Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 31. prosince 2014 ve 14:22® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.12.2014 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Ačkoli by se dalo říci, že je silvestrovský lov povinností, tak pro mě je to vždy neskutečné potěšení a i kdyby padaly „hovna s hákama“ a mrzlo jakkoliv, vyrazím. A tak to bylo i dnes – rozloučit se sezónou jsem byl na Orlíku. První hodina byla bezkontaktní sport. Pak jsem ale ryby našel uprostřed zátoky a během chvilky vyndal na připravovanou nástrahu (NOVINKA 2015) dva menší okouny a candátka. Bohužel kámoš, který jel s námi, zakňučel, že už musíme domů, protože půjde do práce. Sice jsem si myslel, že vydrží alespoň do tří, ale situaci jsem pochopil a lov po dvou hodinách se skřípěním zubů ukončil. I tak pecka a teď holt půl roku budu jen na dravce vzpomínat.
Všem přeji do 2015 pevné zdravíčko a spoustu zážitků u vody!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 30. prosince 2014 ve 13:02® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
OBr> No když jsem slyšel, že jsou tam reální boleni 110, okouni 60 atd. tak nevím, jestli to není směšně malé
- Úterý 30. prosince 2014 ve 13:01® HaD
Kazan> Díky
Večer budu víš kde
Kdybys měl chuť na škopek
- Pondělí 29. prosince 2014 v 11:50® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 27.12.2014 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Slibovaný report z předevčerejška. K vodě jsme dorazili brzy ráno a ejhle – vše zamrznuto. Vydali jsme se tedy v –8°C hledat rozmrzlé pasáže. Bohužel mě zcela neznámé. I tak se ale dvě štičky povedly a další dva záběry neproměněny. Vzhledem k podmínkám to byla i tak veliká radost!!! Všechny záběry z pomalého propadu. Kdyby nebyl vítr jako pr…, tak by se ten den ustál lépe, ale i tak jsme s bráchou nepovolili a vydrželi až do soumraku. To velké ochlazení ale ryby úplně umrtvilo…
Tento příspěvek byl editován 29.12.2014 10:52:03 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. prosince 2014 ve 22:38® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.12.2014 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska trochu hardcore rybačka na Orlíku. Od 7:00 do 16:00 na vodě. Vichr, –8, fakt brutus a tak zmrzlej jsem dlouho nebyl. Ryby velká bída – ani záběr. Všechna negativa nahradila skvělá parta – mvincik, který udělal na palubě mé lodi tři záběry – 2 okouni – jeden tak 35cm. A pak parta dalších 7 kámošů, kteří se tam víceméně objevili náhodou
Tento příspěvek byl editován 28.12.2014 21:39:45 uživatelem HaD.) tolik známých jsem dlouho najednou u vody nepotkal
velkou kaňkou na kráse byl nález pytlácké šňůry. Tu našla parta keroba. Nechutná prasárna. 10 odboček. Chytit majitele, tak se ten sráč koupe!!!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 8. ledna 2015 v 0:02
kamos007: no to vypadá na nějaké masláky nato pochybuju že by něco zabralo
- Pondělí 29. prosince 2014 ve 12:58
HaD: Geniální byl ten ohníček na břehu a rohlíky na něm ohřáté :-D
- Pondělí 29. prosince 2014 ve 12:14
kerob: Draky: voda mrzla jen v ockach, na kajaku, na kalhotách, rukavicích… bylo to fajn :-)
- Pondělí 29. prosince 2014 v 1:43
jepice-zruseno: Já jsem dneska taky skoro nic nechyt. Zachránil mě opět nilsmaster, tentokrát na něj zabral cejn hřbetní ploutví.
- zobrazit všechny komentáře (6)
- Čtvrtek 8. ledna 2015 v 0:02
- Sobota 27. prosince 2014 v 19:25® HaD
sethy> Tak aspoň že tak
By nám bylo smutno!!!
- Sobota 27. prosince 2014 v 19:23® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 26.12.2014 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera mě jako čerstvého „mladého muže“ vytáhl po bouřlivé oslavě na ryby Vlažňoch. Docela sem se bránil, ale nakonec jsem usoudil, že na sražení gorily ze zad (nebyla to opice, ale doslova gorila), bude vycházka k řece fajn rekonvalescence
A byla. Za dvě hoďky nám řeka dala 3 štiky a asi 100 okounů. Někteří byli i okolo 25 cm, což je na poměry lokality krásný. Kupodivu nechtěli nic velkého a nejlépe bodoval mikrosmáček a především malá nymfa v přírodní barvě s výraznou hlavičkou pro upoutání. Pecka to byla a zajímavé bylo, že ty největší okouni brali nymfu upravenou na mikro ráčka. Přitom bych se vsadil před lovem, že top bude opět velká nymfa. Tu včera ale prostě nechtěli
O dnešku v –8°C poreferuji až zítra
http://www.nastrahy.cz/…c-8_247.html
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 28. prosince 2014 v 7:00
spike: Tak hlavně když jsou stále ještě při chuti :-)
- Neděle 28. prosince 2014 v 7:00
- Pátek 26. prosince 2014 v 17:43® HaD
sethy> O neeee, fakt???
