Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 21. září 2014 ve 12:00® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
jepice> To nevím. Teď se o to moc nezajímám.
- Sobota 20. září 2014 v 19:58® HaD
Skvělá zpráva týmu Nastrahy.cz z posledního klání extraligy v přívlači!
„Tak vedem o bod pred Spadicem a o 2 pred Machalkem ze Stepankem,4.Dusek se Svobodou na nas ztraci 13 bodu,snad udrzime pri nejmensim bednu“
- Středa 17. září 2014 ve 14:00® HaD
BigMike> wole
)))))))
- Středa 17. září 2014 v 7:03® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Mysak1> dobřeeee, pšttt
- Středa 17. září 2014 v 7:02® HaD
BigMike> fasujete šablony?
- Úterý 16. září 2014 ve 22:33® HaD
Padis>
ve strečce?
)
- Úterý 16. září 2014 v 19:59® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Houslař> pokud tak konstruován není, tak ne, jedině otočením dolů či vzhůru a točenim pozpátku
- Úterý 16. září 2014 ve 12:33® HaD
To je superkokotina. Na takového porybného by měla jít okamžitě stížnost a měl by být následně zbaven funkce a svéprávnosti.
- Úterý 16. září 2014 ve 12:30® HaD
jepice> no jasně a měl nahozeny na feeder. Proto sebou tak škube. Oukleje prostě braly
DD
- Úterý 16. září 2014 v 10:03® HaD
casper> dobře vy!!!
- Pondělí 15. září 2014 ve 14:59® HaD
skwor> podzimní počasí. Ale toho sis užil zřejmě taky dost
- Pondělí 15. září 2014 ve 13:50® HaD
- Diskuze: Z lovu
Neděle se ale stala trápením pro všechny týmy. Voda se ještě slušně zvedla a v průběhu dne více a více za silných dešťů kalila. Když to zkrátím, ryb se ulovilo méně (několik bylo i zajímavých – okouni cca 30cm, jesen 44cm, tloušť 46 cm apod). Daniela zachytala o něco hůře než v sobotu, ale přesto dosáhla na stříbrnou medaily. Honza straka přidal k sobotní 1. krásnou 2. Honza Jíška k sobotní 2. přidal 1. a tak se mezi nimi a ještě jedním závodníkem „strhl boj o stupně nejvyšší v jednotlivcích. Pikantní je, že Honza Straka o jasný titul přišel krátce před koncem, kdy asi 3 minuty před koncem, kdy byli všichni 1,5 hodiny bez záběru, někdo chytil vekou rybu. Jirka Vlažný přidal k 5. místu ze soboty 6. a Robin Měsíček k 8. přidal 6. I přes to, že druhým dvěma zmíněným závod moc nevyšel, první dva zachytali excelentně. A to nás celkově hodilo na druhé místo v týmech. 1. byli Východočeši a třetí Středočeši. A v jednotlivcích? Mistr ČR náš Honza Jíška (JČ – 16 let!!!), 2. David Vojáček (MRS) a 3. Jan Straka (JČ)- Takže to celkem "cinklo“ 4× z pěti možných. Luxus!!!
