Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 15. dubna 2016 v 15:47® HaD
- Diskuze: Muškaření
Drazí kamarádi, rybáři, přeji všem úspěšné zahájení pstruhové sezóny!
- Pátek 15. dubna 2016 v 15:46® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Drazí kamarádi, rybáři, přeji všem úspěšné zahájení pstruhové sezóny!
- Pondělí 11. dubna 2016 v 15:55® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.4.2016 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač
Na našem RedBass Cupu jsem původně neměl chytat. Půl hodiny před závodem se uvolnilo místo a protože počasí téměř vylučovalo Spinning show, šel jsem chytat. Chytal jsem výhradně RedBass a naše plandy Silver Bream a když mě vyhlásila Romana jako 10. a současně 1. Z Čechů, měl jsem obrovskou radost a na stupínek jsem musel jít zařvat „joooooooo“.
Na snímku jsou vidět stupně vítězů RedBass Cupu Jestřabice 2016!!!
A také nový RedBass King a současně vítěz celého RedBass Cup v Jestřabicích 2016. Majo Michalka, mistr udice!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. dubna 2016 v 15:41® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.3.2016 | Revír: Sykovec | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 11. dubna 2016 v 15:40® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.3.2016 | Revír: Sykovec | Způsob lovu: Přívlač
Na pstruhy, jak známo, funguje ledacos. Někdy jsou ale opatrní a tvrdé nástrahy jen „ochutnávají“ a nechtějí dobírat. Mě se velmi osvědčuje chytat v takových chvílích buď na gumičky (nymfy, smáčky, rippeříky) anebo na kombinaci plandavky a nymfy. Poslední dva dny mi tahle kombinace dala mnoho krásných ryb. Tahle kombinace si částečně zachovává agresivitu plandavky. Ovšem pouze částečně. Nymfa na jednoháčku za plandavkou ji trochu „zklidňuje“, takže bych řekl, že je pro ryby snazší ji „ulovit“. Přirovnal bych rozdíl v chodu k jednodílným a dvoudílným woblerům. Dále při „ochutnání“ ryba není zrazena tvrdým plechem a snaží se sousto nadále uchvátit. Nezřídka klepne i 10× a jede za nástrahou i 10–20 metrů. Stále ji to láká až to nakonec dobere pořádně. To ale jen když jsou hoooodně opatrné. Často jednou klepne a rovnou visí. A v neposlední řadě je obrovskou předností možnost kombinovat různé barvy. Přírodní s dráždivou, dvě různé dráždivé, dvě přírodní apod. Za mě absolutní pecka a doporučuju vyzkoušet!!! Momentálně jsem tomu propadl. Jo a jeden tip – při tomto nastražení odstraňuji na nymfě boční ploutvičky.
Tento příspěvek byl editován 11.4.2016 15:41:26 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 11. dubna 2016 v 15:39® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.3.2016 | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 11. dubna 2016 v 15:37® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.3.2016 | Způsob lovu: Přívlač
Jak to jen říci? Po čtvrt roce jsem sice stále ještě bolavou, ale už jakž takž schopnou ruku, nasadil do ostrého provozu. Resp. rybolovu. A i když to ještě trochu bolí, souboje s nádhernýma rybama to prostě přebijí a člověk na trable hned zapomene. A když je to navíc z kajaku, kde pádlování sice taky bolí, je to prostě whaaaaaaaa!!!. David Maixner: Díky kámo za fotky a společnost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 25. února 2016 v 19:34® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
jepice> had nenakupuje v číně.
- Čtvrtek 25. února 2016 v 15:15® HaD
LuboO> kecáš
- Neděle 21. února 2016 ve 21:50® HaD
LuboO> moc díky! Rád jsem se s vámi všemi potkal. Jen asi neumím pro děti vyprávět tak, aby je to zaujalo…
- Neděle 21. února 2016 ve 21:47® HaD
breca> e-mail si založíš na tisíci serverech během pár minut. Registrace nikdy nic neřešila.
- Úterý 16. února 2016 v 18:59® HaD
Libča> všichni určitě neeee
Je to jak píše Draky. Zbytečně neriskovat, ale pokud se dá absence štik odhadnout, pak ho dávat nemusíš. U smáčků to naštěstí pro rybu není takové riziko – jednoháček vyklepe. Horší je to u woblerů.
- Úterý 16. února 2016 ve 14:10® HaD
Libča> Optimální je používat wofram nebo podobné materiály. Chce to, aby to bylo jemné a netlumilo to chod jemného smáčka.
- Pondělí 15. února 2016 ve 13:22® HaD
bernardo> Jsem na tom jako Draky Balboa
Prostě nevím
- Pondělí 15. února 2016 ve 13:21® HaD
_Beny>
DD
- Úterý 9. února 2016 v 1:48® HaD
Scanix> zas tak zle snad nebude, ne?
- Pondělí 8. února 2016 ve 13:08® HaD
Scanix> nejhorší je nenažranost. Dokud tam ty ryby zůstanou a přežijí, o nic vlastně nejde…
- Pondělí 8. února 2016 v 11:08® HaD
Scanix>
)
- Pondělí 8. února 2016 v 11:03® HaD
Scanix>
) Já mu do lednice nevidím
) Ale kdyby jeden člověk dokázal vyžrat třeba Lipno, bylo by to s našima vodama dost zlé.
- Pondělí 8. února 2016 v 0:22® HaD
Stanley.j> Ale beru to podle sebe – s Tomášem Rozsypalem jsem byl mnohokrát na jeho flecích a nikdy se mi nezadařilo. A to si nemyslím, že bych byl úplná hrouda a na špatnej flek mě rozhodně nevzal.