Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 9. dubna 2005 ve 21:59® HaD
- Diskuze: Sumcařina
> Pavel: ještě to není rozhodnutý. prostě se na místě podle podmínek rozhodneme. mám tam jednoho člověka, kterej nám pomůže a pár tipů
- Sobota 9. dubna 2005 ve 21:55® HaD
teď mám v plnou hlavu Francie. za 14 dní valíme
- Sobota 9. dubna 2005 ve 21:53® HaD
> Pavel: nene. boutem jsme jeli postupně až do Mequinenzy a pak s loďkou na horní přehradu a vloni jen na horní nad hrázív první velký zátore po pravý ruce proti vodě
- Sobota 9. dubna 2005 ve 21:52® HaD
> ebro: nevim. možná, ale moc se mi nechce. je to tak zprofanovaný, že asi ne. a když tak jen s Láďou a pár lidma (třeba i s tebou), jinak spíš Pád, nebo jiný revíry… Ebro pro mě nějak nejni výzva, i když se mi tam strašně líbilo. a taky ta dálka
( - Sobota 9. dubna 2005 ve 21:44® HaD
> Pavel: to je přesně vono. vlny s hausbótem melou, i když ho přivážeš ke břehu, kotvou a kdoví čím ještě, tak stejně furt lítá. proto je to na nic
- Sobota 9. dubna 2005 ve 21:43® HaD
> ebro: vloni sem tam nebyl, bylo to předloni. skoro nic. voda byla studená jako bejk, a byla to spíš poznávačka, takže jsme chytali na spodní asi jen 3 dny na různých místech a 2 dny na horní – tam jsme něco dostali, ale taky žádná síla. je o tom článek v rubrice „Ze zahraničí“
- Sobota 9. dubna 2005 ve 21:40® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
> Big Mike: V Jestřabicích na Poháru Lovy v přívlači. jaryna se zeptej sam, byl o kousek horší
))) ale zase hodně vypil
))))))))))))))) - Sobota 9. dubna 2005 ve 21:37® HaD
> Hony: měl by stačit. chce si to uvědomit, že ten naviják, pokud neutáhneš brzdu na krev, zdoláváním nezlikviduješ, ale bude namáhaný nástrahou, která bude na sumce vždy větší a proto je potřeba kvalita, protože hodů budou tisíce s těžkou nástrahou. Určitě šňůra, síla podle typu vody- menší voda bez vázek firelina 0,2. větší voda, proud, vázky – klidně 0,27. zhruba tak nějak
- Sobota 9. dubna 2005 ve 21:32® HaD
> jiris: nech si ty kecy a předveď někdy, co umíš. zatím jen meleš hubou. to umí kde kdo
- Sobota 9. dubna 2005 ve 21:30® HaD
> Pavel: smí, vím, i jsme tak chytali, ale stjí to za hov.., chce to chytat ze břehu a hausboat mít jen jako základnu a na přesuny, nebo jen na nouzovej lov
- Sobota 9. dubna 2005 ve 21:25® HaD
koudy, jiris: no, ja jsem celkem vyhořel. přijeli jsme v pohodě na půl osmou, protože jsem myslel, že je to od devíti. takže nic připravenýho. a čumíme jak blázni, že se už chytá. Tý jo, ono to začáínalo už v 7:00. Takže v prvnim kole se chytalo jak o zavod, mraky ryb, ale my stihli jen cca 20 minut místo 90, čímž to byl hroznej propad. Já stihnul jen 4 ryby a normálně se chytalo okolo 10. Druhý kolo good-10ks, 3. kolo po 4 rybách mě rozhodčí zapsal hod do sektoru jaryna, čímž mě nasral (nevěděl jsem, jestli to nejni na diskvalifikaci). vzápětí mi během 5 minut spadlo při zdolávání 5 ryb (předtím ani jedna), pak ještě jedna. byl sem pěkně vytočenej, ve 4. kole 4 ryby a v pátým jen jedna. celkově 31. místo
( - Sobota 9. dubna 2005 ve 21:19® HaD
> ebro: hausboat nejni na hovno. sam jsem si ho vyzkoušel. jen z něj nesmíš chytat
- Sobota 9. dubna 2005 ve 21:18® HaD
- Diskuze: Muškaření
> Koudy: pojd do privlace
- Sobota 9. dubna 2005 ve 21:09® HaD
> ebro: nevim > Pavel: myslel jsem 8 stupňů, že je málo…3 týdny je nářez, to by mě už nebavilo. mě baví max týden, víc ne, to bych radši přejel na řeku, nebo někam jinam, ale 3 tejdny na ebru by na mě teda bylo moc
- Sobota 9. dubna 2005 ve 21:07® HaD
- Diskuze: Muškaření
> iceman: ač neprofík, tak se mi moc líbí. umim si představit s tím chytat
- Sobota 9. dubna 2005 ve 21:03® HaD
> Pavel: byl si tam přes cestovku? přes Petra Hájika ze Slovenska?
- Sobota 9. dubna 2005 ve 21:02® HaD
> jiris: si v sumcařích, estli sis nefšiml
) koukni do lovu - Sobota 9. dubna 2005 ve 21:01® HaD
- Diskuze: Z lovu
Jestřabice: Závod o pohár Lovy v přívlači. 72 účastníků, celý den, až na malé přestávky, pršelo jako z konve- uloveno celkem cca 1650 ryb, nej duhák 60 cm – průměr na závodníka cca 25 ryb
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. dubna 2005 ve 20:57® HaD
> Pavel: 8 je docela málo
- Pátek 8. dubna 2005 v 17:52® HaD
> Blaza: na hranu, ale nekdy i nad jamou to muze byt dobry – spis pres den