Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 18. července 2006 v 11:21® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
jiris> kolik měla?
- Úterý 18. července 2006 v 11:20® HaD
jiris> pěkná, ale přepálený to máš fakt jako prase… co takhle zkusit – 1,0 EV? :----DDD
- Úterý 18. července 2006 v 10:55® HaD
jiris> jenže toho je nějak moc..jen tento týden u Zdendy dva koncerty
) - Úterý 18. července 2006 v 10:55® HaD
jiris> teď chci pozlobit tlouště

- Úterý 18. července 2006 v 10:44® HaD
já si v neděli super zatahal na Pezona se 0,14-kou – bolen někde mezi 65–70cm
- Úterý 18. července 2006 v 10:37® HaD
jiris> chytáš něco? já včera trochu (20 minut) potrénoval na tlouštích

- Úterý 18. července 2006 v 10:12® HaD
- Diskuze: Sumcařina
fila> bohužel ne…smekáče na sumce moc v lásce nemám
- Úterý 18. července 2006 v 10:11® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.7.2006 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina
Včera jsme na sumcích udělali „asi“ dva záběry a Štěpán vytáhl 123ku. Fotka není, šla v noci zpět.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. července 2006 v 10:09® HaD
věru pěkné úlovky v Z lovu

- Pondělí 17. července 2006 v 16:21® HaD
pepino99> možná i nástraha

- Pondělí 17. července 2006 v 16:21® HaD
Hrouzek> za určitých okolností dá, tomu věř
- Pondělí 17. července 2006 v 16:11® HaD
Hrouzek> nejhorší je, že na záběr od český dvojky čekám dost dlouho a když už přišla, tak jsem první ani nesekal ten den já, druhá mi to druhej den urvala a třetí (po deseti minutách) jsem sekl blbě (byl sem z toho urvanýho úplně mimo). A že to byly všechno hodně podobný ryby z TOP třídy v ČR vím na 99%, protože ten záběr byl od všech stejnej. To nějaká 150tka neudělá…
- Pondělí 17. července 2006 v 15:48® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
Stavba> CHTĚL BYCH JE ZKUSI, MYSLIM, ŽE TO BUDE SUPER ZÁLEŽITOST, JEN JE NIKDE U NÁS NEMAJÍ
- Pondělí 17. července 2006 v 15:24® HaD
Padis>

- Pondělí 17. července 2006 ve 14:49® HaD
Scanix> jo, byl to hroznej pocit…ale je to život a jeho škola
) revír nemohu říct 
- Pondělí 17. července 2006 ve 14:47® HaD
dam> ok, taxe pak ozvi
- Pondělí 17. července 2006 ve 13:46® HaD
dam> kdy pojedeš na tu Sázavu?
- Pondělí 17. července 2006 ve 13:18® HaD
- Diskuze: Muškaření
Já taky do korku zabodávám, i s protihrotama. Jsem na cajk dobytek
) Jinak moje mušáky teď makaj někde ve Švédsku – Zdenda s klukama
tam jel na 23 dnů. Jedou až do Laponska. Ach jak závidím
) - Pondělí 17. července 2006 ve 13:15® HaD
Během několika posledních dnů jsem se vypravil na sumce. Celkem jsme udělali s parťáky 5 záběrů od opravdu velkých ryb. Z toho nebyly 3 vůbec zaseknuty a dvě ano. První jsem zasekl já. Po asi 10 minutách souboje šňůra povolila a mě se podlomila kolena. Myslel jsem že mě raní mrtvice, protože rybu jsem tipoval přes 2 metry, resp. min. 50 kg. Návazcová šňůra bílé barvy (znalci budou vědět, o jakou značku se jedná) nevydržela sumčí kartáče. Celý roky propaguju lov s bužírkou a teď jsem byl línej návazec „pogumovat“ a takhle to dopadlo. Druhý den přišel v podobnou dobu taky záběr Štěpánovi a ten mu jen srovnal ruce a záda a vypnul se. Prostě žalostná bilance. Škoda slov. Nejraději bych si nafackoval.
- Pondělí 17. července 2006 ve 13:14® HaD
- Diskuze: Z lovu | Způsob lovu: Sumcařina
Během několika posledních dnů jsem se vypravil na sumce. Celkem jsme udělali s parťáky 5 záběrů od opravdu velkých ryb. Z toho nebyly 3 vůbec zaseknuty a dvě ano. První jsem zasekl já. Po asi 10 minutách souboje šňůra povolila a mě se podlomila kolena. Myslel jsem že mě raní mrtvice, protože rybu jsem tipoval přes 2 metry, resp. min. 50 kg. Návazcová šňůra bílé barvy (znalci budou vědět, o jakou značku se jedná) nevydržela sumčí kartáče. Celý roky propaguju lov s bužírkou a teď jsem byl línej návazec „pogumovat“ a takhle to dopadlo. Druhý den přišel v podobnou dobu taky záběr Štěpánovi a ten mu jen srovnal ruce a záda a vypnul se. Prostě žalostná bilance. Škoda slov. Nejraději bych si nafackoval.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.