Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 4. srpna 2014 v 10:42® HaD
HaD
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2. - 3. 8. 2017 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Kraj byl docela náročnej, hlavně klimatem. Celé to bylo hlavně o okouncích do 20cm. Mě na prvním fleku lovil pěknej bolen, tak jsem ho chvíli vrtuláčem škádlil, ale bez úspěchu. Nejlépe mi na okyše fungoval dropshot s nymfou v přírodní olivové barvě a pak cyankála. Výsledek ale po sobotní taktické chybě žádná sláva. Dohnat už to nešlo. Jinými slovy – jel jsem s cílem být o pět míst výše :-) Tak třeba příště…

(0) (5) Komentáře k příspěvku: (7)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Čtvrtek 7. srpna 2014 v 16:18

HaD: jepice: bez rodičů není vajec… Negativně lze vnímat obojí!

• Čtvrtek 7. srpna 2014 v 15:43

jepice-zruseno: Bez potěru neni rodičů. Jako musí bejt nejdřív vejce aby byla slepice. Zrovna na tom Labi doufám, že se zprzněj sem tam i nějaký rodiče a nebude se opakovat loňská Bečva, kde bylo sice větších ryb dost, ale v rámci bodohoničství se jaksi na ně nikdo nezaměřoval.

• Pondělí 4. srpna 2014 v 17:59

HaD: Prznit? Takže ostatní przní rodiče, bez kterých není potěru?

• Pondělí 4. srpna 2014 v 15:39

jepice-zruseno: Cormoran: Termíny závodů jsou všem přístupné na stránkách rybsvaz.cz včetně propozic, kde jsou znázorněny sektory. Pokud se nic mimořádného nestane, tak v okolí Děčína budu letos závodit dokonce dvakrát. Nejprve v Dolním Žlebu proběhne 2. liga a potom výše proti proudu MČR mužů a žen. Na MČR bude zřejmě zprzněno více potěru vzhledem k účasti více závodníků, možná se objeví i nějaká ta mezinárodní účast v podobě mistrů světa ze Slovenska (to by mohl vědět David).

• zobrazit všechny komentáře (7)
Pondělí 4. srpna 2014 v 10:33® HaD
HaD

Petula> Když to vezmu do extrému, je to jako kdyby majiteli vadili hluční zhulení či opilí rybáři a tak se dalo do BP, že pokud bude nějaký rybář pod vlivem, bude mu odebrána povolenka.

Pondělí 4. srpna 2014 v 10:20® HaD
HaD

Kraj byl docela náročnej, hlavně klimatem. Celé to bylo hlavně o okouncích do 20cm. Mě na fleku lovil pěknej bolen, tak jsem ho chvíli vrtuláčem škádlil, ale bez úspěchu. Výsledek žádná sláva, chtěl jsem být o pět míst výše :-)

Pondělí 4. srpna 2014 v 10:15® HaD
HaD

cigán> Pohled majitele pískovny je OK. Způsob realizace je ale podle mě nešťastný viz níže

Pondělí 4. srpna 2014 v 10:10® HaD
HaD

cigán> Pokud je to soukromý pozemek, nebo pokud při vjezdu, porušuje dotyčný nějaký zákon, má to řešit policie a nikoliv RS. Tzn. pokuty apod. Nejsem právník, třeba mi to někdo vyvrátí, ale jsem přesvědčen o tom, že tohle prostě být v BP nemůže a pokud to tam je, nemá to platnost. Žádný zákon o rybářství ani jeho upravitelné nuance tím porušen není. Už jen z principu, že RS nemám žádné právo zjišťovat, zda dotyčný vozidlem přijel, nebo ne. Ani zda je jeho vlastníkem. Zkrátka by RS měla spolupracovat s policií a pokud je to tam takto vyhrocené, tak je vždy zavolat. Nevím, zda je to v kompetenci Městské, ale určitě by si tam pro penízky z pokut rádi jezdili. Docela absurdní situace by byla, kdyby rybáři RS sebrala papíry a při odjezdu domů by ho ještě lapla policie – dvojí trest? To fakt neeee.

Pondělí 4. srpna 2014 v 8:58® HaD
HaD

timbab> to že je to v BP by mě nijak extra nezajímalo. Prostě na to RS nemá právo. To by pak mohl někdo dát do BP, že se u vody nesmí kouřit a lovit se smí jen v modré košili.

Neděle 3. srpna 2014 v 11:23® HaD
HaD

cigán> podle mě na to rozhodně nemá RS právo a pokud někomu povolenku zabaví, u soudu to projedou.

