Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 23. července 2015 v 10:35® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.4.2015 | Revír: ostrov Sao Vicente
Českému rybáři se povedl letos velmi zajímavý úlovek a proto jej zde zveřejňujeme:
Rybář: DAVID KOČÍ (*1977), Havlíčkův Brod Ryba: Atlantic Blue Marlin 906 lbs/411 kg Posádka: Stuart Simpson / Callum Scott / Radek Talafous / Djo. Dne: 3.4.2015 Team: DORADA atlantic / PELAGIC Místo: Republika Cape Verde (západní Afrika), ostrov Sao Vicente Celková délka zdolávání: 3 hodiny Maximální hloubka: cca 500 m Foto: cestovní agentura DORADA, více info na: www.dorada.cz, www.facebook.com/dorada.atlantic
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. července 2015 v 18:19® HaD
- Diskuze: Z lovu
Člověk se tak brouzdá řekou a hle… Víla! A pak že jsou pohádkové bytosti smyšlené
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 23. července 2015 v 6:30
Leontýn: Jo, tu znám. :-)
- Čtvrtek 23. července 2015 v 6:30
- Středa 22. července 2015 v 18:18® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
jepice> Aha, to nevim, kde je
- Středa 22. července 2015 ve 14:47® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Hogo Fogo> Tak asi ne
tím spíše lze asi pochopit tu Tvou zahořklost.
- Středa 22. července 2015 ve 14:44® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Kralu021> Proč je hájený?
- Středa 22. července 2015 ve 14:44® HaD
Venca Zelenka> Kecáš, nežije
- Středa 22. července 2015 ve 14:26® HaD
Slušný
a kde mi tady L okupuješ?
- Úterý 21. července 2015 ve 22:45® HaD
jepice> To se mi ještě nikdy nepovedlo. Asi sem Smolík
- Úterý 21. července 2015 v 10:55® HaD
sobi38> jednoznačně, zrovna popy žerou nejvíce štiky, boleni a okouni. A štiky koušou!
Tento příspěvek byl editován 21.7.2015 10:56:38 uživatelem HaD. - Pondělí 20. července 2015 ve 20:19® HaD
Mysak1>
)
- Pondělí 20. července 2015 v 15:44® HaD
- Diskuze: Z lovu
V Laponsku bylo skvěle. S Radimem a mým synem Adamem jsme si užili přírody, trempování a i toho rybařeníčka. Než seberu síly na lepší report, tak mikro ochutnávka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 21. července 2015 ve 22:39
HaD: Scanix: občas nějaká tisící fotka vyjde :) Petula: i já si závidím :) a jel bych hned zas a vlastně když bude čas… povolenky jsem koupil na rok … :)
- Úterý 21. července 2015 v 10:42
Petula: Co dodat???ZÁVIST!!!Moc hezké:-)))
- Úterý 21. července 2015 v 10:19
Scanix: Davide okys paradni a moc me bavi ta fotka skakajici stiky ala delfin :)
- Pondělí 20. července 2015 ve 20:23
HaD: Satan: jižnější část. Více prozradit nemohu. Nebylo by to fér k revíru a k lidem, kteří s itinerářem cesty pomohli.
- zobrazit všechny komentáře (10)
- Úterý 21. července 2015 ve 22:39
- Pondělí 20. července 2015 v 15:30® HaD
Než se trochu rozkoukám, tak alespoň trocha chlubení. Fotka sice není technicky ideální, ale jsem moc rád, že jsem to trefil
- Pondělí 20. července 2015 v 15:27® HaD
- Diskuze: SumcařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pondělí 20. července 2015 v 15:26® HaD
- Diskuze: SumcařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pondělí 20. července 2015 v 15:25® HaD
nevím, zda zdejší sumcaři zaregistrovali mé úspěchy s vábničkou a umělou nástrahou na slizouny. Tak pro ty, co to neviděli:
Když hledáte nové adrenalinové zážitky
) Včera jsem okolo 19:00 zase vyrazil zavábit si s nymfou
Brácha mi řekl, že celý víkend fotí a že jde v osm spát, takže mám s fotkama smůlu. Během první půl hodiny jsem měl dva údery do nymfy, ale k záseku to nebylo. V cca 19:45 přišla jeba do prutu a začal boj. Sumec docela kopal, tak jsem si říkal, že je malej a bráchu tahat k vodě nebudu. Na prut 80g a šňůru 0,25 jsem ale nikdy sumce z lodi na vábničku nechytal, tak jsem si nebyl jist. 20:07 mu volám, že mám asi dobrou rybu, ať přijede. Tak přijel a fotil a já se rozplýval – na Lužnici na vábničku osobák cca 140–150 cm a navíc na umělou nástrahu – na mojí nymfu RedBASS a navíc z kajaku, který jsem spoluvyvíjel – no prostě bomba a pohlazení ega
)))). Po půl hodině jsem vytáhl jěstě jednoho tak 120–130 a poštípanej, celej od slizu a bahna jsem jel zničenej, ale superšťastnej domů. Kajak jsem trochu omyl, ale pořád je jak rekvizita z filmu vetřelec
)))
- Pondělí 20. července 2015 v 15:15® HaD
kubas> já je vždy potkal jen u hladiny. Ale na stojáku…
- Pondělí 20. července 2015 v 11:39® HaD
- Neděle 19. července 2015 ve 12:47® HaD
skwor> To bych si taky dal
- Neděle 19. července 2015 ve 12:12® HaD
kubas> Tolsťáci u dna?
- Neděle 19. července 2015 ve 12:09® HaD
skwor> Kde ses flákal ?
)
Rosetau: Netvrdim, ze nejim maso. Maso me chutna a svuj jidelnicek si bez nej nedokazu predstavit. Ale rozhodne nemam potrebu jist ohrozeny druhy a uz vubec zabijet ze zabavi jen abych dokazal ostatnim jak jsem strasne dobrej. Ja mam sve presvedceni a vubec me neni lhostejne jak rychle tahle planeta jde kvuly lidem do kopru.
HaD: Jíš maso?
Rosetau: Fuj ubohy. Pak nemaj bejt velky ryby jako tunaci, zraloci a mecouni na pokraji vyhynuti. A nejaky duvody? To jsou jen kecy jinak by se nemohli s tou mrtvolou vyfotit. A David H pohrdanim prirodniho bohatsvi to je jen takova pisnicka k sebeospravedlneni. Kdybys jen tusil jak jsou oceany doslova drancovany a timhle tempem za nejakych 30 let tam nebude nic.
muf4: satan666:Než začneš dělat závěry a soudy doporučují si přečíst článek o souboji s touto rybou v posledním Rybářství,je tam uveden i důvod proč šla ryba z vody ven