Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 9. března 2005 v 15:19® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
Vaclav: balíček dorazil

- Středa 9. března 2005 v 15:17® HaD
- Diskuze: Feeder
> Tomash: řeknu ti to takhle – v létě, kdykoliv jdu na sumce a potřebuju hodně rychle a efektivně nachytat vhodný ryby, tak nasazuju tuhle řasu nebo pijavičky a nebo chrostíky – jsou dny, kdy každý splavání mám na řasu rybu, někdy chtěji raději něco jinýho, ale tráva je na tlouště, plotice, skaláky stejně nebo lépe účinná než chrostík, pijavka apod. a navíc jdu k vodě jen s prutem bez nástrah. Na trávu jsem chytil určtitě už tisíce ryb. Možná to nebude účinné tam, kde jí je málo nebo žádná, ale kde jsou na to ryby zvyklé, tak tam je to většinou mazec

- Středa 9. března 2005 ve 14:37® HaD
> Tomash: článek je v plánu, jen musí být k dispozici a to ted není, takže někdy v létě (bude to podrobně popsáno a. samozřejmě dobře nafoceno)
- Středa 9. března 2005 ve 13:54® HaD
v zimě je to s tou řasou asi horší-nikdy jsem si ji v zimě neopatřoval a nevim, jak moc bude pro ryby atraktivní, ale v létě je to zejména na jezech, na kamenech pod jezy – vždy tam kde rychle proudí voda – jinak je to sqělá nástraha na tlouště, skaláky, plotice, občas i amur-vyskytuje-li se, poměrně často v jednom místě dostávám při stahování i boleny (40–65 cm)
- Středa 9. března 2005 ve 13:49® HaD
- Diskuze: Sumcařina
> Tomash: myslim, že by šlla, ale lepší je, když je širší
- Středa 9. března 2005 v 8:44® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
> kostnak: super

- Středa 9. března 2005 v 8:39® HaD
- Diskuze: Kaprařina
> fishmaniak: myslím si, že sprostě bys mluvit nemusel, nebo je to nutné?
- Neděle 6. března 2005 v 16:57® HaD
> ebro: tak uvidíme. zatim se mějte, budu až v úterý v noci
- Neděle 6. března 2005 v 15:44® HaD
> ebro: pod jakým úhlem myslíš že to ten pták za velkýho proudu „vyveze“?
- Neděle 6. března 2005 v 11:50® HaD
> silur: jak velkej musi bejt proud, by to vyjelo ze břehu na vodu?
- Sobota 5. března 2005 ve 23:22® HaD
> michal: čeče nevim. musíš na Láďu
- Sobota 5. března 2005 ve 23:20® HaD
> ebro: nemam. myslim, že je vyzvedával v Budějovicích a tam jel až ode mě
- Sobota 5. března 2005 ve 23:16® HaD
> ebro: jo byl tu, jenže sem měl mobil v kanclu a von mi volal, ale nedovolal se, takže myslel že sem pryč, tak mi nechal před barákem loď, objel město, vyřídil co potřeboval, vrátil se pro loď a odjel a když sem na to přišel a volal mu, tak už byl u BM

- Sobota 5. března 2005 ve 23:12® HaD
na výstavě se s Láďou domluvíme. ted toho má moooooc, tak se ještě neví
- Sobota 5. března 2005 v 18:18® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
> ywan: ne, už jsem to měl udělaný delší dobu, jen jsem si nebyl jistej
jestli se mi to povedlo 
- Sobota 5. března 2005 v 18:14® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
4ALL: dnes byl přidán další volitelný vzhled s motivem candáta. Věřím že se Vám bude líbit. Pokud jste registrovaný uživatel, můžete změnu vzhledu provést zde: viz. url .

- Sobota 5. března 2005 v 18:14® HaD
- Diskuze: Kaprařina
4ALL: dnes byl přidán další volitelný vzhled s motivem candáta. Věřím že se Vám bude líbit. Pokud jste registrovaný uživatel, můžete změnu vzhledu provést zde: viz. url .

- Sobota 5. března 2005 v 18:13® HaD

- Diskuze: Muškaření