- Pátek 26. prosince 2014 ve 12:19® HaD
sethy> No už skoro balím
- Čtvrtek 25. prosince 2014 ve 20:29® HaD
Moje drahá žena se zbláznila a vysílá mladého puberťáka na trip
) Nějak pořád nemohu uvěřit
ale už se neskutečně těším. Na dotaz „štiky“ tam nejsou, mi Pavla řekla, že asi jo, že to psala z hlavy
))))
- Čtvrtek 25. prosince 2014 v 19:29® HaD
Díky kluci! Žena se mě chce zbavit a vyslala mě na rybářskou výpravu daleko na východ. Kua já se těším!!!!!!!!!!!!!!
- Čtvrtek 25. prosince 2014 ve 12:36® HaD
Tomik: diky kámo
- Úterý 23. prosince 2014 v 15:27® HaD
Užívejte klidu!
- Úterý 23. prosince 2014 v 11:50® HaD
Mr.Štikáč> Velehovado
- Čtvrtek 18. prosince 2014 ve 21:01® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18.12.2014 | Způsob lovu: Přívlač
druhá sérka fotek
Pěkně mě mrcha pokousala
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 22. prosince 2014 ve 14:11
HaD: Nene, tentokrát jsem většinou cvakal já. Zrcadlovka je, ale stará a už nic moc. Nicméně se dá. Jo a bráchu jsem kdysi něco málo učil, tak by se mi měl sem tam nějakej cvak povést :-)
- Pátek 19. prosince 2014 ve 22:52
TJSS: nádherné foto. Opět bratr? Zrcadlovka se nezapře… :) Ještě musím vyrazit s bratrem, teď byl měsíc výpadek :(
- Pátek 19. prosince 2014 ve 13:00
HaD: Holajz2: ještě hodně lidem doporučuje použít červenej fix na prsní ploutvičky. Sám jsem ale línej a ještě sem to neudělal :-)
- Čtvrtek 18. prosince 2014 ve 22:06
Holajz2: Krásný gumy, jak živá plotička…
- zobrazit všechny komentáře (6)
- Pondělí 22. prosince 2014 ve 14:11
- Čtvrtek 18. prosince 2014 ve 21:00® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18.12.2014 | Způsob lovu: Přívlač
Nedávno jsem si „s hrůzou“ uvědomil, že jsem letos věnoval svou pozornost především směrem k pstruhům, okounům a trochu candátům. A na štiky jsem se skoro vykašlal. Svou lásku k nim jsem se dnes rozhodl obnovit a zkusit, jestli je ještě trošku umím
Mno, záběrů jsem udělal tuším 11, ryb myslím 7 + 1 okoun. Dvě šedesátky mi spadly, jednu cca 65 cm se podařilo zvěčnit a potěšit s ní po roce mého tátu a zbytek byly rybky vesměs odhadem 40–55 cm. Nejlépe fungoval náš ripper a smáček na hodně lehkých hlavách – pohyb to teď chce celkem pomalý a vláčný. Spokojenej jak želva
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 16. prosince 2014 v 18:30® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.12.2014 | Revír: Jezero Radnice | Způsob lovu: Přívlač
Doplňuji foto od Ivo Nováka z 1. Spinning live show. Milým a nečekaným hostem byl Richard Genzer alias Geňa
Velmi zábavné to bylo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 17. prosince 2014 v 16:26
Klobasa: Nils Master> Myslím, že ryby by samy skákaly z vody břichem nahoru a s rohlíkem v hubě:-)
- Středa 17. prosince 2014 v 16:06
Klobasa: Jo, video s Geňou, kdo je pro prdel? :-))
- Středa 17. prosince 2014 v 15:20
Bulwei: Jo souhlasim video video s Genou !
- Středa 17. prosince 2014 v 1:10
HaD: To by musel bejt kameraman hodně odolnej, aby se neuchechtal k smrti
- zobrazit všechny komentáře (12)
- Středa 17. prosince 2014 v 16:26
- Úterý 16. prosince 2014 v 17:47® HaD
gavlos> CHATIČKA :-d
- Úterý 16. prosince 2014 v 11:56® HaD
larobo> Oblouky uvidíš jen při vypnutých symbolech ryb. Je to lepší a časem se to naučíš rozpoznávat.
- Úterý 16. prosince 2014 v 11:55® HaD
denyg> Fešák
tombu: to mě taky naštve když musím jít pryč od vody
HaD: Jojo, ale štve mě, že jsme jeli domu o 4 hodiny dříve, než bych si přál :(
Draky: Hmmmmm, tak se vyplatilo. :-)
Nils Master: taky jsem plánoval jít na Silvestra, ale řeka jaksi zamrzla a pod jezem to nemá smysl :D