Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 3. září 2014 ve 14:41® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
jepice> To přesně nevím, ale předpokládám, že se to dozvíme. Co se ceny týká, tak bych byl označením „tolik“ peněz opatrnější. Přeci jen ceny prutů začínají někde u 500,– Kč a končí u cca 20.000,–. Tzn. že 1300 je blízko „lowendu“. Zejména pak u pětidílu, kde je cena výroby přeci jen vyšší.
Tento příspěvek byl editován 3.9.2014 14:42:33 uživatelem HaD. - Úterý 2. září 2014 ve 20:40® HaD
dam> co duel Certate versus Stela? Ukecáme Tě?
- Úterý 2. září 2014 v 15:55® HaD
jepice> prej praskají víc než praskací kuličky, tak držím palce, aby alespoň jeden lov přežil
- Pondělí 1. září 2014 v 17:44® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.8.2014 | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu jsem si byl zvednout sebevědomí na závodech v Chýnově, kde jsem už pár výsledků dosáhl. Chytalo se 4× 45 minut a udělal jsem AUDI výsledek, tedy 4× nic
No někdy to holt nejde. Vítěz měl 3 pstruhy… A tak jsem se jel alespoň rozloučit se pstruhovou sezónou na potok. Tam naše snažení pstruzi ocenili a rozloučit se přišli
Abych eliminoval úplné cvrčky, nasadil jsem velkou nymfu. Měl jsem ale blbé háčky a několik ryb (největších) přes 35cm, což je zde velká ryba, mi spadlo. Ale neva. Bylo to super!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. srpna 2014 ve 13:07® HaD
- Diskuze: Z lovu
Včera jsem bal na akci testování prutů Favorite a našich nástrah. Akce jedním slovem paráda! Chtěl bych poděkovat Karlovi Hrubínovi za uspořádání a pozvání. Myslím si, že to bylo setkání hodně pohodových lidí, kteří jsou na stejné vlně. Navzájem jsme si předali zkušenosti a rady, jak chytat s tím či oním, jak navázat dropshot apod. a skvělé na tom bylo to, že jsme si to hned mohli u vody vyzkoušet (jak pruty, tak nástrahy, montáže apod.) – což na žádné výstavě ani v obchodě nejde. Když jsem viděl, jak např. pár lidí zaujala montáž a chod smáčka bigone pro zarostlé supermělké vody, rozhodl jsem se, že o tom natočíme video
Ryb se pár chytlo, hlavně menší okounci a štičky (ono tam zřejmě moc jiných dravců ani nebylo) a odpoledne jsme doslova propadli lovu kaprů přívlačí. Mě se osvědčila montáž dropshotu, která by asi na první pohled donutila leckoho zavolat mi záchranku z Bohnic – zátěž jsem měl tak 200–250 cm od nástrahy. Kapři se totiž vyhřívali na hladině a takto jsem byl schopen chytat na dálku celkem v blízkosti hladiny a kapři byli nymfou v růžové a oranžové barvě okouzleni. Povedlo se mi jich celkem 6 asi za hodinku lovu. Luxusní šílenství
DD
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Pátek 29. srpna 2014 ve 23:11
HaD: :))))
- Pátek 29. srpna 2014 v 15:52
BigMike: Já beru popy a vrtulkáče, boleni v té zakalené vodě budou mít navrch.)))
- Pátek 29. srpna 2014 v 15:40
Nils Master: kurňa, tak by mohli jít zítra na závodech v chýnově ti kapři :D
- Pátek 29. srpna 2014 ve 14:18
Mysak1: Twl. Havlíček vláčí kapry!!! Na růžovky!!! Na třímetrovým návazci!!! Davide ,se tě začínám trochu bát!!!
- Pátek 29. srpna 2014 ve 23:11
- Středa 27. srpna 2014 ve 13:37® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 15.8.2014 | Revír: Fraser | Způsob lovu: Klasická položená
15. srpna 2014 V polovině srpna jsem měl na tři dny dva hosty z USA – New Jersey, otce a syna. Gene a Aaron cestují za rybami po světě pravidelně a patří mezi zkušené rybáře. První dva dny chytali hodně jeseterů, ale vše bylo do 205 cm. Hned ráno třetího dne jsem měl pocit, že dneska se něco stane a měl jsem k oběma rybářům takový proslov ve stylu, že „i ten nejjemnější záběr může znamenat velkou rybu…“. No prostě jsem je hned ráno vynervoval tak, že prvních pět záběrů jsme prošvihli. Pak přišla jedna ryba 160 cm, jedna ryba 210 cm a v 16.45 čtrnáctiletý Aaron zasekl monstrum. Zkrátím to: délka od špičky nosu do rozdvojení ocasní ploutve 314 cm, obvod přes prsa 134 cm, předpokládaná hmotnost 300 kg. Délka měřená po „evropsku“ by byla 350 cm. Podle údajů chipu, který ryba v sobě měla, byla již ulovena v roce 1997 a za tu dobu vůbec nerostla! Odhadované stáří ryby: 200–300 let. Více později v reportážích na CK Pepa (www.rybolov.com) a CHYTEJ.cz z revíru Fraser. Z Vancouveru zdraví Chris Ciesla
Tento příspěvek byl editován 27.8.2014 13:38:09 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 18. září 2014 v 19:03
Fishy: neskutečny…
- Sobota 30. srpna 2014 ve 22:20
Inferno08: macek2 – Myslím, že jsou i starší.. Nějaký mořský škeble nebo co..
