Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 29. ledna 2006 v 0:11® HaD
- Diskuze: Kaprařina
Blokace byla aktivovana. Všem se omlouvám, že jsem tak dlouho vyčkával.
- Neděle 29. ledna 2006 v 0:07® HaD
> snek: neprehanej
- Neděle 29. ledna 2006 v 0:04® HaD
> Tomash: ne, ale ta provokace možná ano
- Neděle 29. ledna 2006 v 0:03® HaD
4ALL: ač velmi, velmi nerad, uděluju Radkovi červenou kartu do odvolání, tzn. že mu je sem zablokován přístup.
- Sobota 28. ledna 2006 ve 23:49® HaD
> Radek: zejtra brnknu Ivošovi, aby věděl, jakej je oproti němu nějakej Gotfríd machr. Ty vole, tak takhle mě nenasral ani Sedum. Góťo, raději už vypadni, než z tebe vypadne další lež či jiná krávovina a už mě prosím dál neser. Jinak ti sem zablokuju přístup.
- Sobota 28. ledna 2006 ve 23:40® HaD
a i toto: To co jsem tam dneska četl,tak nemůže být snad ani možé. Oni s těma rybama ze svazovek plní soukromáky za těžkej peníz. A ty jména lidí,kteří je prodávají a hlavně kteří je kupují už stáhli. Některé znám z mrku a jednoho z časopisů.
- Sobota 28. ledna 2006 ve 23:39® HaD
> Radek: a když si tady osočoval Klona, že někoho pomlouvá, tak tohle jsi psal někdy vloni ty tady v kaprařině: Chlapi,jaký máte názor na prodávání trofejních kaprů. Náhodou jsem na to narazil v diskuzi na viz. url a nevěřil jsem. Tam se nějací borci chlubí,že běžně prodávají trofejní kapry ze 7 a ještě se u toho fotí. Mě se to zdá naprosto nechutné a nechápu to ,jak někdo za vidinou peněz udělá cokoli. Jaký je váš názor?Já teprve začínám kaprařit,třeba jenom nejsem v obraze. Děje se to všude nebo jenom na 7?
- Sobota 28. ledna 2006 ve 23:36® HaD
> Radek: a kterej je ten Relax?Pardál, Lotkes nebo snad Česnek? Tak povídej Radku Gotfríde
- Sobota 28. ledna 2006 ve 23:32® HaD
> Radek: Myslel jsem že si říkal, že bydlíš někde u Vrbenského. Netušil jsem, že je to vedle Uherského Hradiště. Tam je stejně se jmenující voda?
- Sobota 28. ledna 2006 ve 23:31® HaD
> Radek: Koukám že chytáte hodně v Jestřabicích. Během 14 dnů tam pojedu, tak se na vás pana Šlesingera přeptám.
- Sobota 28. ledna 2006 ve 23:28® HaD
> Radek: kdybys nekecal Góťo
- Sobota 28. ledna 2006 ve 23:18® HaD
> Radek: jsi ted doma?
- Sobota 28. ledna 2006 ve 22:48® HaD
> kecalka: . již brzy
- Sobota 28. ledna 2006 ve 22:45® HaD
diskuze pro mě končí a všechny, kdo stojí za mnou vyzývám k tichu aby mohl maestro v klidu přepnout na jiný kanál.
- Sobota 28. ledna 2006 ve 22:36® HaD
> Radek: tak sem dej svojí fotku
- Sobota 28. ledna 2006 ve 22:32® HaD
> Radek: takže udáváš lživé údaje na serveru, který je pro tebe tak svatý? jsi ubožák
- Sobota 28. ledna 2006 ve 22:31® HaD
ZDROJ: viz. url
- Sobota 28. ledna 2006 ve 22:30® HaD
> Radek: TO JSOU TY VÝSLEDKY? NEBUĎ TRAPNEJ ROMANE. TOS CHYTIL JEN TYHLE DVA „MRZÁKY“? PODLE TOHO COS PSAL BYCH ČEKAL, ŽE MÁŠ ASPOŇ 20 DVACÍTEK. KOLIK LET CHYTÁŠ KAPRY? DVA TŘI ROKY A BUDEŠ TADY DĚLAT MACHRA? JDI UŽ DO. MU!
- Sobota 28. ledna 2006 ve 22:28® HaD
Roman Chylík, Brno email: chylikfanatics@seznam. cz
- nejoblíbenější technika lovu: položená, feeder
- nejoblíbenější lovená ryba: kapr
- revíry: Nové Mlýny, řeky Morava, Dyje a Jihlava, Dešná u Jemnice, svazovky v okolí Brna
- nej úlovek v r. 2004: Kapr lysec 11 kg / 81 cm, šupi 10,5 kg / 81 cm
- Sobota 28. ledna 2006 ve 22:23® HaD
> Radek: nemám zájem. Uz vim kdo jsi, videl sem tvoje fotky. Fakt nemam zajem. Diky za nabidku. je tohle tvuj telefon, nemylimli se 776730180