Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "spike"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) spike. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 3. dubna 2012 ve 20:19® spike
- Diskuze: Feeder
MIG-35> V jednoduchosti je krása, moje nejoblíbenější montáž je průběžka.
- Úterý 3. dubna 2012 ve 20:00® spike
timbab> Náhodou není to špatné, jak ten kapřík klepal hlavou tak pěkně pružila a návazec z 0,12mm vlasce vydržel. Živě si dovedu tuto sestavičku představit na cejny.
PS: tím jsem nechtěl samozřejmě říct, že bez ni by nevydržel.
Tento příspěvek byl editován 3.4.2012 20:02:12 uživatelem spike. - Úterý 3. dubna 2012 v 19:36® spike
timbab> Za úspěch spíš beru, že konečně jsem navázal feeder gumu aby držela
. Tak rok zpátky jsem to zkoušel a nedržela tak šla do šuplíku ale dnes jsem zkusil znovu a dobré.
- Úterý 3. dubna 2012 v 19:25® spike
- Diskuze: Všeobecná diskuze
osprey> Krásná plóťa
- Úterý 3. dubna 2012 v 19:22® spike
Tak 16km v sedle a první kapřík letošní sezony
- Sobota 31. března 2012 v 18:02® spike
Počasí za všechny prachy, dokonce už aj krůpy padaly.
- Sobota 31. března 2012 v 11:07® spike
mvincik> Přesně tak, to jen široká veřejnost si myslí jak je to odpočinkový koníček
Tento příspěvek byl editován 31.3.2012 11:10:20 uživatelem spike.On je to koníček odpočinkový ale ne fyzicky.
- Sobota 31. března 2012 v 11:03® spike
mvincik> No tak já nejezdím kvůli zákonu schválnosti. Většinou totiž jedu na kole a když jedu tam tak fouká doprotivky. Člověk se pak těší na to, že pojede domů a pojede s větrem do zad. No samozřejmě jak jedu dom tak zase doprotivky
to pak dojedeš, zhodíš ze zad futrál, dáš sprchu a můžeš tak jít spat.
- Sobota 31. března 2012 v 10:53® spike
mvincik> a nebo když neprší tak je sice hezky ale fouká vítr. A to když fouká vítr nebo prší mě u vody nikdo neuvidí.
- Sobota 31. března 2012 v 10:41® spike
mvincik> to je tak vždy, když je člověk ve škole nebo v práci je krásně ale jak dojde víkend tak je nejhnusňějc jak ide.
- Pátek 30. března 2012 ve 20:14® spike
skwor> úplně stejná není, nějaké rozdíly tam jsou ale je hodně podobná. Ta cívka co je na fotce co jsi díval mně spíš připomíná cívku z Reda když odmyslíš červenou barvu.
- Pátek 30. března 2012 v 19:58® spike
skwor> Sem si říkal, že podle té cívky to nebude TD730ix. Jinak už ty navi budu mít 2 roky, jsem s nima spokojený, chod pořád stejný a to házím občas krmelce kolem 100g. Musím ti tedy poděkovat za dobrý tip
- Pátek 30. března 2012 v 19:38® spike
MIG-35> Když jsem jel dnes ze školy na kole tak mezi polama foukal tak silně, že se pomalu nedalo šlapat. Navíc s sebou unášel zrnka písku (Moravská sahara) a tak jsem měl plné vlasy písku
- Pátek 30. března 2012 v 19:21® spike
timbab> Nevím, moc se mně nechce. Fouká severní vítr, je zataženo a navíc se uvidí ráno jestli ebude popršené tak se jede na pole.
- Pátek 30. března 2012 v 18:46® spike
skwor> Ahoj, co to máš za naviják?
- Pátek 30. března 2012 v 16:05® spike
Konečně je tady víkend, plánujete někdo provětrat fídršpic?
- Čtvrtek 29. března 2012 v 19:21® spike
mvincik> Já myslím, že to počasí moc lidí neodradí
vzpomínám 2 roky zpátky na zahájení když jsme s kolegou chytali x hodin v dešti.
- Čtvrtek 29. března 2012 v 18:51® spike
skwor> Počasí je nanic, taky tady trochu sprchlo. A to jsem chtěl jít v sobotu k vodě vyřídit účty z minulé neděle
- Sobota 24. března 2012 ve 21:10® spike
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 24.3
Odpoledne u vody v doprovodu krásného počasí i rybky zobaly
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. března 2012 v 15:01® spike
Libor> Ahoj, na amury ještě chvilku čas
Tento příspěvek byl editován 23.3.2012 15:06:15 uživatelem spike.ale pokusím se
Letos to bude ovšem těžší než předešlé roky
Jinak karásek potěšil, večer přišel ještě jeden ale fotka je nic moc ale byl celkem vysoký
Cílem byla sice jiná ryba ale i tak karásci udělali radost