Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 26. července 2016 ve 14:27® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.7.2016 | Způsob lovu: Přívlač
O víkendu jsem se konečně zas dostal na ryby. Na závody na pstruzích
Tento příspěvek byl editován 26.7.2016 14:28:42 uživatelem HaD.Před tím jsem si ale zajel zatrénovat na velkou vodu – na céčka
Parťákům se moc nevedlo, ale já byl s „bárbínovým slimem“ úspěšný. Jednoho jsem dokonce změřil – 63 cm, druhej cca 50 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 2. července 2016 ve 22:09® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.6.2016 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 2. července 2016 ve 22:08® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.6.2016 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 2. července 2016 ve 22:08® HaD
- Sobota 2. července 2016 ve 22:07® HaD
- Sobota 2. července 2016 ve 22:01® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.6.2016 | Způsob lovu: Přívlač
V minulých dnech jsem se jedno odpoledne a ráno věnoval opět candátům. S bráchou na velké vodě na kajacích. Byl docela vítr a vlny, ale ustáli jsme to s grácií. A ryby se nám docela za odvahu odvděčily! Céčka kousali a my si užívali dosyta! Všechny naše candátové TOPky (Novinka 2016 – Swimmer Slim a pak tradičně prostřední Magneto) šlapaly dobře. Dokonce se mi povedlo vychytat nějaké ta selfí na kajaku
Jo a velmi se mi zatím osvědčuje prut Zorro. Jsem jeho fanda!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. června 2016 ve 13:25® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.6.2016 | Způsob lovu: Sumcařina
Velcí nebyli, ale divocí solidně
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. června 2016 ve 13:21® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21.6.2016 | Způsob lovu: Sumcařina
Rybolov s kajakem na pravěké řece tekoucí pouští a polopouští? Jooo, to je extrém, který miluju!!! A když pohoda, tak na maximum
BTW: Koupel v oblečení a hurá na dunu nad sumčí řekou kdesi v Ásii. Pár desítek vteřin na poušti nad řekou a hovada se i přes polední žár okamžitě slítávají. Dlouhé kalhoty a košile mě nechránily jen proti slunci, ale i proti hmyzu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. června 2016 ve 13:20® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.6.2016 | Způsob lovu: Sumcařina
Jsem milovník improvizací a těžkých podmínek. Do Kazachstánu bylo vožení sumčích stojanů nemožné… A tak jsme improvizovali. Vrchol sumčích stojanů byly „patičky“ ze zakopaných pet-lahví
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. června 2016 v 11:59® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.6.2016 | Způsob lovu: Přívlač
nes pokus o candáty nevyšel. Ani brnk! Brácha si vykoledoval záběry tři a zužitkoval jeden – z bojujícího candáta 80 cm se nakonec vyklubal sumeček cca 70 cm… Taky dobrý a zejména na UL prut s nymfou L zážitek. Jo a zážitek to byl i pro mě, protože mě brácha alarmoval a já na kajaku sprintoval cca 300m. Rychlost mi echolot ukazoval 7,5 km/h. Slušný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 29. června 2016 ve 21:22
HaD: Alfa :)))
- Středa 29. června 2016 ve 13:40
kubas: Jasný, mám tady toho Alfa sumce :-)… Doklad pořešíme až to praskne kdyžtak, na pohodu ;-).
- Středa 29. června 2016 ve 13:29
HaD: Jo tááááák :-) Máš pro mě něco? Kapříci jsou připravení k vyplutí. Jako vždy :-D Bez dokladu samozřejmě ;-)
- Středa 29. června 2016 ve 13:22
kubas: Kdybys byl na vyšším levelu, tak se nemusíš soustředit a máš rybu už dopředu nachystanou… s dokladem :-))).
