- Čtvrtek 28. září 2006 v 11:38® HaD
Robur> na čistu klidně většího

- Čtvrtek 28. září 2006 v 11:23® HaD
jiris> foukání hubou je na ho… protože si prskáš na objektiv
- Čtvrtek 28. září 2006 v 11:21® HaD
Sum Sum> a oba si urval nebo vypnul?
- Čtvrtek 28. září 2006 v 11:19® HaD
jiris> dát jí pod nebo za rybu
- Čtvrtek 28. září 2006 v 9:48® HaD
jiris> hmmm, vypadá docela zajímavě…má to i foukání?
- Čtvrtek 28. září 2006 v 9:47® HaD
jiris> no když už hledáme chyby
, tak mi víc vadí ta
šňůra, než to že se nevešla - Čtvrtek 28. září 2006 v 9:39® HaD
jiris> hele jak vypadá optickej štětec?
- Čtvrtek 28. září 2006 v 9:37® HaD
jiris> tak ta je fakt nádherná!