- Sobota 30. srpna 2014 v 6:39
macek2: tak to je potom nezkutečné,to musí být potom nejstarší živočichové na světě nebot nezná tvora který by dosahoval takového věku
- Pátek 29. srpna 2014 ve 13:23
HaD: Ověřoval jsem u Zdeňka Edelmanna ten věk a napsal mi: „Ano, těch 200–300 let je OK. Je to podložené výzkumem, který provádí ichthyologové z vancovuerské university. Ryby, které mají okolo 6 m jsou údajně staré až 500 let. Je těžké si to představit – největší jeseteří vlastně pamatují příchod bělochů na západní pobřeží!“
- zobrazit všechny komentáře (11)
- Čtvrtek 18. září 2014 v 19:03
- Úterý 19. srpna 2014 ve 21:09® HaD
- Diskuze: Muškaření
Ahoj Davide!
Naši muškaři na mistrovství Evropy opět zlatí!
Na vodách severošvédského kraje Jämtland v okolí města Östersund proběhlo 15.-18. srpna 2014 mistrovství Evropy v muškaření. Naši muškaři uspěli na výbornou v kategorii družstev i jednotlivců – výsledky viz http://effc2014.com/results/
Gratulujeme!
Jednotlivci viz http://effc2014.com/…es5Indiv.pdf
Družstva viz http://effc2014.com/…Ses5Team.pdf
- Neděle 17. srpna 2014 v 11:20® HaD
- Diskuze: Muškaření
Na mistrovství Evropy ve Švédsku, Češi vedou po 3 kolech, gratuluji
- Pátek 15. srpna 2014 v 10:04® HaD
- Diskuze: Sumcařina
Nils Master> to je moooc pěkná ryba!
- Čtvrtek 14. srpna 2014 v 9:34® HaD
Ty jsem míval rád
RR ještě mám
- Středa 13. srpna 2014 ve 13:32® HaD
LOL
- Středa 13. srpna 2014 ve 13:25® HaD
skwor> mě taky
- Středa 13. srpna 2014 ve 13:25® HaD
macek2> Však já Tě nekritizuju
Jen se zamýšlím jako ostatní, jak může takový biotop fungovat…
- Středa 13. srpna 2014 ve 12:57® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
krl> já myslím, že u lososovitých ryb to fungovat bude – kosti se dají např. z lososa dobře vytahat i za syrového stavu. Ovšem třeba u kapra to asi nepůjde. Ale těžko říct. Určitě to někdo otestuje…
- Středa 13. srpna 2014 ve 12:34® HaD
- Diskuze: Z lovu
Výhercem soutěže Z lovu – http://www.chytej.cz/…nastrahy-cz/, kterého vylosoval Scanix, se stal
® corrvete Datum lovu: 30.7. | Revír: Jižní | Způsob lovu: Přívlač Dneska jeden kolem 80cm .
fotka naprd
Gratulujeme a rozjíždíme soutěž další: http://www.chytej.cz/…nastrahy-cz/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 13. srpna 2014 ve 12:34® HaD
Výhercem soutěže Z lovu – http://www.chytej.cz/…nastrahy-cz/, kterého vylosoval Scanix, se stal
® corrvete Datum lovu: 30.7. | Revír: Jižní | Způsob lovu: Přívlač Dneska jeden kolem 80cm .
fotka naprd
Gratulujeme a rozjíždíme soutěž další: http://www.chytej.cz/…nastrahy-cz/
- Středa 13. srpna 2014 ve 12:31® HaD
Scanix> díky!
- Středa 13. srpna 2014 v 11:44® HaD
prosím o číslo 1 – 250
- Středa 13. srpna 2014 v 11:17® HaD
macek2> To je šílený na 2,5 ha tolik sumců. Jednak jim asi moc dobře nebude a nevím, jestli to někoho může bavit…
- Středa 13. srpna 2014 v 10:43® HaD
Tohle mě baví!!!
HaD: Ta velká je fakt moc bavila
dam: Dejve, je to zvláštní, ale tak jak jsem v průběhu sezóny nástrahy zvětšoval a rybám se to líbilo, tak v srpnu zase chtěly menší věci… V každém případě pěkné barvy bodkáčů:-)
Scanix: Ja ti rikal, ze jsme meli zabouchat ;)
jepice-zruseno: Já jsem párkrát chytal na mouchu na Čern. potoce (MP část) a přes 30 jsem se nedostal :-D Ale je dobře, že jich tam máte v těch potokách alespoň hodně. Nevím co používáš za háčky, ale jestli tě to uklidní, tak mě včera spadly 4 kusy odhadem 40+ z plandavky (s jednohákem) a jeden mi to pro jistotu urval v kořenech.