- zobrazit všechny komentáře (6)
- Středa 29. června 2016 ve 21:22
- Neděle 26. června 2016 ve 14:50® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.6.2016 | Způsob lovu: Přívlač
Konečně výlet za candáty a byť ryb málo, tak úspěšný. Napřed Michal dostal asi čtvrtým hodem na Swimmer Slim candáta 70 cm. Já vzápětí na vertikál se stejnou nástrahou pod lodí rána jak z děla, ale nesekl jsem ho. Vzápětí další a podvečer ještě asi 2 záběry. Bohužel jsem žádný neproměnil. Ráno o něco lepší – sáhli jsme si každý – já rybu odhadem 55 na nymfu 8 cm. Sice vlastně bída, ale vlastně super
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 24. června 2016 v 9:58® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.6.2016 | Revír: Vlkov
Ranní pokus o líny se vydařil, 3 kousci nás moc potěšili. Ale už to není co kdysi
Tento příspěvek byl editován 24.6.2016 09:59:44 uživatelem HaD.Pár nenažranců a ryb je už zlomek… Pokud máte oblíbený a dobře zarybněný revír, vězte, že je to často jen a jen v rukou nás rybářů a z pomyslného rybářského ráje na zemi umí pár hladových masařů učinit prázdnou louži! Pokud bažíte po rybím mase, berte si kapry a pstruhy duhové (případně lokálně přemnožené jiné druhy ryb – cejny apod.). Tyto ryby se do vod sypou po tisících tun a jsou k tomu určené. Ostatní ryby si zaslouží svobodu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. června 2016 v 10:12® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.6.2016 | Způsob lovu: Plavaná
Tahle rybářka to dnes svýmu tátovi totálně natřela
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. června 2016 v 11:08® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 21.6.2016
Venčení kajaků na Orlasu. Brácha měl dva sumce na nymfu, ani jednoho neprosekl a já pak nasadil vábku. Přišla půlhodinka a v ní 7 záběrů a 4 koťata
ale bezva to bylo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 27. června 2016 v 18:19
Petula: Rybářský řád a legislativa Dotaz: Slyšel jsem, že na rybářském revíru č. 481 501, ÚN Orlík je možné od letošního roku, tedy 2016 používat k lovu vábničku. Údajně to vyšlo v soupisu revírů, ale nemůžu v popisu revíru UN Orlík nikde najít, že je vábnička skutečně povolena. Odpověď: Ustanovení o zákazu používat k lovu vábniček bylo v popisu revíru č. 481 501, ÚN Orlík ještě do minulého roku skutečně uvedeno. Tento zákaz byl rybářskou stráží kontrolován a postihován. V popisu revíru ÚN Orlík pro rok 2016 zákaz používat k lovu vábniček již nenajdete. To znamená, že používat vábničky je při lovu ryb na ÚN Orlík povoleno. Mezi další změny v pravidlech lovu ryb na ÚN Orlík s platnosti od roku 2016 patří zavedení doby hájení u okouna říčního v období od 1. 1. do 15. 6. a zavedení horní míry 70 cm u kapra obecného.
- Neděle 26. června 2016 ve 22:55
HaD: od letoška je povolena
- Pátek 24. června 2016 v 19:06
Fidel: Na Orliku je snad vabnicka zakazana ne?
- Pondělí 27. června 2016 v 18:19
- Úterý 21. června 2016 v 11:05® HaD
- Diskuze: Z lovuUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 21. června 2016 v 11:04® HaD
- Diskuze: Z lovuUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 21. června 2016 v 11:04® HaD
- Úterý 21. června 2016 v 11:03® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.6.2016 | Způsob lovu: Přívlač
Předevčírem jsme byli vyvenčit kajaky a zkusit poškádlit štiky. Venčení vyšlo bezva, jen ty štiky moc nechtěly. Mě se povedla jen po zmenšení na minimum – na malé bílé Magneto. Brácha chytl tuším 4 do 50 cm. Jedna okolo 65 cm zabrala mě i Ondrovi, ale ani jeden z nás ji nezasekl. Přesto úžasná vyjížďka
https://www.nastrahy.cz/…ajak_halibut
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. června 2016 v 0:32® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.6.2016 | Způsob lovu: Přívlač
Na zahájení jsem většinu dne strávil v práci, protože jsem byl nedávno pryč a musel sem dohnat ledacos, aby jste měli na co chytat
Odpolko jsem prubnul vábničku na Orlíku. Ten už byl řádně proklepán, leckdo hlásil ulovené ryby. My jen „paběrkovali“ 6 záběrů, bohužel ani jeden sumec na háčku neuvízl. Nejspíše to byla „koťata“. Tak zas někdy – zítra zas frčím, pro změnu do Holandska – tradičně na veletrh Efttex
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. června 2016 ve 21:13® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
Přeji všem úspěšné zahájení!!!