Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 12. března 2006 v 19:21® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
dudu & alivio> já mám firefox i IE a obojí vše v pořádku. Zkoušel jsi smazat cookies, resp. máš je povolené?
- Neděle 12. března 2006 v 18:19® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
thanks
Bosanac: tak pujde víckrát 
- Neděle 12. března 2006 v 18:15® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Viper> vypadá pěkně
- Neděle 12. března 2006 ve 13:30® HaD
NOVINKA: PŮVODNĚ JSEM TO CHTĚL NAZVAT „SMS“, ALE TOTO JE VÝSTIŽNĚJŠÍ

- Neděle 12. března 2006 ve 13:20® HaD
CeP: je to hnus Kelišová, taky jsem měl spády k vodě a místo toho čumim na F1
- Neděle 12. března 2006 ve 13:09® HaD
skwor> na Chrudimce
- Neděle 12. března 2006 ve 12:55® HaD
díky všem
regulus-proč stěhovat??
- Neděle 12. března 2006 ve 12:46® HaD
Server CHYTEJ.cz od roku 2006 v první lize v přívlači s vlastním týmem! Server Chytej.cz po domluvě s panem Zdeňkem Vybíralem, majitelem firmy Lovy, převzal tým LOVY Brno B, kterému se podařilo v roce 2005 ve složení D. Havlíček, T. Rozsypal a Z. Vybíral vyhrát druhou ligu v přívlači. Od roku 2006 nese tento tým název CHYTEJ.cz a bude se o úspěch pokoušet v první lize. Tým by bylo možné na zvat i „týmem šéfredaktorů“, jelikož David Havlíček je šéfredaktorem vortálu CHYTEJ.cz a Tomáš Rozsypal je šéfredaktorem časopisu KAJMAN. Dalšími členy týmu jsou Jiří Dolejš (jiris), který je dobře znám jako výborný vláčkař a dále Martin Ryba, syn známého Milana Ryby, několikanásobného mistra ČR v přívlači.
- Neděle 12. března 2006 ve 12:46® HaD
Server CHYTEJ.cz od roku 2006 v první lize v přívlači s vlastním týmem! Server Chytej.cz po domluvě s panem Zdeňkem Vybíralem, majitelem firmy Lovy, převzal tým LOVY Brno B, kterému se podařilo v roce 2005 ve složení D. Havlíček, T. Rozsypal a Z. Vybíral vyhrát druhou ligu v přívlači. Od roku 2006 nese tento tým název CHYTEJ.cz a bude se o úspěch pokoušet v první lize. Tým by bylo možné na zvat i „týmem šéfredaktorů“, jelikož David Havlíček je šéfredaktorem vortálu CHYTEJ.cz a Tomáš Rozsypal je šéfredaktorem časopisu KAJMAN. Dalšími členy týmu jsou Jiří Dolejš (jiris), který je dobře znám jako výborný vláčkař a dále Martin Ryba, syn známého Milana Ryby, několikanásobného mistra ČR v přívlači.
- Neděle 12. března 2006 ve 12:14® HaD
Pitsman> Na navijáku může být i míň, nebo i naopak více, pokud se to vejde. Vždy tě bude limitovat řadič. Šňůra by neměl být až k řadiči, mohl by se ti o ni zaseknout.
Bojka může být někde i dál. Myslím, že na Moravě jsou revíry, kde to omezeno není. Navíc třeba na podvodňák, nebo konc. montáž můžeš dát klidně 200 metrů.Tento příspěvek byl 12.3.2006 v 11:49 editován administrátorem jiris
- Neděle 12. března 2006 ve 12:09® HaD
BigMike> mě už hráblo

- Sobota 11. března 2006 ve 22:38® HaD
Pitsman> dobrá šňůra je tufline, JB, Sänger. Docela slušná je i hemingway. Teď mám nově Spiderwire a ta se taky jeví slušně. Tedy na Čechy. Je to „jen“ průmě 0,4 s udávanou nosností 59kg
- Sobota 11. března 2006 ve 22:36® HaD
Tomix> ten můj to ještě neměl. Ale byl to příjemnej jemnej proutek s pomalejší akcí
- Sobota 11. března 2006 v 19:46® HaD
skwor> dal jsem ho bráchovi ka narozkám a na závody si ho půjčuju

- Sobota 11. března 2006 v 19:46® HaD
Pitsman> dynema je to nejlepší co je. takže pokud to skutečně dynema je, pak bude dobrá
- Sobota 11. března 2006 v 19:39® HaD
Tomix> já měl Conolona v 0–15 docela dlouho…dobrej proutek
- Sobota 11. března 2006 v 16:23® HaD
jiris> to doufám
- Sobota 11. března 2006 v 15:44® HaD
Pitsman> tím ovšem nechci říct, že by současný šňůry byly špatný. Jen je neznám, takže nevím.
- Sobota 11. března 2006 v 15:44® HaD
Pitsman> Extremefishing už delší dobu nemá s Vágnerem nic společného. A šňůra, která se za doby, kdy byl ještě spoluvlastníkem, prodávala za poměrně velký peníze nebylo nic jiného, než na zeleno obarvená hamingway, která stála tuším polovinu.
- Sobota 11. března 2006 v 15:38® HaD
jiris> co si myslíš o tom, že bychom toho skleletoš dovážili?