Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 15. května 2006 v 8:55® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
moje štička z akvárka po krmení

- Pondělí 15. května 2006 v 8:52® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 13.5.2006 | Revír: Tismenice 1
dnes jsme při vyndavání lodi ulovili úhoře, resp. úhoříka asi 6 cm dlouhého
boj byl ukrutný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 14. května 2006 ve 21:14® HaD
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
vanuz> hezky fotíš

- Neděle 14. května 2006 ve 21:13® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Prutos> super

- Neděle 14. května 2006 ve 21:13® HaD
tak na sumcích ani bakterie
neviděli jsme v podstatě ani
jednoho, rsp. pár průjezdů, ale bůhví co to bylo 
- Neděle 14. května 2006 ve 21:12® HaD
Hrouzek> já zářil? a čím??? že sem je trhal ve stromech a úlet s karasem?..jo to byla záře
stane se 
- Neděle 14. května 2006 ve 2:09® HaD
zítra na ně jdeme na vodu, která by snad měla být v budoucnu soukromá a sumci tam snad nějací jsou, tak jsem zvědav, zda vábnička nějakého zvedne…
- Neděle 14. května 2006 ve 2:08® HaD
jo a utažení si prosil Láďu ( nemůžu si nerejpnout-nějak si nezvládal zdolávat přitom si poštelovat naviják
) musíš ještě cvičit 
- Neděle 14. května 2006 ve 2:07® HaD
Hrouzek> o nezkušenosti si myslím mluvil sám – mám dojem že jsi sám říkal, že jsi jetšě před tím z lodi netahal, natož takhle velkou rybu! Ten úhel byl prostě někde na hranici. Dobrej prut by ho ale vydržel

- Pátek 12. května 2006 ve 20:36® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
AHQ.> oživení mrtvými živými

- Pátek 12. května 2006 ve 20:36® HaD
měl bych technickej dotaz: jak se konstruuje prut, resp. jeho blank pro očka dolu a nahoru? Odpovím sám: úplně stejně. Jen počet oček určuje, zda je to vhodnější tak či onak, aby nebyl prut namáhán zkrutem. U hrouzka byly chyby celkem tři: jedna byla jeho nezkušenost zdolávání z lodě (nevhodný úhel prutu), druhá moje nabádání „ohni to, ať je pěkná fotka“ a třetí nekvalitní prut. Strom je nesmysl. Nikdy nedosáhneš takového namáhání, jako při zdolávání s adrenalinem v krvi, takového úhlu atd. Já se o tom přesvědčil před lety, kdy jsem si myslel, že jsem si koupil „nezlomitelný“ prut (taky jsem za něj rval vší silou za strom) a při prvním záseku na rybě 186 cm rupnul jak sirka.
- Pátek 12. května 2006 ve 13:27® HaD
zany8999> existrujou, ale nikdy jsem to ještě v reálu neviděl
- Pátek 12. května 2006 v 11:50® HaD
hahaha, moc ftipné…myslím to vážně
- Pátek 12. května 2006 v 9:44® HaD
netušíte někdo, kde by se daly sehnat koňské pijavice?
- Pátek 12. května 2006 v 8:20® HaD
vanuz> to je fakt paráda… hnedle bych si je zajel zachytat

- Čtvrtek 11. května 2006 ve 20:55® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11.5.2006 | Revír: Nežárka 1 | Způsob lovu: Muškaření
POkus o boleny a tlouště byl vcelku neúspěšný. Za strýmrem se mi pár ryb otočilo, ale žádná netrefila a na nymfu jsem dostal jen jednoho tlouště okolo 30cm, jeden velkej mi to urval a jednoho velkýho jsem vypnul. Pak pár cejnů atd. Suchá se nekonala, protože sběr nebyl. Ale hezký večer.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 11. května 2006 ve 14:48® HaD
zany8999> to je krásnej revír na všechny ryby, že

- Čtvrtek 11. května 2006 ve 13:40® HaD
vanuz> 80 cm? no to jsou pěkný torpéda…já chytal kdysi ryby okolo 50–60 cm
- Čtvrtek 11. května 2006 ve 13:39® HaD
zany8999> jaká je to přehrada?
- Čtvrtek 11. května 2006 ve 13:14® HaD
zany8999> určitě…zkus tři dny krmit po cca 2–3 kg a pak zkus…já bych do toho šel hned, ale nemám na to trpělivost