Tento příspěvek byl editován 15.9.2014 14:16:52 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 15. září 2014 ve 13:48® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10. - 12. 9. 2014 | Revír: Labe 2 | Způsob lovu: Přívlač
Víkend jsem strávil rybářsky i nerybářsky – byl jsem na Mistrovství ČR v přívlači, kde jsme se chtěli s Jihočechy „porvat“ o nějaký ten cenný kov. MiČR se konalo na Labi v Děčíně. Z toho jsem nebyl nikterak nadšen, protože mi více vyhovují menší a čitelnější toky, ale nic naplat. Mnohem více nás ale netěšily prognózy počasí a tendence Labe, které mívá v létě průtok okolo 100 kubíků a začátek září mělo okolo 200. To by asi bylo úplně v pohodě, jenže silné deště s Labem pěkně zamávaly a už v pátek o tréninku mělo Labe okolo 350 kubíků. Přesto byla voda celkem čistá a ryby (okouny a tlouště) jsme nalovili. S dobrý pocitem jsme tedy nastoupili do sobotního závodu. Závodníci za JČ byli Jan Straka, Robin Měsíček, Jan Jíška a Jiří Vlažný. Já byl náhradník a spolu s Mírou Zvolánkem jsme zde byli jako „záda“ závodníků (vždy chytali současně jen dva), kteří měli přispět morální podporou a sem tam nějakou radou. Za ženy startovala Daniela Nová a „záda“ jí dělal tatínek. Sobota se nesla v duchu docela slušného množství maličkých okounů a tlouštíků, sem tam se ulovil bolen, viděl jsem ztracenou rybu hodně přes 70 cm a vytaženi byli i okouni přes 30 cm. Naše výsledky nebyly úplně vyrovnané (1., 2., 6. a 8. vždy z 8 lidí) ale nikdo výrazně neutekl a tak zůstala solidní naděje na výsledek. Daniela pak dala svým výkonem 1. základ pro útok na stupeň nejvyšší. Pokračování v dalším příspěvku…
Tento příspěvek byl editován 15.9.2014 13:52:01 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pondělí 15. září 2014 ve 22:33
jepice-zruseno: No to je jedno nakonec, ne? Tak jsme se znali jenom civilně zvlášť.
- Pondělí 15. září 2014 ve 20:40
HaD: Nevěděl :(
- Pondělí 15. září 2014 v 19:54
jepice-zruseno: Já myslel, že už víš kterej jsem, byl jsem i loni, ale tam si myslím chytal a pohyboval si se v jinejch sektorech, tak jsme se moc nepotkali. Byl jsem i předloni, ale to už nevím, jestli si byl ty. Měl jsem čepici shakespeare sigma a jistil jsem to zezadu. Někdo vám tam musí dělat ty soupeře, aby jste mohli vyhrávat :-D Každopádně letos to byl uplnej propadák. Když mi spadnou u podběráku 3 ryby ze 4 (jako ostatně normálně), tak bych se nad sebou měl už asi zamyslet :-/
- Pondělí 15. září 2014 v 19:16
HaD: Tys tam byl? :-) Žes neřekl?
- zobrazit všechny komentáře (7)
- Pondělí 15. září 2014 ve 22:33
- Středa 10. září 2014 v 1:04® HaD
- Diskuze: Z lovu
Tohle už se mi dnes nikam nevešlo
Tento příspěvek byl editován 10.9.2014 01:05:26 uživatelem HaD.((
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 14. září 2014 v 5:33
tombu: teda tich je :)
- Středa 10. září 2014 ve 14:52
Klobasa: To prkýnko znám,mám ho taky doma,gratulejšn-pořádná hromada
- Středa 10. září 2014 ve 14:37
HaD: Mysak: jojo :-))) OBr: tyhle fotky? Ok , dám si je na flešku :-OOOOO
- Středa 10. září 2014 ve 14:01
OBr: blbý houby … přivez to na sraz, ať vím, jak vypadá hříbek, tady je kulový :-(
- zobrazit všechny komentáře (7)
- Neděle 14. září 2014 v 5:33
- Pondělí 8. září 2014 v 16:54® HaD
sethy> Stačilo?
- Pátek 5. září 2014 v 16:19® HaD
Mary> Máme v tomhle termínu 1. volné místo na sraz
- Pátek 5. září 2014 v 9:38® HaD
- Diskuze: Diskuze s adminy
Beer.Beda> jaká akce?
- Čtvrtek 4. září 2014 ve 12:50® HaD
jepice> Dokud nevezmu do ruky, těžko říct.
K nymfám – nikdo Tě nenutí. Ale srovnávat sestavu nymf s levným twistrem je poněkud mimo mísu. Pokud chceš chytat ještě levněji, dej si před háček jako zátěž starou matku a na háček namotej nějaké nitě a kus staniolu z čokolády. Ono to nakonec tu rybu může chytit taky.
Tento příspěvek byl editován 4.9.2014 12:57:14 uživatelem HaD. - Čtvrtek 4. září 2014 v 10:24® HaD
Můj TIP na „pořádnou“ štičí či candátí nástrahu! Dvě nymfy velikosti L. Samozřejmě možno kombinovat barevně!!! Dnes je testnu
- Čtvrtek 4. září 2014 v 9:55® HaD
jepice> Tak uvidíš. A co se akce týče, ok?