Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 28. ledna 2005 ve 20:59® HaD
HaD

> Rico: udělej mi sumce 500cm o váze 550 kg o průměru 120 cm ;-)

Pátek 28. ledna 2005 ve 20:55® HaD
HaD

> Rico: kam se dávaj háčky? :-D

Pátek 28. ledna 2005 ve 20:41® HaD
HaD
Diskuze: Sumcařina

> Hrouzek: jo, byl to blb. od tý doby mě radši ani nezdraví

Pátek 28. ledna 2005 v 16:14® HaD
HaD

> Hrouzek: jinak podle podmínek se z toho ta ryba i dá vyvěsit do určitý vzdálenosti i na hladinu. jo a rolničky dávám někdy i na pomocnej prut. pak je to jak na koncertě :-D

Pátek 28. ledna 2005 v 16:12® HaD
HaD

> Hrouzek: jo, jeden to na mě zkoušel. měl sem lanovku ukotvenou v padlym stromě a von na mě, jak to, že nejsem u prutu, když chytám. Tak mu říkám, že je to lanovka a že přece musí vidět tu žlutou šňůru jak jde do větví. no stejně si to nechal stáhnout a ukázat a pak vodešel jak trotl…

Pátek 28. ledna 2005 v 15:52® HaD
HaD

> mirmen: :-D

Pátek 28. ledna 2005 v 15:52® HaD
HaD

> Hrouzek: připojuju to malou karabinkou-ta líp klouže

Pátek 28. ledna 2005 v 15:51® HaD
HaD

> Hrouzek: ne. na pomocnej dám trojhák s olovem a nakouřim to bud na druhou stranu šikmo po proudu nebo do půli řeky-podle potřeby, trojhák je na 50 vlasci, zbytek je šňůra. Hák se zasekne to břehu, na dneě apod., prut dám do roury a vyšponuju na max. Sumceovej prut k tomu za splávek 0,20 tkou připevním a díky sklonu a proudu si to nechám dovézt kam potřebuju. Nepotřebuju žádnou loď, nikoho k ruce-nic. Jen táhneš o dva pruty a dvě roury víc. a nějaký trojháčky na trhání

Pátek 28. ledna 2005 v 15:48® HaD
HaD

> michal: čus

Pátek 28. ledna 2005 v 15:43® HaD
HaD

> Hrouzek: myslim trochu jinou lanovku. ze břehu bez lodi na řece dostaneš nástrahu na vodu a udržíš jí tam pomocným prutem

Pátek 28. ledna 2005 v 15:34® HaD
HaD

> Hrouzek: přřřřřřřřřeee­eeeeeeeeeeees­ssssssssssně. to je nejlepčí za fšeho. pak už je to většinou rutina

Pátek 28. ledna 2005 v 15:31® HaD
HaD

> Hrouzek: ok. už se těším. vloni mě strašně bavila lanovka. víc jak tyhle koncáky, protože to je další způsob jak obejít legálně řád. akorát nesmí jezdít moc lodí. lze to taky jen někde

Pátek 28. ledna 2005 v 15:30® HaD
HaD

> Hrouzek: 1–1000 metrů :-D . podle hloubky. když musí bejt stopená tak taky podle hloubkykdyž může plavat na vodě, tak podle toho v jaký hloubce chceš chytat. u stopení podle možností a potřeb ale 1,5 m stačí. můžeš plynule v průběhu měnit hloubku od 1,5m až úplně ke dnu. ale pak je potřeba dobrý kotvení-ten šutr

Pátek 28. ledna 2005 v 15:28® HaD
HaD

> Hrouzek: nestalo se mi to. takle jsem spíš dával obyč podvodní spl..... teď ho dávám až k rybě, ale moc často s ním nechytám. rád koukám na splávek, nebo na rybu na hladině a tady můžeš čučet jen na špičku prutu ;-)

Pátek 28. ledna 2005 v 15:25® HaD
HaD

> michal: podel metody. podle způsobu nastražení, ale věštinou jo. třeba na rousnice ne ;-)

Pátek 28. ledna 2005 v 15:24® HaD
HaD

> michal: to je různý . cca od 60cm do 120 cm

Pátek 28. ledna 2005 v 15:23® HaD
HaD

> Hrouzek: po jakým hrkátku?

Pátek 28. ledna 2005 v 15:19® HaD
HaD

> mirmen: víš kolik by z toho bylo řízků??? ;-)

Pátek 28. ledna 2005 v 15:19® HaD
HaD

ono podle mě je mohdy u tohodle systému právě výhoda v omezeném pohybu ryby oproti klas. bójce – ryba nemá šanci sumcovi efektivně utíkat a mnohdy jí podle mě díky tomu snáze „sčadí“

Pátek 28. ledna 2005 v 15:17® HaD
HaD

> michal: tady je toho prostoru o něco víc