Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "spike"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele spike, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 18. března 2012 ve 14:07® spike
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Počasí jako v létě, krásných 20°C
- Čtvrtek 16. února 2012 v 18:12® spike
mannice> S tím nejde než jen souhlasit
- Pátek 27. ledna 2012 v 5:28® spike
Krásné páteční ráno chytej. Ještě přežít pár hodin ve škole a víkend může naplno začít
- Středa 25. ledna 2012 ve 21:15® spike
sidla_napajedla> nezoufej, v jestřabicích je zima krutá, když je u nás –5°C v Jestřabicích mají minimálně –8°C.
- Pondělí 23. ledna 2012 v 16:24® spike
Džigit: on tě pokousal??
- Pátek 13. ledna 2012 v 9:45® spike
To, že je 13tého se už projevilo. Ráno přšelo a než jsem dojel na nádraží tak celý mokrý jak kdybych vylezl ze sprchy. Jak ale dojedu na nádraží pršet přestane
- Pátek 13. ledna 2012 v 5:12® spike
Dobré ráno chytej, ve vzduchu už jde cítit víkend
- Středa 11. ledna 2012 ve 21:41® spike
mvincik> Jesena jsem si loni chytl prvního v životě a hned takového krasavca (na profilovce). Musel jsem si pro něj jet ale mimo hranice domácích revírů kam mě vzal jeden kamarád (pokud to čte tak ví
). Jesen byl sice velký ale větší radost mně o pár měsíců později udělaly úlovky dvou jesenů na domácí vodě sice menších ale i tak(máme jich tu minimum).
- Středa 11. ledna 2012 ve 21:28® spike
mvincik> Taky bych rád tloušťa přes 50cm, jenže u nás celkem hodně poklesly jejich stavy, nevšiml jsem si toho jen já ale i ostatní rybáři, se kterýma jsem se o tom bavil hodně ubylo i ostroretek a podouství. Kdo je asi vidníkem? vydry tu nemáme. U tloušťa jsem se zatím dostal na 46cm a to byla epesní ryba nedokážu si představit nějakou šedesátku.
- Středa 11. ledna 2012 ve 21:19® spike
mannice> Di ty brepto, přebírám žežlo, teď jsem nejmladší já
mvincik> Tak to sis pěkně zažehlil, zbývá než jen tiše závidět
- Středa 11. ledna 2012 ve 14:12® spike
mvincik> Tak jak jsi válčil u vody kolego?
- Středa 11. ledna 2012 v 6:50® spike
regulus> Taky nejsem moc nadšený, poslední dobou noci nějak nemůžu spát a když už člověk konečně usne tak za 3 nebo 4 hodiny vstává do škole. Navíc posledních 14 dní do uzavření známek tak se píšou jedny z posledních písemek.
- Středa 11. ledna 2012 v 6:36® spike
regulus> Už se nám to sobotí
- Čtvrtek 29. prosince 2011 v 17:52® spike
hraji> Navíc porybný nemůže být u vody každý den. Já letos párkrát zažil porybného u vody co třeba vůbec nekontroloval, nebo jen dojel k rybníku autem podíval se a jel pryč. Ale taky jsem byl kontrolován při zátahu na jednu vodu kdy tam bylo cca 1é porybných a rozdělili se na skupiny a šli v různých směrech taky se ale jednalo o velkou vodní plochu.
- Čtvrtek 29. prosince 2011 v 17:35® spike
hraji> Tím jsem samozřejmě nemyslel nic na RS.
- Čtvrtek 29. prosince 2011 v 17:20® spike
Tak jsem akorát vyplnil sumář za sezonu 2011, celkem 88 docházek a 4 kontroly RS. Oproti loňsku míň docházek ale víc kontrol
- Čtvrtek 29. prosince 2011 v 16:48® spike
skwor> Jo tlouště jste pochytali s kolegou pěkné, škoda že se vám nepovedl ten top jak jsi jednou psal.
- Neděle 25. prosince 2011 v 8:56® spike
džigit> Předpokládám, že dobrovolně
- Neděle 25. prosince 2011 v 8:40® spike
džigit> Játro spíš po silvestru ne?
- Neděle 25. prosince 2011 v 8:39® spike
Dobré ráno chytej