Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 17. června 2005 ve 12:48® HaD
HaD

> kostnak: nemáš tu fotku větší?

Pátek 17. června 2005 ve 12:47® HaD
HaD

> pepíno99: no kdyby bylo aspoň těch malejch hodně, ale to byla sem tam rybička, max dvě

Pátek 17. června 2005 ve 12:46® HaD
HaD
Diskuze: Muškaření

> Dědek: to je husté :-)) )) bude lépe ;-)

Pátek 17. června 2005 ve 12:45® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

> pepíno99: náš blbě :-D ale no řekni, nepatří to k tomu? :-)) )

Pátek 17. června 2005 ve 12:41® HaD
HaD
Diskuze: Z lovu

Vranov: Takže zahájení se odehrávalo na Vranově. Ráno pokus s vláčkou o okouny, ale během zhruba hodiny výsledek nulový, jen pepínovi jel prý za twisterem okoun okolo 50 cm. Pak jsme začali vábit, což byl hlavní cíl výpravy. Během půl hodny jsme měli 5 záběrů od malých ryb, ani jeden se nepodařilo zaseknout. Na echolotu jsme pak až do odpoledne viděli jen minimální množství ryb a ani jednu velkou a to jsme projeli jezero i část přítoku!!! Jezdil okolo nás jak mlsný vlk i mistr Vágner, dokonce si nás jeho štáb natáčel, ale ani jeho jsme neviděli cokoliv ulovit a to že stále přejíždel sem a tam svědčí o tom, že mu ryby také nereagovali nebo tam nebyli. Myslim si, že jich je na Vranově buď hodně málo (když jsem viděl ty desítky bójí, tak by mě to ani nepřekvapilo) a nebo jsou někde u trdlišť, protože voda dosáhla 20,5°C. A nebo obojí.

Lužnice: Večer jsme se rozhodli zavábit si na Lužnici a chytit si alespoň nějakou metrovku. Když jsme dojeli asi 2 km proti proudu a baterka od motoru se už téměř vybila, zjistil jsem, že jsem zapoměl vábničky v autě. Tak jsme proudem zase splavali, zavábili na úseku asi 100 m, kde jsem měl tři útoky asi od malého sumečka. Pak jsme se zakotvili, dopili fernet a jeli domu. Tzn. letošní zahájená = ani bakterie :-D

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 15. června 2005 ve 14:59® HaD
    HaD

> pepíno99: nemel, za chvíli vyrážím pro Milkyho. cestou mušíme koupit nějaký papů, moje drahá to chtěla kupovat až teď, ale to čekat nebudu :-)) )

Středa 15. června 2005 ve 14:58® HaD
    HaD

Hodně štěstí a Petrův zdar zítra všem! Odjíždím, mějte se krásně a užijte si to ;-)

HaD

Hodně štěstí a Petrův zdar zítra všem! Odjíždím, mějte se krásně a užijte si to ;-)

HaD
    Diskuze: Muškaření

Středa 15. června 2005 ve 14:57® HaD
    HaD

Středa 15. června 2005 ve 14:03® HaD
    HaD

> Gandalf: hehe, trochu se přátelíme s Pavlem a Luďkem ;-)

Středa 15. června 2005 ve 13:57® HaD
    HaD

> Gandalf: Na Dalešicích jsem byl jen jednou a to vloni, coby host dětského rybářského tábora MO Brno 5. Zkoušel jsem tam chvilku vábit, ale záběr nebyl a pak jsme chytali nějaký okouny s dětma na vláčku, já dostal candáta, pak bylo nějaký povídání s dětma. no moc jsem zase nechytal, takže nevím. letos tam jedu zase, ale budu opět chytat velmi málo, protože beru synka necelý 4 roky a to na sumce nebude, max. nějaká vláčka po břehu

Středa 15. června 2005 ve 13:38® HaD
    HaD

> Gandalf: jo, ta hlubinná bez loďky je dost zábavná :-D

Středa 15. června 2005 ve 13:38® HaD
    HaD

> Gandalf: prej to byla jen chyba v internetové verzi, v tištěné je to údajně v pořádku

Středa 15. června 2005 ve 13:28® HaD
    HaD

takže jsem teď mluvil s MRS Brno a je to překlep a má tam být od 16.6. :-D

Středa 15. června 2005 ve 13:25® HaD
    HaD

lov ryb z loděk: je prováděn z rybářské loďky, nebo z plovoucí nafukovací rybářské pomůcky určené k rybolovu. Při lovu musí osoba provádějící lov respektovat plavební předpisy a předpisy upravující provoz plovoucích zařízení. Při lovu ryb na udici z loďky musí být pojíždění a přistávání loďky prováděno tak, aby zbytečně nerušilo ostatní osoby provádějící lov ze břehu. Na revírech MRS je lov z loďky zakázán vyjma těch revírů, kde je v popisu rybářského revíru výslovně uvedeno „Lov z loděk povolen“. Lovící z loďky nesmí mít nastražen jiný prut mimo loďku. Za lov z loďky se nepovažuje lov z loďky, která je navalena na přirozený břeh a zdolávání ryby z loďky.

Středa 15. června 2005 ve 13:23® HaD
    HaD

461 032 DYJE 15 – nádrž Vranov – MO Znojmo 34,0 km 537,0 ha Přítok Moravy. Od hráze údolní nádrže ve Vranově n. Dyjí až po státní hranici nad Podhradím n. Dyjí a část Želetavky od vtoku do nádrže až k jezu Koberova mlýna v k.ú. Zblovice. Vyznačené úseky ve Švýcarské zátoce a v ústí řeky Želetavky do nádrže jsou chovné – lov zakázán v době od 1. 1. do 15. 6. (označeno tabulemi). Navážení nástrah povoleno. Lov z loděk povolen do 16. 6. Hlubinná přívlač povolena od 1. 9. v úseku od hráze nádrže po Bítovský most. Míra štiky 60 cm, sumce 90 cm.

Středa 15. června 2005 ve 13:13® HaD
    HaD

> frost: zítra se tam jedu podívat. A loďka je tam povolená jen do zítřka, jinak je zakázaná.

Středa 15. června 2005 v 9:43® HaD
    HaD

.

foto/diskuze/privlac/2005/th-img19368.gif
    Středa 15. června 2005 v 9:43® HaD
    HaD

> willIam: kecáš… 18:14:55