Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "HaD"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) HaD. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 31. července 2014 ve 22:14® HaD
- Diskuze: Všeobecná diskuze
OBr> goučkem
- Čtvrtek 31. července 2014 v 11:45® HaD
cigán> tak to je vážně těžký. Pokud není ochota, těžko něco dokazovat a získat zpět. Některý lidi jsou prostě svině. Je o to jen a jen o lidech. Já před dvěma lety zapomněl v peněženku u vstupu na stadion. Všechny doklady, asi 500 EUR apod. a když jsem jí za 5 hodin hledal, byla tam připravená a bez diskuze mi jí vrátili. Kdyby to byly svině, měl jsem kulový…
- Středa 30. července 2014 ve 22:52® HaD
spike> nájemce je kamarád. Ani nevím jak to ted je…
- Středa 30. července 2014 ve 22:51® HaD
noba> tak treba zase bude lip
- Středa 30. července 2014 ve 20:45® HaD
OBr> budu doufat
Noba: za 12 mesicu jeden prispevek Z lovu. Nijak zvlast tomu nepomahas.
- Středa 30. července 2014 v 18:23® HaD
džigit> pravidla se nijak neměnila.
- Středa 30. července 2014 v 18:19® HaD
Marek.Votava> jaké fotografie a komu byly zcizeny? Konkrétně.
- Středa 30. července 2014 v 18:19® HaD
Petula> To nejde. Rybník je v nájmu a dokud se majitel nerozhodne pro opravu, je to marný boj…
- Středa 30. července 2014 v 18:13® HaD
Petula> bohužel její současný stav
- Středa 30. července 2014 v 17:55® HaD
Smutné
Tento příspěvek byl editován 30.7.2014 18:14:24 uživatelem HaD. - Středa 30. července 2014 ve 13:06® HaD
Mysak1> Ty v klidu jsi až moc
- Úterý 29. července 2014 v 15:17® HaD
Prosím o klid.
- Úterý 29. července 2014 ve 13:11® HaD
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.7.2014 | Revír: Norsko - Roan | Způsob lovu: Přívlač
Ještě jedna krasavice z večera
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. července 2014 ve 23:42® HaD
sidla> hele to neznalým nevysvětlíš
- Pondělí 28. července 2014 v 16:51® HaD
skwor> no a já jsem potom zombie
- Pondělí 28. července 2014 v 16:50® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
Scanix> no i 25+
)
- Pondělí 28. července 2014 v 15:30® HaD
BigMike> naopak!!! V srpnu na to vlítneme?
- Pondělí 28. července 2014 v 15:03® HaD
Tož ryby se jí, před tím nemá smysl strkat hlavu do písku. Ono je ve finále jedí i ti, co moralizují tak, že by člověk řekl, že nikdy nemohou. Na druhou stranu ryby nejedí i někteří, kteří se na oko za rybožrouty vydávají. Jmenovat nebudu. Zasvěcení vědí.
Druhá věc je způsob prezentace. Ona je asi nešťastná, ale dovedu si to představit i jako jakýsi odpor k mnohdy až fanatickému ochranářskému chování. Nevím. Mě se to taky nelíbí, ale než to šmahem odsoudit, zamýšlím se nad důvody. Co myslíte Vy?
- Pondělí 28. července 2014 ve 12:29® HaD
džigit> bude článek i video
- Pondělí 28. července 2014 v 11:15® HaD
- Diskuze: Přívlač a dravci
Marek182> Zkus nějaké sádky
desam: krásná ryba :D
mvincik: Krásná fotka Davide. jen by mne zajímalo, jak je ta ryba veliká. Z fotky bych řekl, že jde o povedenou předpažku, takže mě ta velikost dosti klame. Ikdyž to je stopro ryba přes třičtvrtě metru, což??
mvincik: Jepice: Ty tloušti se dají pochytat velice těžce, na mouchu pokud myslíš. Jsou to skoro "nechytatelnéů ryby. A je to dobře. Jinak Lipani, tedy spíše Lipánci tam jsou, na podzim jsem je na Volyňce chytatl. Na MPčku sem tam nějaký taky je. Chodím na ně ale jinam.
jepice-zruseno: Marekzprahy: Jsem byl na Volyňce kvůli závodům a docela by mě zajímalo, jak se daj chytit nad soutokem s Otavou ty velký tloušťáci. Jinak mě to tam ničim nezaujalo, skoro samej sotva mírovej potočák … Jsou tam lipani? Na tu přívlač se jich nějak ani u soupeřů moc nechytlo.