Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 7. srpna 2014 v 11:20® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
Draky> a co úlovky? Já mám hmyzáky od Krystofa a na ty hlavně tlouště…
- Čtvrtek 7. srpna 2014 v 11:16® HaD
- Diskuze: Sumcařina
hrdobec> hmmmm, pěkné pěkné
gratulace
- Středa 6. srpna 2014 ve 12:56® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Mysak1> jé, tak to se těším!!!
- Středa 6. srpna 2014 v 9:59® HaD
OBr> Raději rovnou medovinku
)
- Úterý 5. srpna 2014 ve 12:47® HaD
s14sh> padal sníh?
)
- Úterý 5. srpna 2014 v 9:49® HaD
rompeprop> to bude průjmíček
- Pondělí 4. srpna 2014 v 18:13® HaD
kakr> pak je něco v nepořádku…
- Pondělí 4. srpna 2014 v 18:04® HaD
kakr> Upozornit může. Ale v BP pak lze upozornit i na to, že se nesmí řídit pod vlivem, bez platné TK apod. a že daňové přiznání se podává k 31.3. resp. k 30.6.
Řidič jaksi musí ctít dopravní předpisy aniž by ho na ně upozorňovala pravidla zájmového spolku a dohlížet a trestat za porušení má za úkol orgán, který je k tomu určen a placen z našich daní.
- Pondělí 4. srpna 2014 v 18:01® HaD
Petula> RIP
- Pondělí 4. srpna 2014 v 18:00® HaD
Atik> Jak tu bylo uvedeno, např. z kanystru směsi do ostřikovačů.
- Pondělí 4. srpna 2014 v 17:56® HaD
RIP Rybář z Duchcova: Životní úlovek měří 220 cm, váží 85 kilo. Skončí v udírně http://teplicky.denik.cz/…0140731.html
- Pondělí 4. srpna 2014 v 17:56® HaD
Z trochu z jiného soudku: http://teplicky.denik.cz/…0140731.html
- Pondělí 4. srpna 2014 v 17:49® HaD
kakr> Já nejsem expert na procesní věci BP apod., ale zhruba tak nějak to bude/je. Jsem názoru, že by měly být v BP odlišnosti téměř u každého revíru, zejména v lovných mírách, dobách hájení (výtěrového, nasazovacícho, zimoviště atd.). Každý revír má na starosti nějaký hospodář – to by měl bý člověk, který je v oboru vzdělán a rybám rozumí a měl by navrhovat zmíněné konkrétní parametry. Pokud např. ví, kde zimují ryby, měl by tuto oblast označit a zakázat zde v určitých měsících rybolov. Pokud ví na základě statistik a zkušeností, že nějaká ryba na revíru velmi rychle roste a prosperuje, či naopak, měl by upravit lovnou míru. Ví-li, že voda pro tření určitých ryb dosáhne optimálních teplot později, měl by hájit déle atd. atd. Takže rozumné smysluplné věci rozhodně. Vjezd automobilů je podle mě ale už trochu mimo. Stačí aby dotyčný řekl, že s ním nepřijel, nebo není jeho, nebo ho dovezla manželka, zkrátka cokoliv a RS má smolíka. Po mě kdyby chtěla např. RS techničák aby zjistila že je vozidlo moje, poslal bych jí někam. Třeba na vyšetření k lékaři. RS nástroj na auta má – PČR. Tak proč to matlat do BP. Zkrátka s tím nesouhlasím a v životě bych se povolenky za auto nevzdal.
- Pondělí 4. srpna 2014 v 17:20® HaD
jepice> takže by mohly být odebírána povolenka i za stání na zákazu stání, nebo za rychlost, kdyby si to MO dala do BP a v autě byly pruty. Nebo třeba za hlasité kašlání. Je to ptákovina.
- Pondělí 4. srpna 2014 v 15:39® HaD
hraji> Ty s prolobovanou pasáží o odebrání povolenky za vjezd na soukromý pozemek majitele pískovny v BP souhlasíš? Je to podle Tebe v pořádku a právně správně? Ještě bych to dokázal pochopit, kdyby se jednalo o revír a pozemek v přímém vlastnictví příslušné MO apod.
Já sice dobrovolně členem ČRS jsem, ale rozhodně ne s vědomím podobných předpisů. To kam jezdím či nejezdím autem je zcela moje věc a postihnout mne za to může jen a jen příslušný orgán. Nebo se mýlím???
Tento příspěvek byl editován 4.8.2014 15:40:54 uživatelem HaD. - Pondělí 4. srpna 2014 ve 12:43® HaD
Mysak1> šestej
Tento příspěvek byl editován 4.8.2014 12:43:45 uživatelem HaD.6–5 = 1
Asi jsem to napsal blbě
- Pondělí 4. srpna 2014 ve 12:21® HaD
OBr> zkus to. Když to bude na prd, necháš jí zase zarůst:)
- Pondělí 4. srpna 2014 v 11:45® HaD
Nils Master> jojo, hic byl ukrutný, přesto bych moje sobotní ráno hned vyměnil za odpoledne.
- Pondělí 4. srpna 2014 v 11:17® HaD
Petula> tak nějak…
- Pondělí 4. srpna 2014 v 11:10® HaD
Stavba> Já jsem v drtivé většině případů za bouřky záběr neměl. Bylo pár výjimek, ale spíše jsem při bouřce hodně skeptický…