Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "spike"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) spike. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 8. února 2012 v 16:36® spike
- Diskuze: Feeder
mannice> Cesta k rybařině je u mě stále otevřená, jen je teď míň času a víc povinností. Navíc řeka i rybníky pod ledem.
- Pátek 27. ledna 2012 v 5:28® spike
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Krásné páteční ráno chytej. Ještě přežít pár hodin ve škole a víkend může naplno začít
- Středa 25. ledna 2012 ve 21:15® spike
sidla_napajedla> nezoufej, v jestřabicích je zima krutá, když je u nás –5°C v Jestřabicích mají minimálně –8°C.
- Středa 25. ledna 2012 ve 21:13® spike
čabi> Byl to hlavní tok řeky, byly to nejaké víše postavené závody )nějaké mistrovství tuším ale už nevím jaké), zítra jak bude čas se ti pokusím najít o tom článek.
- Úterý 24. ledna 2012 ve 21:02® spike
jajco> I ty brute pak to ale taky tak dopadá. Radši nechat vyčuchnůt delší dobu pak je mírnější opica a je mně jasné, že x litrů se toho půl roku nedožije ale je rozdíl pit čerstvou a uleženou
- Úterý 24. ledna 2012 ve 20:54® spike
jajco> Ještě nechat vyčuchnůt a jak se říká půl roku naležet
- Úterý 24. ledna 2012 v 15:02® spike
čabi> Jó to když loni byli závody u nás tak museli ještě myslim z německa přivézt násadu cejnů aby bylo co chytat.
- Pondělí 23. ledna 2012 v 16:25® spike
mannice> Noty taky ještě nemám, zaplatil jsem leda členské. Doba je zlá a brigáda žádná
- Pondělí 23. ledna 2012 v 16:24® spike
Džigit: on tě pokousal??
- Neděle 22. ledna 2012 v 17:54® spike
wooody> Ahoj, mikado taurus mám, jsou to povedené proutky ale light to určitě není, i když to uvádí výrobce. Tady přikládám fotku akce prutu. Navíc cena už šla dolů, ze začátku se prodávali kolem 2000–2300kč.
Tento příspěvek byl editován 22.1.2012 17:56:04 uživatelem spike. - Neděle 22. ledna 2012 v 17:47® spike
Když už jste nakously to lítání prutů do vody, podělím se o jednu příhodu, která se mně stala loni při jedné obyčejné vycházce na kapříka. Sedl jsem si na flek, kde byl břeh porostlý rákosem, pruty jsem postavil rovnoběžně s břehem a vlasec obou prutů procházel mezerou v porostu rákosu. Chytám něco přes hodinu a až na pár plotic nic, kapříkům se moc nechtělo. Jak jsem tak posedával přepadla mě potřeba jít si odskočit tzv. na malou . Povolil jsem brzdy na navijácích a odcházím k nejbližšímu stromu. Zrovna když rozepínám řemen u kalhot ozve se šustění rákosu. V prvé chvíli mě nenapadlo co to je než jsem se otočil a viděl prut lomcovat zachycený o rákosové stvoly. Brzdy jsem sice povolil ale na prutu kde byl záběr asi málo a tak se vlasec nemohl odvíjet rychle, prut kladl odpor a ryba jej vyhodila z vidliček. Rychle se rozbíhám za prutem, bylo už navečer a tak padla první rosa. V té chvíli jsem si to neuvědomil a jak jsem utkal pro prut a začal brzdit tak mě na rosou pokryté trávě ujely nohy. No dal jsem pěkné záda, v leže chytl prut a rybu nakonec zdolal
Aby byl příspěvek atraktivnější přidám nějakou fotku kapříka, přece jen tady dlouho nebyla fotka ryby.
- Sobota 21. ledna 2012 ve 13:57® spike
votruba> Na feederu mám běžné navijáky s přední brzdou. Baitruner bych využil jen v příležitostech kdy chytám kapry na stojáku a čekám na záběr, který jde většinou do jízdy. Řeším to ale povolením brzdy a po zásku dotahuju.
- Pátek 13. ledna 2012 v 9:45® spike
To, že je 13tého se už projevilo. Ráno přšelo a než jsem dojel na nádraží tak celý mokrý jak kdybych vylezl ze sprchy. Jak ale dojedu na nádraží pršet přestane
- Pátek 13. ledna 2012 v 5:12® spike
Dobré ráno chytej, ve vzduchu už jde cítit víkend
- Středa 11. ledna 2012 ve 21:41® spike
mvincik> Jesena jsem si loni chytl prvního v životě a hned takového krasavca (na profilovce). Musel jsem si pro něj jet ale mimo hranice domácích revírů kam mě vzal jeden kamarád (pokud to čte tak ví
). Jesen byl sice velký ale větší radost mně o pár měsíců později udělaly úlovky dvou jesenů na domácí vodě sice menších ale i tak(máme jich tu minimum).
- Středa 11. ledna 2012 ve 21:28® spike
mvincik> Taky bych rád tloušťa přes 50cm, jenže u nás celkem hodně poklesly jejich stavy, nevšiml jsem si toho jen já ale i ostatní rybáři, se kterýma jsem se o tom bavil hodně ubylo i ostroretek a podouství. Kdo je asi vidníkem? vydry tu nemáme. U tloušťa jsem se zatím dostal na 46cm a to byla epesní ryba nedokážu si představit nějakou šedesátku.
- Středa 11. ledna 2012 ve 21:19® spike
mannice> Di ty brepto, přebírám žežlo, teď jsem nejmladší já
mvincik> Tak to sis pěkně zažehlil, zbývá než jen tiše závidět
- Středa 11. ledna 2012 ve 14:12® spike
mvincik> Tak jak jsi válčil u vody kolego?
- Středa 11. ledna 2012 v 6:50® spike
regulus> Taky nejsem moc nadšený, poslední dobou noci nějak nemůžu spát a když už člověk konečně usne tak za 3 nebo 4 hodiny vstává do škole. Navíc posledních 14 dní do uzavření známek tak se píšou jedny z posledních písemek.
- Středa 11. ledna 2012 v 6:36® spike
regulus> Už se nám to sobotí