Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "spike"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele spike, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 23. dubna 2012 v 16:07® spike
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mvincik> No pokud je to ten samý dokument tak tam bylo řečeno, že ti kormoráni se naučili počítat do 7. Prý chytnou 7 ryb a pokud nedostanou nejaky pamlsek odmitaji chytat dal.
- Pondělí 23. dubna 2012 v 11:41® spike
mvincik> To je jak tam říkají, že se naučili počítat do sedmi?
- Úterý 17. dubna 2012 ve 20:01® spike
sethy, lucioperce69> Pěkné fišky hoši.
- Pondělí 16. dubna 2012 v 7:35® spike
Tož také přeju dobré ranko. Taky prší, pstruhaři nemají zrovna počasí na objednávku.
- Neděle 15. dubna 2012 ve 20:44® spike
mvincik> Ten měl rovných 40cm největšího mám mojěho prvního ale ten nebyl z domácí vody. Mám ho na profilovce.
- Neděle 15. dubna 2012 v 18:07® spike
mvincik> U nás je jich bohužel málo ale dva jsem už chytl (na domácí řece). Jsou to krásné ryby stejně jako tloušť.
- Neděle 15. dubna 2012 v 17:52® spike
mvincik> Ty zas máš nachytané jiné kousky např. krásné jeseny co jste davali do Z lovu
- Neděle 15. dubna 2012 v 17:30® spike
TOMMY CATFISH> To je dobré, že tam máte takové malé a že se u vás vytírají. My tu máme taky hodně malých ale když už je chytám radši chytnu jednu větší než ty malé.
Tento příspěvek byl editován 15.4.2012 17:31:05 uživatelem spike. - Pátek 6. dubna 2012 ve 12:25® spike
Segoves> Právě. Je to nefér jak pro hráče z daného týmu, které nahradí hráči z ELH tak pro tým, který chce postoupit do vyšší ligy.
- Pátek 6. dubna 2012 ve 12:07® spike
Sice to není z rybářské tématiky ale jsou tady i fanoušci hokeje. Hodonín ve středu předvedl jeden z jejich nejlepších zápasů v letošní sezoně. Berounu nepomohly k výhře ani posily ze Slavie a ani Slipčenko jim moc v brance nepomohl.
http://www.youtube.com/watch?…
Tento příspěvek byl editován 6.4.2012 12:08:21 uživatelem spike. - Středa 4. dubna 2012 v 7:11® spike
Tož také hlásám dobré ráno
Tento příspěvek byl editován 4.4.2012 07:11:34 uživatelem spike.Dnes naposledy do školy a konečně volno. Bude to ale boj, hlavně poslední 2 hodiny budou šibeniční
- Úterý 3. dubna 2012 v 19:25® spike
osprey> Krásná plóťa
- Sobota 31. března 2012 v 18:02® spike
Počasí za všechny prachy, dokonce už aj krůpy padaly.
- Sobota 31. března 2012 v 11:07® spike
mvincik> Přesně tak, to jen široká veřejnost si myslí jak je to odpočinkový koníček
Tento příspěvek byl editován 31.3.2012 11:10:20 uživatelem spike.On je to koníček odpočinkový ale ne fyzicky.
- Sobota 31. března 2012 v 11:03® spike
mvincik> No tak já nejezdím kvůli zákonu schválnosti. Většinou totiž jedu na kole a když jedu tam tak fouká doprotivky. Člověk se pak těší na to, že pojede domů a pojede s větrem do zad. No samozřejmě jak jedu dom tak zase doprotivky
to pak dojedeš, zhodíš ze zad futrál, dáš sprchu a můžeš tak jít spat.
- Sobota 31. března 2012 v 10:53® spike
mvincik> a nebo když neprší tak je sice hezky ale fouká vítr. A to když fouká vítr nebo prší mě u vody nikdo neuvidí.
- Sobota 31. března 2012 v 10:41® spike
mvincik> to je tak vždy, když je člověk ve škole nebo v práci je krásně ale jak dojde víkend tak je nejhnusňějc jak ide.
- Čtvrtek 29. března 2012 v 19:21® spike
mvincik> Já myslím, že to počasí moc lidí neodradí
vzpomínám 2 roky zpátky na zahájení když jsme s kolegou chytali x hodin v dešti.
- Čtvrtek 29. března 2012 v 18:51® spike
skwor> Počasí je nanic, taky tady trochu sprchlo. A to jsem chtěl jít v sobotu k vodě vyřídit účty z minulé neděle
- Pátek 23. března 2012 v 15:01® spike
Libor> Ahoj, na amury ještě chvilku čas
Tento příspěvek byl editován 23.3.2012 15:06:15 uživatelem spike.ale pokusím se
Letos to bude ovšem těžší než předešlé roky
Jinak karásek potěšil, večer přišel ještě jeden ale fotka je nic moc ale byl celkem vysoký
Cílem byla sice jiná ryba ale i tak karásci udělali radost