Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 16. ledna 2005 v 0:49® HaD
- Diskuze: Sumcařina
glánis: tak to nevim. ale asi to tak bude. a pokud ne, tak zas bud mít nad čím přemýšlet
))) - Neděle 16. ledna 2005 v 0:35® HaD
glánis: že by tam toho měl tolik? Pokaždý nemsuí bejt nažranej. to asi ne. v mělkejch vodách jsem ještě bublání neviděl. jen na větší hloubce. to nebude z žaludku, důvod bude jinde-vyrovnává tlak z měchýře---ulehčuje si
- Neděle 16. ledna 2005 v 0:24® HaD
glánis: k plavání mu to asi pomáhat může. když je schopnej vzduch upustit (třeba při zdolávání), tak ho bude muset umět i nabrat. co se týká trávení nevim. ale přeptám se u odborníka

- Neděle 16. ledna 2005 v 0:07® HaD
- Diskuze: Muškaření
jiris: no, že je u toho napsáno ouklej
- Neděle 16. ledna 2005 v 0:06® HaD
Láďa_Vydra: jakej článek?
- Neděle 16. ledna 2005 v 0:04® HaD
- Diskuze: Feeder
mirmen: já mám takouvou tu klasiku a myslim, že tam to nepřimáčkne a tady by to mělo bejt podobný, ne?
- Sobota 15. ledna 2005 ve 23:55® HaD
mirmen: to bude spíš na plavajdu ne?
- Sobota 15. ledna 2005 ve 23:55® HaD
mirmen: máš s ní zkušenost? mě se zdá nejlepší asi to H
- Sobota 15. ledna 2005 ve 23:53® HaD
Láďa_Vydra: co si vo tom myslíš ty?
- Sobota 15. ledna 2005 ve 23:46® HaD
mirmen: aha, já už se lekl (v dobrým), že je u nás někde takovej výběr. Kde jsi jí splašil?
- Sobota 15. ledna 2005 ve 23:44® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
denyg: ty by měli bejt dobrý
- Sobota 15. ledna 2005 ve 23:43® HaD
glánis: knížku jsem nečetl, ale tuhle teorii znám. ovšem zda je to pravda nebo ne nevim-spíš je to blbost. je fakt, že se kolikrát sumec jen tak vyvalí na hladině a zase zmizí aniž by lovil – tehdy může skutečně nabírat vzduch, ale je to zcela tichý a neslyšel jsem při tom ani žádný šplouchnutí, natož puknutí. Pokud se v tu chvíli člověk nekouká do správných míst, tak to nijak ani nezaregistruje.. Pukání vzniká podle mě zcela určitě při tom, když loví u hladiny (třeba srká oukleje apod.). Na spoustě revírů (jak hluboké, tak mělké, řeky i stojáky) téměř puknutí slyšet není, což by tedy znamenalo, že to tam k trávení nebo k lovu nepotřebujou? Je to blbost!
- Sobota 15. ledna 2005 ve 23:33® HaD
- Diskuze: Muškaření
jiris: to je imitace oukleje?
- Sobota 15. ledna 2005 ve 23:32® HaD
denyg: pokud vím, tak jsou některý modely od WFS hodně dobrý, ale vlastní zkušenost nemám
- Sobota 15. ledna 2005 ve 23:31® HaD
mirmen: můžu potvrdit – u Korda-Tomi je skutečně velkej výběr marmyšek a vůbec všeho. Vždy, když potřebuju „marmelády“ a jedu okolo, tak pro nějaký zajdu
- Sobota 15. ledna 2005 ve 23:27® HaD
mirmen: je to vůbec někde k dostání? takovej výběr jsem ještě nikdy nikde neviděl
- Sobota 15. ledna 2005 ve 21:26® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Milky: zízra schůze v 18:30 u Švejka (já , ty Lerak, BigMike, MR, lógr)
- Sobota 15. ledna 2005 ve 21:24® HaD
Dnes ráno jsem byl v pekárně. Byl jsem tam 5 minut. Když jsem vyšel ven, stála tam policajtka a zrovna vypisovala blokovou pokutu. Tak jsem šel k ní a řekl jí: „Ale no tak, zlato, to takovýmu fešákovi jako jsem já nemůžeš dopřát ani malou přestávku?“ Ignorovala mě a dál vypisovala pokutu. Nazval jsem ji nenažranou policajtkou. Podívala se na mě a začala vypisovat další pokutu za sjeté pneumatiky. Tak jsem ji nazval blbou šlapkou. Tu začala psát třetí pokutu! Tak to šlo dalších 20 minut. Čím víc jsem jí nadával, tím víc pokut napsala… Mně to bylo ale jedno… Já tam byl pěšky.
- Sobota 15. ledna 2005 ve 21:03® HaD
mirmen: Ingol?

- Sobota 15. ledna 2005 ve 20:27® HaD
sethy: jo, 20.000 je dost, ale už to neni 50.000. No nevim, jaký jsou asi na 230 kg šance. Každopádně na to musíš s těžkým sumcovým cajkem a chytat asi jen hlubinnou přívlačí. Kamarád tam v dubnu jede a tak ho pak pumpnu o článek (i výborně fotí)