Pátek 1. srpna 2014 ve 23:36® HaD
HaD

Karasák> taky jsem zasáhl. Vše zrušeno, ban atd. To jednání cíleně pana Votavu poškozovalo.

Pátek 1. srpna 2014 v 17:35® HaD
HaD

džigit> nejsem o tom přesvědčen, ale budiž

Pátek 1. srpna 2014 v 15:05® HaD
HaD

džigit> myslím, že to ale nebylo nutné. Ono zase strkat hlavu do písku před realitou není dobré.

Pátek 1. srpna 2014 ve 14:24® HaD
HaD

Vzhledem k tomu, že je chlapec asi zběhlý a umí měnit IP adresy, zřejmě se ještě ukáže. Pokud bude podezření, informujte mne osobkou. Díky.

Tento příspěvek byl editován 1.8.2014 14:26:05 uživatelem HaD.
Pátek 1. srpna 2014 ve 14:23® HaD
HaD

Vážený pane, vzhledem k tomu, že jste se na našem serveru CHYTEJ.cz nechoval akceptovatelně a mj. se vydával za jiného člověka, čímž jste mu mohl způsobit újmu, byly Vaše profily zablokovány a veškerá Vaše aktivita byla smazána.

Žádám Vás, aby jste zanechal jakýchkoliv pokusů na náš server přispívat.

S pozdravem

David Havlíček jednatel společnosti CHYTEJ s.r.o.

Pátek 1. srpna 2014 ve 14:19® HaD
HaD

LSR> :-)

Pátek 1. srpna 2014 ve 14:00® HaD
HaD

MrKos: děkuji za upozornění. Uživatel Boura i Marek.Votava vč. jejich všech příspěvků budou smazáni a dojde k blokaci známých IP adres. Vše jsme nyní s programátorem prověřili a skutečně se jednalo o stejného uživatele.

Omlouváme se všem za znepříjemnění pobytu na CHYTEJ.cz a v případě dalších podzření mne prosím informujte.

Pátek 1. srpna 2014 ve 13:57® HaD
HaD

kakr> nejde o jednoho provaktéra. Myšleno obecně.

Pátek 1. srpna 2014 ve 13:48® HaD
HaD

A dovolím si malou poznámku: vesměs jste dospělí lidé. A zřejmě vesměs i svéprávní. Trochu bych očekával, že se podle toho budete chovat. Pohlavkují se a za ručičku vodí dětičky do školky. Já vím, že to tu kdysi bylo. Ale já to fakt dělat nehodlám. To radši CHYTEJ.cz vypnu, než abych měl být nějakým drábem a vychovatelem.

Pátek 1. srpna 2014 ve 13:45® HaD
HaD

MrKos> Pokud někdo vystupuje pod cizím jménem, tak to není v pořádku a vadí mi to. Pokud na to někdo upozorní a dokážeme zjistit, že to tak je, zakročíme. Pokud nikdo neupozorní, nemám věšteckou kouli, abych to zjistil. Já fakt těžko poznám, zda je Franta Kolínek Frantou Kolínkem, nebo Mark Votava Markem Votavou.

Pátek 1. srpna 2014 ve 13:42® HaD
HaD

džigit> Abychom lezli do osobních údajů, muselo by jít o práva jedince, trestný čin apod.

Pravidla diskuzí jsou trochu něco jiného. To, že jsou podobná pravidla na většině serverů a nedodržují se, je současná realita. Ono toho, co lidi nedodržují je snad víc, než toho co dodržují…

Pátek 1. srpna 2014 ve 13:36® HaD
HaD

skwor> To je v pořádku. Projdu IP adresy a pokud je shodná s bourou, smažu to a Boura dostane JEDINOU výstrahu. Pokud bude odlišná, tak nevím. Strpení…

Pátek 1. srpna 2014 v 11:12® HaD
HaD
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.8.2014 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem si přivstal a užil si krásné ráno o samotě. Ryby mě měly celkem na háku, na háčku bylo pár pruhatců a jeden velikostně maličko vybočil :-)

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img108684.jpg
(0) (20) Komentáře k příspěvku: (12)Přidat komentář
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
  • Pondělí 4. srpna 2014 v 15:57

HaD: ale jo, spal jsem u vody, abych nezaspal :-)

• Pondělí 4. srpna 2014 v 15:40

dam: Dejve, tak to jsi ale spát nešel…:-)

• Pondělí 4. srpna 2014 v 10:00

HaD: dam: od 4:00 u vody :-)

• Pátek 1. srpna 2014 ve 22:05

dam: Docela mě pobavila hned první věta…dnes jsem si přivstal…:-))

• zobrazit všechny komentáře (12)