Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "spike"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele spike, které napsal v diskuzi Všeobecná diskuze. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 18. července 2011 v 17:53® spike
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sonic> Zapadl jsi nebo něco horšího?
- Pondělí 18. července 2011 v 17:32® spike
timbab> Na čtyřkolku nemám řidičák a pokud bude letošní brigáda pokračovat dál stejným tempem jak teď tak ho ještě dlouho mít nebudu.
- Pondělí 18. července 2011 v 15:44® spike
mannice> To jo, adrenalinu je hodně. Dejwík by mohl povídat jak jsme jednou uprostřed lesů zapadli na polní cestě a museli pár km tlačit kola
Aspoň má člověk na co vzpomínat.
- Pondělí 18. července 2011 ve 14:55® spike
mannice> Tak takovou sílu jsem zažil zatím jen jednou. Foukalo tak silně, že jsem sice na místě nestál ale rychlejší a míň únavné bylo jít vedle kola.
- Pondělí 18. července 2011 ve 14:47® spike
mannice> Jo tak to já s účesem problém nemám, minimální odpor vzduchu
Tento příspěvek byl editován 18.7.2011 14:48:37 uživatelem spike.Horší je to s tělem, jsem vysoký a když fouká člověk se nadře
- Pondělí 18. července 2011 ve 14:39® spike
mannice> Foukal vítr a to je jeden z faktorů co mně osobně vadí. K řece na flek bych se za normálních podmínek na kole táhl cca 20–25 minut takto proti větru než bych tam dojel.
- Pondělí 18. července 2011 ve 14:23® spike
mannice> Tak něco chytni, já měl budík na 3:00 že ve 4 budu stát u řeky a pokoušet nějakého fouska. Budík zazvonil ale při pohledu z okna sem se převalil a spal dál.
- Neděle 17. července 2011 ve 14:50® spike
timbab> Toť ozázka
a tak myslím, že bys něco možná našel. Záleží jaké u vás máte lesy. V místě mého bydliště je nejlepší září a říjen ale když jsem býval u babičky na prázdninách tak jsme v létě chodili na praváky.
- Neděle 17. července 2011 ve 14:45® spike
timbab> Na houby se chodí z rána, dokud nejsou vysbírané
teď bys tak našel možná houby(myšleno jako nic). Já si na sezonu ještě počkám, u nás pořádně až září a říjen kdy rostou klouzci a suchohřiby
- Sobota 16. července 2011 v 15:32® spike
inspo> Jo to jo, bylo krásně, dobrá projížďka na kole a pěkné vodačky jely kolem
Tento příspěvek byl editován 16.7.2011 15:33:40 uživatelem spike. - Sobota 16. července 2011 ve 14:09® spike
inspo> No není co psát do Z lovu tak to shrnu jen sem. Tři záběry na břehu jeden třicátník. Ve vodě byl jakýsi borel a tak většinou co nához to tráva na wobu.
- Sobota 16. července 2011 v 10:52® spike
inspo> No uvidíme jestli se zadaří, rád bych zkusil tlouště
- Sobota 16. července 2011 v 10:43® spike
inspo> Nezávidím to já mám dnes naštěstí volno
Tento příspěvek byl editován 16.7.2011 10:43:23 uživatelem spike. - Sobota 16. července 2011 v 10:39® spike
Dneska by to šlo
- Sobota 16. července 2011 v 0:47® spike
mvincik> Tak snad na pánvi neskončí, u nás je míra 80cm a tak mu +/- nějakých 20cm chybí
- Pátek 15. července 2011 ve 21:20® spike
mannice> Díky, třeba se mu poštěstí a časem to bude tak jak píšeš
- Pátek 15. července 2011 ve 21:13® spike
Navečer jsem vyrazil na řeku jestli se nějaký vousáč nesplete na přívlač. Štěstí přálo a jeden sumík kolem 60cm se spletl. Pro někoho možná bezvýznamný prcek ale mně udělal radost, první na přívlač. Později přišel ještě jeden čtyřicátník tloušť. Vydařená vycházka.
- Pátek 15. července 2011 v 10:00® spike
mannice> Nezoufej, to přijde. Protože dnes zapršelo tak mám na brigádě volno a tak večer ty sumejše taky zkusím
- Čtvrtek 14. července 2011 v 18:06® spike
Prutos> Jasny a tak taky bych byl radši víc u vody, bohužel nemám letos nějak času. Naposledy jsem byl v nedělu a kdy se dostanu to nevim
- Čtvrtek 14. července 2011 v 18:02® spike
mannice, Prutos> I když neberou berte to z té lepší stránky, máte čas a trávíte ho u vody