Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 4. dubna 2005 ve 23:16® HaD
- Diskuze: Sumcařina
> ebro: ja to k vode i nosim

- Pondělí 4. dubna 2005 ve 21:43® HaD
> ebro: ten tvuj bodák je pěknej, škoda, že není skládací
- Pondělí 4. dubna 2005 v 18:13® HaD
- Diskuze: Muškaření
> pif: dik za nabidku, zalezi, jak se domluvim s jarynem
- Pondělí 4. dubna 2005 v 6:59® HaD
> ebro: 24.4. , ale zatím vůbec nevím kam – budeme to řešit na místě operativně a i řeku vybereme podle podmínek. Je to jenom na sumce, ale předesílám, že pokud dobře zachytáme, tak ještě nevím, zda prozradím, kde to bylo

- Neděle 3. dubna 2005 ve 21:54® HaD
jo, ale ted jsem si uvědomil, že možná pojedu až ráno, tedy jestli pojede i jaryn. nebo by musel být poskytnut nocleh i jemu. je celkem čistotnej

- Neděle 3. dubna 2005 ve 21:24® HaD
stačí je pár kousků, kdyby to, co mám v plánu nefunovalo
- Neděle 3. dubna 2005 ve 21:23® HaD
> jiris: & tomucha: Jestřabice-závod o pohár Lovy, od vás bych to kluci uvítal, protože asi pojedu v pátek večer a mohl bych si to vyzvednout, možná i u někoho z vás i přespat, abych se nelámal v autě
- Neděle 3. dubna 2005 v 19:55® HaD
kluci, nenavázal by jste mi někdo něco narychlo na duháky na stoják? v sobotu jedu na závody a nějak jsem to zapoměl říct. chci zkusit nějaký strýmříky dát za sbiro, nebo podobnej systém
- Neděle 3. dubna 2005 v 19:53® HaD
> ebro: jo, těšim se až opadne voda. do Francie to určitě vezmu na test
- Neděle 3. dubna 2005 v 19:52® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
> Andrea: díky za podporu > mirmen: ten úklid byl výjimečně z mé hlavy
nemusel, ale chtěl a vlastně sám před sebou musel… - Neděle 3. dubna 2005 v 19:48® HaD
- Diskuze: Z lovu
Lužnice 4, muška – jepička – a takovéhle úlovky, tloušti ještě nesbírají
ale příjemě strávená hodinka u vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 3. dubna 2005 ve 14:51® HaD
> mirmen: přesně tak, já to říkám pořád..
ale není zbytí, teď jdu s rodinkou na procházku - Neděle 3. dubna 2005 ve 14:32® HaD
- Diskuze: Kaprařina
> Snake. X: zlepšovák na úhoře v jakém směru?
- Neděle 3. dubna 2005 ve 14:31® HaD
> mirmen: kdepak, prostě už ten jarní úklid udělat musím. inak to bohužel nejde, ale večer, pokud to zvládnu, tak půjdu zamušit
- Neděle 3. dubna 2005 ve 14:30® HaD
> ebro: s ptákama? dobře, ale je dost silnej proud, takže budu ještě netrpělivě čekat, až bude voda na normálu a pak se uvidí, jak to bude šlapat-teď to vyjede na 20m šňůře tak 10–15 metrů od břehu, ale jak voda valí, tak to poskakuje, šplouchá …
- Neděle 3. dubna 2005 ve 12:54® HaD
už jsem zkoušel žlutý ptáky

- Neděle 3. dubna 2005 ve 12:51® HaD
> Andrea: já na lovu nejsem
uklízím zahradu - Sobota 2. dubna 2005 ve 23:54® HaD
> Vydrain: fakt? a jaký musí mít pH?
- Sobota 2. dubna 2005 ve 21:01® HaD
- Diskuze: Z lovu
Lužnice 7, odpoledne jsem se konečně zase na chvíli urval-feeder + plavačka na řece na balený rohlík – cejni, skaláci, plotice. pohodové odpoledne s přáteli u vody. na focení jsem byl línej a utahanej, tak někdy příště
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. dubna 2005 v 1:15® HaD
> Radim: chytat na ně podle mě určitě můžeš, ale já to zkoušel a nic moc, vlastně vůbec nic, ale bylo to jen dva večery, což o ničem zase moc nevypovídá…