Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 20. února 2006 ve 23:59® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
kelt> yyeeeeees

- Pondělí 20. února 2006 ve 23:57® HaD
Luban> a navíc vychvaluju J.V…sakra já vo sobě vlastně vůbec nic nevim
)))) - Pondělí 20. února 2006 ve 23:56® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
Bolen je adrenalinová záležitost. Nejraději je honím s propem (povrchový wobler s vrtulkou). Je to mazec, když do toho flákne v prudkých peřejích. Nemá to chybu. Jednou jsem zariskoval na závodech a nasadil propa a bolena, který lovil opakovaně oukleje asi metr od břehu jsem dostal. Měl tuším 66 cm a vynesl mi druhé místo a největší rybu dne
A s mušákem na strýmra je to taky good! - Pondělí 20. února 2006 ve 23:53® HaD
joba>
))) - Pondělí 20. února 2006 ve 23:52® HaD
Prutos> taky myslim, ale bránit se umim.
- Pondělí 20. února 2006 ve 23:44® HaD
Prutos> no nerad bych našel auto s propíchanejma gumama apod. Na vyhrožování jsem hodně háklivej.
- Pondělí 20. února 2006 ve 23:42® HaD
osprey> tam co půjdeme na parmy bývá některý roky v květnu spousta bolenů a chytám je na mušák – parádní záležitost
- Pondělí 20. února 2006 ve 23:38® HaD
4ALL: hlavně na to čumim s otevřenou hubou…byl jsem na squashi, pak v sauně, přijdu domu a dostanu virtuálně přes držku a ani nevím za co. A navíc polovina z vás jsou lotřY. Ach jo.
- Pondělí 20. února 2006 ve 23:21® HaD
tak toto jsem dostal mailem od pana Majoroše. Kdybych se déle neozýval, asi mě zasáhly dlouhé prsty pana Majoroše a kontaktujte prosím Policii ČR. Vážený pane stal ste se bohužel jedním vedoucím skupiny ortodoxních lidí možná imasařů taháte ze slušných lidí informace orůzných věcech jste ubohý Radek řekl pravdu a šel skola.Jinak jsem stým počítal dřív ste banda ubohých a zamyndrákovaných chudáků kteří dokáží vybouřyt se na vozíčkáři jsou mezi vámi vyjímky.Hned na začátku jsem registroval lidi kteří v chytej jsou a co příchází prošla stoho jen necelá polovina zbytek jsou samí lotřy.Abych se ukázal tak sem člověk který má dlouhé prsty otom se přesvědčíte . Žádám o zrušení okamžité registrace
nem20.2.2006 ve 21:17hodin.Nedoporočuji
zneužívat moje osobní ůdaje? - Pondělí 20. února 2006 v 15:52® HaD
Tomash> vlasce se navzájem mohou „přeříznout“ a slabší „řeže lépe“
- Pondělí 20. února 2006 v 15:35® HaD
Tomash> fuj

- Pondělí 20. února 2006 v 0:13® HaD
kulin> čus…v týdnu ti to pošlu, OK?
- Pondělí 20. února 2006 v 0:02® HaD
joba> ve čtvrtek
- Neděle 19. února 2006 ve 23:56® HaD
kulin> kašleme na to, jo?
- Neděle 19. února 2006 ve 23:54® HaD
ladamaj> vy jste opravdu nemocnej!!!! co sem do toho taháte J.V.????? nehledě na fakt, že sem ho NIKDY, opakuju N I K D Y !!!! nevychvaloval!!!!
- Neděle 19. února 2006 ve 23:53® HaD
kulin> velmi, a navíc to není porušení řádu
Chování při lovu X.
Osoba provádějící lov je povinna na místě udržovat pořádek. Je zakázáno ponechávat odpadky na břehu nebo je odhazovat do vody. Za zvláště hrubé porušení tohoto ustanovení je považováno, pokud by osoba provádějící lov takto zacházela se skleněným odpadem. Po příchodu k místu lovu provede osoba provádějící lov prohlídku místa, z něhož hodlá lovit. Pokud je toto místo znečištěno, provede před započetím lovu jeho úklid.
- Neděle 19. února 2006 ve 23:50® HaD
mirmen> to taky
viděl jsem podobné sbirolino – ve
tvaru kindrvejce, resp. větší s dvěma karabinkama pro dvě nástrahy - Neděle 19. února 2006 ve 23:47® HaD
kulin> o jakou flašku jde???
- Neděle 19. února 2006 ve 23:46® HaD
joba> woe…ještě nedorazil???
- Neděle 19. února 2006 ve 23:45® HaD
ladamaj> kdyby jste to k těm fotkám napsal, byl by klid a nemusel by jste nás tu paranoidně osočovat z urážení vás nebo vaší manželky.