Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 22. ledna 2005 v 0:07® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
tak a teď „BABO RAĎ“
- Sobota 22. ledna 2005 v 0:00® HaD
Klon: . a řadu lidí bych asi nas. al…
- Pátek 21. ledna 2005 ve 23:49® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
Dědek: no základ je v tom, že když se smáčkem pracuju „normálně“, tak jí to moc nezajímá. Ovšem když dělám poměrně extrémně rychlé pohyby, tak i když je nažraná, tak to s ní škube a hned jí to hrozně zajímá, ale pak má zase problém se trefit. Daří se jí to jen v mini přestávkách. Možná je to v přírodě trochu jiný, ale asi letos budu víc zkoušet, tenhle typ vedení… Klasickým vedením nachytat dokážu, tak jsem zvědavej, jestli to bude efektivnější, nebo propadák.
- Pátek 21. ledna 2005 ve 23:44® HaD
4ALL: myslíte si, že bych měl být tvdrší a určité věci přesouvat? Ale jaké? Problém je trochu v hledání té ideální linie – co je nad ní a co už pod ní…?
- Pátek 21. ledna 2005 ve 23:28® HaD
4ALL: debatu sem přesunul do diskuze
- Pátek 21. ledna 2005 ve 23:27® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Láďa_Vydra: hele, na co sou tam ty hlásiče? Sem tě je neviděl používat!?
- Pátek 21. ledna 2005 ve 23:24® HaD
mirmen: Abych pravdu řekl, tak nevím zda problém, který nastiňuješ, je skutečně tím pravým důvodem, že se řada lidí nezapojuje do hovoru. Částečně s Tebou sohlasím, že některé příspěvky by měly být skutečně v diskuzi. Mnohdy přemýšlím, zda to nepřesunout. Jenže kolikrát je to takový „na hraně“ a já si kladu otázky: Je to ještě vhodné a k věci? Nebo už ne? Mám být tím drsným soudcem? Přesunout? Smazat? Chceme cenzuru formou mazání či přesunů?
Chci aby se tu všichni cítili dobře. Jenže všem se asi nezavděčím. Zase budu mít o čem v noci přemýšlet. Je třeba diskuze o tom, co si kdo objedná z Ameriky vhodná do přívlače, nebo by už měla být v diskuzi? Nevím, opravdu sám nevím.
- Pátek 21. ledna 2005 ve 22:35® HaD
denyg: to byl ftípek

- Pátek 21. ledna 2005 ve 22:34® HaD
Dědek: to víš, teď můžu tak akorát honit štiku v akvárku. To je ale velmi zajímavý sledovat její reakce, start na smáčka. Jsou to zajímavý poznatky, který možná uplatnim v praxi. Některý pohyby totiž toho predárůrka nechávají úplně v klidu a některý ho totálně vydrážděj. Pravda je ale zase ta, že ty dráždivý maj často za následek to, že nástrahu mine…
- Pátek 21. ledna 2005 ve 22:29® HaD
Dědek: SSGS je pro druhou ligu. já mířím vejš

- Pátek 21. ledna 2005 ve 21:53® HaD
Klon: von by si jiris taky rád šáh, jen se neboj. takle jen rypákuje

- Pátek 21. ledna 2005 ve 21:52® HaD
doktor: přesně tak. Chce to zkoušet a zkoušet a přemýšlet u toho. Všechno to totiž má logiku.
- Pátek 21. ledna 2005 ve 21:40® HaD
jiris: až nějaký chytim a nafotim
takže si počkáte - Pátek 21. ledna 2005 ve 21:38® HaD
Klon: já byl skoro ve všem co se týká sumcařiny samouk. Bez praxe to nejde. Jen si něco přečíst nestačí. Bohužel.
- Pátek 21. ledna 2005 ve 21:34® HaD
doktor: smáčky oživí exelentně a když je třeba, utáhne v poho i 10 cm gumu jak říkal jiris. V prosinci jsem s nim chodil úplně v pohodě na štiky. Výbornej klacek.
- Pátek 21. ledna 2005 ve 21:27® HaD
pavel: k echolotu: oblouky ryb (banány) na echolotu uvidíš pouze v případě, že budeš mít vypnuté symboly ryb, budeš mít kolmo sondu a správnou senzitivitu, tedy správně nastavený echolot. Další přepoklad je konstatní rychlost lodi, aby se oblouk vykreslil. To co si viděl na mých fotkách je něco jiného. Tam jsou vidět ryby pohybující se vodním sloupcem nahoru a dolů (sumci reagující na vábničku). V takovém případě loď stojí na místě. Ryby stojící v konstantní hloubce, nebo třeba nástraha jsou znázorněny vodorovnou čárou. Echolot v určitých intervalech vysílá signál, který se vrací a echo zobrazuje v danném místě obrazovky. Po každém zobrazení se obrazovka o kousíček posune. A to se opakuje stále, takže vidíš, jestli ryba stoupá či klesá (i jak rychle) nebo stojí na místě. Rozeznat velikost se dá podle síly echa hlavně zkušenostmi. Zda se jedná o sumce, nebo něco jiného je taky o poměrně velkých zkušenostech. Snad je to srozumitelný.
- Pátek 21. ledna 2005 ve 21:14® HaD
mirmen: určitě ano, jen nějak najít tu rozumnou cestu. tvůj návrh? (časy)
- Pátek 21. ledna 2005 ve 21:10® HaD
- Diskuze: Kaprařina
Klon: na řece?
- Pátek 21. ledna 2005 ve 21:10® HaD
chose: čaučau
- Pátek 21. ledna 2005 v 19:13® HaD
pif: pošli mi to na mail. přeptám se