Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 29. ledna 2016 v 16:44® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
jepice> na MEPPS se používalo zlato? To slyším prvně…
- Čtvrtek 28. ledna 2016 v 18:21® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.1.2016 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes procházka okolo vody spojená se sběrem jahod a borůvek. Prut jsem vzal jen pro formu – vláčet se bohužel nesmí. Bylo ale krásně, hotový jaro
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. ledna 2016 v 18:18® HaD
- Diskuze: Diskuze s adminy
nastraznik> Reportáže občas nějaké natočíme. Neboj. Kolik, jaké a proč obhajovat nehodlám. Málo jich tu není.
- Středa 27. ledna 2016 v 15:30® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Mladý Rybář>
- Úterý 26. ledna 2016 v 15:20® HaD
BigMike> Koprovku mám rád
- Úterý 26. ledna 2016 v 15:18® HaD
nastraznik> Ahoj, nová DVD neplánujeme.
Tady jsou DVD: http://www.rybarskefilmy.cz/…notliva-dvd/
Tady naše reportáže: http://www.chytej.cz/…y_chytej_tv/
- Sobota 9. ledna 2016 ve 21:44® HaD
dav> lavina.
- Středa 6. ledna 2016 ve 22:47® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuzeHonzo, odpočívej v pokoji na svém kajaku! Tak strasne mladej a zivota plnej kluk
(( svět je straslivě nespravedlivej
((
- Středa 6. ledna 2016 v 11:54® HaD
regulus> jo to chápu…
- Úterý 5. ledna 2016 v 15:49® HaD
vylo> v každém mailu je na konci odhlašovací link. Nefunguje???
- Úterý 5. ledna 2016 ve 12:48® HaD
Chlapi, byli jsme požádáni o pomoc od studentky Ivy Janečkové. Pomoc spočívá ve vyplnění tohoto dotazníku:
- Pondělí 4. ledna 2016 ve 22:01® HaD
regulus> díky Jiří
- Neděle 3. ledna 2016 v 19:13® HaD
CeP> Do Strkanic
))
- Čtvrtek 31. prosince 2015 ve 22:27® HaD
Za posledních 9 dní štědrý den, narozky, svátek, nějaká nutná práce před zítřejší operací a!!! 8× na rybách. Celkem i s cestami k vodě cca 100 hodin věnováno rybám. Jsem docela utahanej, ale šťastnej. Buďte v roce 2016 zdraví a šťastní! Na ničem jiném nezáleží!!!
- Čtvrtek 31. prosince 2015 v 17:45® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
Buďte přátelé hlavně zdraví. Ostatní si chytneme
- Čtvrtek 31. prosince 2015 v 16:52® HaD
- Diskuze: Z lovuUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 31. prosince 2015 v 16:52® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.12.2015 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes báječné zakončení sezóny na Orlíku. Ráno mi něco říkalo, že mám dnes zkusit zapopovat. Cca 6× jsem teď popa nezkoušel, protože mi prostě před tím nefungoval a obecně tady okouni nebrali. Cestou na místo jsem ho ale bezděčně navázal. První hod mne pak hodil do absolutní nirvány – hned vlna za popem, která se rychle blížila a útok – okoun cca 35 cm. A další hod další. Mezi tím chytl brácha na růžovou nymfu cca 36 cm a já vzápětí dalšího. Vždy jich vyrazilo několik a doslova se o nástrahu poprali a byly slyšet i jejich typické srkance. Pak jsem několik útoků nesekl… Po cca 15 minutách to vypadalo, jako kdyby někdo shodil jističe a už je nezapl. Okouni absolutně přestali na cokoliv reagovat a jako kdyby ve vodě nikdy nebyli. Ale stálo to za to. No těch pár minut jsem čekal celý rok a dočkal se toho momentu, kdy nevidím, neslyším, lámu klidně pruty – prostě absolutní nirvána!!!
Během dne jsem už dostal jen jednoho na hnědé Magneto a také jednu štičku.
Přeji všem úspěšný Nový rok, rybářskou sezónu 2016 bohatou na zážitky a především pevné zdraví!!!
Tento příspěvek byl editován 31.12.2015 16:00:59 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 4. ledna 2016 ve 22:03
HaD: redbass, ale už nejsou… snad někdy v budoucnu
- Neděle 3. ledna 2016 v 15:38
Mladý Rybář: Davide co to je za poppíky?… (značka) PS: taky vše nej nej do nového roku a ať je brzy v pořádku ruka po operaci!
- Čtvrtek 31. prosince 2015 ve 21:07
Taborak Tom: Tak paráda na poslední den v roce.Já včera na řece taky lapal a pak že nejdou.Jinak hlavně to zdraví do nového roku všem bláznům jako já.
- Pondělí 4. ledna 2016 ve 22:03
- Středa 30. prosince 2015 v 17:36® HaD
hraji> Děkujemeeee
- Středa 30. prosince 2015 v 17:33® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.12.2015 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes předposlední letošní lov, který jsem si tak trochu dal jako dáreček k svátku
Už ale trochu zkrácený – ve dvě jsme pádili od vody. Ryby kousaly méně – údajně to nejde nikde. Nám se povedlo 9 ryb – 2 okouni, 7 candátků. Candáti malí, i ten největší na fotce spíše malý, ale okoun se povedl Tondovi na hnědé Magneto, s kterým teď slaví velké úspěchy, parádní. Měřen jen letmo v ruce 38 cm. Myslím si, že byl prohnutý a ve skutečnosti měl 39–40. Každopádně stavba těla okouní mámy byla neuvěřitelná. Na jaře bude mít doufám kopu dětiček
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. prosince 2015 ve 21:05® HaD
- Diskuze: Z lovuUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
Venca Zelenka: Já to říkal, takže sjíždí :-DDD
HaD: Scanix: nic okolo není a já navíc ten prut v ruce sotva udržím. Lov stejně nepřichází ani v úvahu.
HaD: Venca: jigovku s nálitkem dnes používá málokdo. Zejména na malý věci a nic nesklouzává. A když to ryby „rozbijou“, tak to sjíždět začne = buď to vyměníš, přepíchneš anebo přilepíš…
Venca Zelenka: Tak na jigovce bývá nálitek a na tyhle používám ofsety, se mi zdá ten háček tenký a zahnutí je takové sklouzávací :-)