Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 26. září 2005 v 10:44® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
tady jsem v neděli „rozhodl“ o výsledku

- Pondělí 26. září 2005 v 10:41® HaD
společné foto (zelené poháry za umístnění ve víkendovém závodu a červené za celkové umístnění v II. Lize v přívlači za rok 2005)

- Pondělí 26. září 2005 v 10:38® HaD
Takže závody dopadly nad očekávání dobře! Naše průběžné pořadí za celý rok bylo 5. místo se ztrátou 10 bodů na prvního. Takže vše bylo otevřené a šance na umístnění i na postup tu byly. V sobotu dopoledne TR chytil 7 ryb a umístnil se na 2. místě a já odpoledne 11 ryb a tím jsem odpolední závod vyhrál! Tím jsme se dostali do vedení jak víkendového klání, tak i celkově v lize za celý rok s jednobodovým náskokem. V neděli TR ráno udělal 7 místo a náš hlavní konkurent 2. místo, čímž jsme „spadli“ na druhé místo se 4bodovou ztrátou, nicméně jsme měli jistou bednu i postup do první ligy. Ze mě trochu opadla nervozita a tak trochu se opět zadařilo a vychytal jsem s 5 rybami místo druhé (o 4 cm za prvním), čímž jsme celý závod v Chocni vyhráli a zároveň jsme tak vyhráli celkově II. ligu za celý rok a postupujeme do I. ligy z prvního místečka!!!

- Pondělí 26. září 2005 v 10:29® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
> pepíno99: v diskuzi

- Pondělí 26. září 2005 v 10:14® HaD
Takže závody dopadly nad očekávání dobře! Naše průběžné pořadí za celý rok bylo 5. místo se ztrátou 10 bodů na prvního. Takže vše bylo otevřené a šance na umístnění i na postup tu byly. V sobotu dopoledne TR chytil 7 ryb a umístnil se na 2. místě a já odpoledne 11 ryb a tím jsem odpolední závod vyhrál! Tím jsme se dostali do vedení jak víkendového klání, tak i celkově v lize za celý rok s jednobodovým náskokem. V neděli TR ráno udělal 7 místo a náš hlavní konkurent 2. místo, čímž jsme „spadli“ na druhé místo se 4bodovou ztrátou, nicméně jsme měli jistou bednu i postup do první ligy. Ze mě trochu opadla nervozita a tak trochu se opět zadařilo a vychytal jsem s 5 rybami místo druhé (o 4 cm za prvním), čímž jsme celý závod v Chocni vyhráli a zároveň jsme tak vyhráli celkově II. ligu za celý rok a postupujeme do I. ligy z prvního místečka!!!
- Pátek 23. září 2005 ve 12:09® HaD
> orimp:
tak se mějte,vyrážím - Čtvrtek 22. září 2005 ve 23:12® HaD
- Diskuze: Sumcařina
> xycht: díky. myslel jsem, že ještě v neděli večer zachytám sumce, ale asi to nestihnu, tak až zase příští týden
- Čtvrtek 22. září 2005 ve 23:11® HaD
> Gudaska: měl jsem na mysli bolínky okolo 20–25 cm (ten rozměr udával délku ryb, ne nástrah
)))))) - Čtvrtek 22. září 2005 ve 23:10® HaD
> orimp: díky, budu se snažit
zatím jsme 5. - Čtvrtek 22. září 2005 ve 23:01® HaD
> xycht: jo, máme finále ligy
- Čtvrtek 22. září 2005 ve 20:24® HaD
> xycht: bohužel, budu celý víkend vláčet
- Středa 21. září 2005 v 19:03® HaD
> Pavel77: pozdě, už odjel

- Středa 21. září 2005 v 18:06® HaD
- Diskuze: Feeder
> hraji: kde ti je konec, nějak tě nevídám, na sraz jsi nedorazil............
- Středa 21. září 2005 v 18:05® HaD
- Diskuze: Feeder
> slajs: jaký jsi měl háčky?
- Středa 21. září 2005 v 18:03® HaD
> orimp: jak jste na lize dopadli? mě to čeká tenhle víkend
- Středa 21. září 2005 v 16:47® HaD
> xycht: to je dobře !

- Středa 21. září 2005 v 16:47® HaD
> Pavel77: jasan, poplet sem to, ale v sobotu už jede do ČB. Něco mi asi poveze, tak jsem to tak nějak spojil

- Středa 21. září 2005 v 16:46® HaD
> Hrouzek: je to trochu jinde
vyřídím - Středa 21. září 2005 v 15:27® HaD
> Hrouzek: myslim, že nevíš

- Středa 21. září 2005 v 15:26® HaD
> Hrouzek: maká, protože v sobotu odjíždí. teď je v ČB a za chvíli ke mě přijede