Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "spike"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) spike. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 22. října 2012 v 19:41® spike
- Diskuze: Všeobecná diskuze
ladamaj> Děkuju
- Pondělí 22. října 2012 v 19:23® spike
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.10.2012 | Způsob lovu: Feeder
Dnešní pseudofeeder přinels dva jesesetery na břehu.
Tento příspěvek byl editován 22.10.2012 19:24:50 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 21. října 2012 v 9:03® spike
- Diskuze: Feeder
Jarda Š.> Já bych se v určitých situacích nebál heavy prutu i ve 420cm. Třeba se někdy nějaké v mojé výbavě objeví ale spíš by to bylo už extra heavy.
- Neděle 14. října 2012 ve 20:43® spike
osprey> Záchranu v podobě podoustve 46cm bych chtěl taky zažívat. Krásná ryba gratuluju.
- Neděle 14. října 2012 v 6:26® spike
Taky jsme dělali včera výlov. Slovil se jak jinak než kapr ale i pár metrových amurů nějací candáti do 50 a pár štik. Další víkend budeme lovit přehradní nádrž tak jsou všichni zvědavý jaké tam budou ryby ale spíš to bude zklamání protože se tam hodně pytlačí. No a na konci měsíce budeme dělat jeden rybník kam se dalo 800kg K2 a 2500ks ročka amura tak su zvědavý jak kluci porostli.
- Čtvrtek 11. října 2012 ve 21:55® spike
timbab> Já nějaké ostré nachytané mám ale nic extra na počet ani velikost. Nej mám 43cm z roku 2009. Letos sem ale chytl podoustev přes 40cm, takových moc nechytám. Ale když zhodnotím letošní sezonu jsem spokojen. Akorát amuři se mnou jednou vypekli a pak jsem na ně už neměl bohužel čas.
- Čtvrtek 11. října 2012 ve 21:41® spike
mvincik> Si vem, že u nás klasická velikost ostroretky je 35–40cm a to máš cca 4–5 ryb na 1kg. Co to pak udělá v té vodě když ti někdo zlikviduje během týdne celé hejno. Jinak hodně ubylo i tloušt´ů.
- Čtvrtek 11. října 2012 ve 21:39® spike
timbab> Tak škola a o víkendech mě ted´ čekají brigády. Ale hlavně ta škola, přes týden jezdím dom ve 4 a než bych se dostal k vodě tak to pro mě nemá už cenu. O víkendu se ale nějaká ta hodinka snad najde.
- Čtvrtek 11. října 2012 ve 21:36® spike
rákosník> Aha to je zlé. My je tady máme a co mě dělá radost, že ve všech velikostech. Sem tam chytneš i nějakou fakt malou, moje nejmenší měla kolem 20cm. Bohužel kormorán dělá v zimě ale své. Například letos nemám jedinou ostroretku a nejen já. Bohužel ale když se mezi nama najdou hovada co odnesou v ostroretkách 28kg ryb od vody tak nemám slov.
- Čtvrtek 11. října 2012 ve 21:33® spike
timbab> Parma potěší vždy
jenom jsem ju změřil, fotku nemám protože sem zapoměl nabit baterky. Měřila 66cm a myslím, že letošní asi poslední. Času už moc nebude a spajk je háklivý na zimu
- Čtvrtek 11. října 2012 ve 21:13® spike
timbab> Já byl jen v pondělí na hod´ku a půl a jedna parma, bylo to dost o hledání a když jsem konečně našel tak jsem musel jet dom
- Pondělí 8. října 2012 v 18:30® spike
osprey> Právěže průběžku ale používám kamené zátěžě které připínám přes karabinu. Držela se u dna a jela podél regulačky no naštěstí to dobře dopadlo.
- Pondělí 8. října 2012 v 17:56® spike
Dneska jsem dostal 2 záběry a jeden jsem proměnil, byla z toho krásná parma. Při zdolávání ale zátěž zapadla do mezery kamené regulace ale ryba byla pořád na prutu. No nezbylo nic jiného než jít do trenek. Voda moc teplá není no ale zátěž jsem nakonec vyklepal a rybu zdolal
- Neděle 7. října 2012 ve 21:24® spike
timbab> Právě, že jsem na ně ještě nechytal. Hlavně doufám, jestli najdu ryby nebyl jsem dlouho u vody.
- Neděle 7. října 2012 ve 21:11® spike
Tak mám nachytané nějaké larvy chrousta tak snad se zítra dostanu k vodě. Cíl jasný chytit aspoń něco, rýmu už mám
- Pátek 28. září 2012 ve 13:58® spike
Tolik špačků nepamatuju, na fotce jen zlomek hejna.
Tento příspěvek byl editován 28.9.2012 13:59:22 uživatelem spike. - Neděle 23. září 2012 ve 13:03® spike
osprey> Takové okouny bych taky rád častěji chytal
- Neděle 23. září 2012 ve 12:44® spike
Našel jsem pěkně zpracovaný dokument ČT o lomu Leštinka.
http://www.ceskatelevize.cz/…na-historie/
Tento příspěvek byl editován 23.9.2012 12:45:15 uživatelem spike. - Pátek 21. září 2012 v 5:47® spike
Tak a podzim už je asi tady, 2°C.
- Středa 19. září 2012 v 15:28® spike
mvincik> Aspoň vám tam rostou, tady snad za měsíc taky začnou, snad i dřív