Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "spike"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) spike. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 8. ledna 2012 v 0:04® spike
- Diskuze: Feeder
osprey> Nějakou tu zimní syrovost a samotu jsem v zimě u vody taky zažil, má to něco do sebe ale z takových vycházek jsem byl většinou víc unavený jak odpočatý. Už jenom cesta v zimě na kole není celkem nic příjemného, člověk navlečený aby mu nebyla zima, na zádech futrál, na řídítkách nějaký ten kýbl s návnadou. Pak dojede k vodě, celý uřícený, celkem záťěž na organizmus.
- Sobota 7. ledna 2012 ve 23:44® spike
osprey> Tak zatím přežívám, času je už naštěstí víc ale pořád jsem se ještě nedostal k tomu abych si zajel pro nové noty. Ale ono to zas tak nespěchá v zimě ty ryby neumím najít, navíc teď je řeka dost nahoře. Počkám si zase až na březen jako loni
Tento příspěvek byl editován 7.1.2012 23:45:04 uživatelem spike. - Sobota 7. ledna 2012 ve 22:56® spike
osprey> Pamatuješ si správně, mikada mám oba feedery a jsem velmi spokojený.
Kouba72> Mám Mikado Taurus 360cm do 95g, chytám s ním na řece i na stojácích ryby na to nějaké zdolané mám a jsem spokojený. Navijáky na feeder mám Team Dragon myslím 730ix
- Čtvrtek 29. prosince 2011 v 17:52® spike
- Diskuze: Všeobecná diskuze
hraji> Navíc porybný nemůže být u vody každý den. Já letos párkrát zažil porybného u vody co třeba vůbec nekontroloval, nebo jen dojel k rybníku autem podíval se a jel pryč. Ale taky jsem byl kontrolován při zátahu na jednu vodu kdy tam bylo cca 1é porybných a rozdělili se na skupiny a šli v různých směrech taky se ale jednalo o velkou vodní plochu.
- Čtvrtek 29. prosince 2011 v 17:35® spike
hraji> Tím jsem samozřejmě nemyslel nic na RS.
- Čtvrtek 29. prosince 2011 v 17:20® spike
Tak jsem akorát vyplnil sumář za sezonu 2011, celkem 88 docházek a 4 kontroly RS. Oproti loňsku míň docházek ale víc kontrol
- Čtvrtek 29. prosince 2011 v 16:48® spike
skwor> Jo tlouště jste pochytali s kolegou pěkné, škoda že se vám nepovedl ten top jak jsi jednou psal.
- Neděle 25. prosince 2011 v 8:56® spike
džigit> Předpokládám, že dobrovolně
- Neděle 25. prosince 2011 v 8:40® spike
džigit> Játro spíš po silvestru ne?
- Neděle 25. prosince 2011 v 8:39® spike
Dobré ráno chytej
- Pátek 23. prosince 2011 v 19:01® spike
Přeji všem Veselé Vánoce a Šťastný Nový rok
- Neděle 18. prosince 2011 v 10:35® spike
1Mara> Pěkně jsi to napsal kolego
- Sobota 17. prosince 2011 v 9:14® spike
skwor> U nás půl dne foukalo, půl dne pršelo.
- Pátek 16. prosince 2011 v 6:54® spike
kety.vydra> To pořekadlo už jsem někde taky slyšel
- Pátek 16. prosince 2011 v 6:33® spike
kety.vydra> Raní ptáče dál doskáče?
- Pondělí 5. prosince 2011 v 18:15® spike
kety.vydra> Loni jsem byl na silvestra u vody dokonce taky, letos jsem to ještě definitivně neukončil, možná se půjdu podívat k vodě v průběhu vánočních prázdnin, do té doy se ale k vodě nedostanu, není čas.
- Pondělí 5. prosince 2011 v 17:27® spike
mannice> Jo dneska bylo fajn, jezdím každý den na kole na nádraží na vlak a dnes krásných 8°C ráno. Většinou poslední dobou bývalo –3 až 2°C
- Pondělí 5. prosince 2011 v 17:13® spike
mannice> Vánočního kapra jsem letos už vzdal
něco kolem 17. listopadu jsem byl naposledy a usoudil jsem, že u vody už je na mě moc zima a doma je lépe
- Úterý 29. listopadu 2011 v 6:33® spike
mvincik> Rád bych ale bohužel cesta do práglu je daleká, musel bych vlakem a samotnému se mně nechce jet
- Pondělí 28. listopadu 2011 ve 21:32® spike
skwor> Doufám, že v Brně taky budou pár těch žluťáků bych taky vzal na zkoušku
Tento příspěvek byl editován 28.11.2011 20:32:41 uživatelem spike.