Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "spike"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) spike. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 19:06® spike
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2011
Protože se letos k vodě už nejspíš nedostanu, zhodnotím uplynulou sezonu. Postupem sezony se mně postupně podařilo zvednout si osobáčky u několika druhů ryb(cejn,kapr,parma,…) , velkou radost mně udělali první úlovky jesenů a podařil se první ,sice malý, ,,sumec“ na přívlač. Shrnu li to, tak to byla velmi vydařená sezona.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 18. listopadu 2011 ve 13:56® spike
- Diskuze: Všeobecná diskuze
džigit> No ráno to bylo namrzlé, dlážděné náměstí bylo jak zrcadlo.
- Pátek 4. listopadu 2011 v 19:06® spike
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4.11.2011 | Revír: JM | Způsob lovu: Feeder
Po měsíci se našel konečně volný čas a vyrazil jsem dochytat zmražené krmení z poslední vycházky někdy ze začátku října. Brali poměrně pěkné plotice, největší měla rovných 33cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 2. listopadu 2011 v 11:09® spike
- Diskuze: Feeder
jarysek> Já jsem spokojený s colmic nuclear. Na řeku používám NK800 a na stoják N500, za dobrou cenu jsou háčky Hayabusa ale nevydrží být ostré tak dlouho jako ty od Colmicu.
- Pondělí 31. října 2011 v 17:50® spike
vf> ad Z lovu, krásní okouni
- Sobota 15. října 2011 v 19:57® spike
mannice> V jezírku s ostatníma rybama
ale začal je napadat tak jsem ho musel pustit. Chtěl jsem počkat s pouštěním až poteče voda v potoku ale v tom splavu kam jsem ho dal zimu přežije (dost potravy, dostatečná hloubka).
- Sobota 15. října 2011 v 19:47® spike
mannice> Něco málo přes třicet odhad 30–32cm
- Sobota 15. října 2011 v 18:46® spike
Libor> Ona nahoře je přehrada a voda nepřepadá přes okraj protože vyschl přítok. Naštěstí pod přehradou do potoku vtékají nějaké prameny z hor a tak úsek cca 5km krásně teče. Pak už to ale začíná ubývat až voda není vůbec a jsou jenom místy malé tůně(viz foto). Nedávno jsem z jedné skoro vyschlé tůně nedaleko našeho domu donesl potočáka s tím, že až poteče voda najdu mu nějakou tůň. Když jsem šel dnes místy kde jsem ho našel, tůň byla bez vody. Jenže potočák začal v jezírku dělat neplechu a tak dnes putoval do jednoho velkého splavu kde ještě nějaké ryby zůstaly.
Tento příspěvek byl editován 15.10.2011 18:51:42 uživatelem spike. - Sobota 15. října 2011 v 18:26® spike
mannice> Vysichají prameny, je úsek třeba 1km kde pramen ještě teče a voda je a pak zas není. Jak kde ale dole je úsek jak jsem psal bez vody.
Tento příspěvek byl editován 15.10.2011 18:27:42 uživatelem spike. - Sobota 15. října 2011 ve 14:17® spike
mannice> Bohužel už nemá jaká, cca 7 km bez vody místy tůňky. Vidím to tak na 2 roky a voda bude vyjmuta ze svazových revírů. Ten potok se za posledních cca 10 let neskutečně změnil.
Tento příspěvek byl editován 15.10.2011 14:18:07 uživatelem spike. - Sobota 15. října 2011 ve 13:37® spike
Byl jsem se projít se psem po naší pstruhovce, bohužel rok co rok je to s vodou horší.
- Neděle 9. října 2011 v 7:01® spike
V týdnu jsem touto dobou jezdil do školy a bylo krásných 12–16°C, dnes nepříjemné 3°C. Beru čepicu, rukavice a jdu zkusit trochu štěstěny
Tento příspěvek byl editován 9.10.2011 07:01:31 uživatelem spike. - Sobota 8. října 2011 v 16:33® spike
džigit> U nás taky teď chvílu padali.
Libor> Já je tu letos naštěstí ještě neviděl, ale máme tu teď problémy se špačkama.
- Čtvrtek 6. října 2011 v 5:48® spike
Scanix> Opět pěkné ryby ve Z lovu, gratuluju
Většina lidí si říká když jde k vodě větu půjde to dnes? chytnu něco? Ty si myslím říkáš bude ten den kdy nic nechytnu?
- Pondělí 26. září 2011 v 17:27® spike
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> Safra taky bych si na ně mohl udělat čas
- Neděle 25. září 2011 ve 12:45® spike
Scanix: Gratuluju epesní fiš!
- Pátek 23. září 2011 v 16:11® spike
- Diskuze: Feeder
čabi> Ten flek poznávám, jsou tam krásné ryby
ted by se tam dalo za soucasneho prutoku chytat tak se 50–70g krmelcem
- Neděle 18. září 2011 ve 14:08® spike
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18.9 | Způsob lovu: Feeder
Poklidná ranní chytačka se změnila v souboj s extrémně silným nárazovým větrem. Ryby naštěstí brali hodně zřetelně a tak se záseky nebyl problém. V průběhu lovu se na břeh podívalo 6 rybích druhů největší radost mně ovšem udělal úlovek čtyřicátníka jesena.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 14. září 2011 v 16:30® spike
osprey> Taky jsem si to vysvětloval tím, že jsou na to naučení, protože většina lidí tam právě na halibutky chytá.
- Středa 14. září 2011 ve 12:23® spike
Robur: ad diskuze pod článkem o srazu. Taky jsem jednoho amura na halibutku během srazu vytáhl a koukal jsem