Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "spike"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) spike. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 18. dubna 2011 ve 21:47® spike
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Dneska hlásím zero od vody
pozdní příchod, špatná taktika, špatná montáž, záběr jsem měl ale pozdě sekl ale dejwík vytáhl epesní rybu.
- Pondělí 18. dubna 2011 v 19:11® spike
sus1> Hlavně když jsou malé
ale nezávidím té paní to starání. V noci musí každé 3 hodiny vstávat.
- Pondělí 18. dubna 2011 v 19:04® spike
Sander> Pěkný duhák, pěkná fotka
- Pondělí 18. dubna 2011 v 17:16® spike
sus1> U nás ve městě je jedna paní a její manžel je ředitel ZOO. Když u nich v ZOO matka odmítne mládě ta paní ho vychová. Dva roky zpátky tak odchovala mládě jaguára a nedávno jsem ju viděl venku s malým lvíčetem
- Neděle 17. dubna 2011 v 10:22® spike
Sander> Díky,zasloužilo, zase mám zážitek ze zdolávání na celý rok
skwor> Díky
- Neděle 17. dubna 2011 ve 2:52® spike
Protože je fotka ve Z lovu rozmazaná vložím sem ještě jednu, rybu jsem na břehu držel minimálně cvakl jsem 3 fotky, změřil a pustil.
PS: Retuš krajiny doufám pochopíte
Tento příspěvek byl editován 17.4.2011 02:52:52 uživatelem spike..
- Neděle 17. dubna 2011 ve 2:33® spike
Libor> Tento měl 78cm ale oproti tomu co jsem měl na prutu včera je menší, ten včerejší podle toho co jsem viděl měl oproti tomu dnešnímu o hodně víc, troufám si říct, že mohl mít i přes 90cm.
sethy, mannice> Díky
- Sobota 16. dubna 2011 ve 20:30® spike
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.dubna 2011 | Způsob lovu: Feeder
Druhý den cílený pokus o amura na feeder, ryba vrácena vodě.
Tento příspěvek byl editován 16.4.2011 20:30:25 uživatelem spike.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. dubna 2011 v 7:01® spike
- Diskuze: Přívlač a dravci
Sander> Přesně jak jsi napsal včera, v posteli bude líp i v sedm
Tento příspěvek byl editován 16.4.2011 07:02:13 uživatelem spike. - Pátek 15. dubna 2011 v 19:24® spike
- Diskuze: Přívlač a dravci
skwor> To jsou icefish smáčci?
- Čtvrtek 14. dubna 2011 v 15:26® spike
- Diskuze: Feeder
Kubah> Aha tak to neznám ani jsem nikdy nezkoušel
- Čtvrtek 14. dubna 2011 v 5:40® spike
Kubah> Co to je cizrna? Možná to znám ale víš jak jiný kraj, jiný mrav a tak tomu říkáme třeba jinak
- Středa 13. dubna 2011 v 16:47® spike
osprey> Zkoušel jsem letos i jedu večerní vycházku, kapra jsem chytl ale rána mám raději.
Jak jsi psal o těch stupních, co si mám představit pod pojmem velký partikl? Díky
- Středa 13. dubna 2011 v 5:59® spike
mvincik> Jak napsal timbab, mám tam průběžku. Akorát nepoužívám krmelce. V březnu když jsem na danou vodu začal jezdit jsem odpozoroval, že když jsem házel s krmelcem kapry to plašilo a přilákalo to plotice a těch jsem se následně nemohl zbavit. Kapřík se vždycky sice nějaký připletl ale třeba po deseti ploticích. Proto jsem začal používat místo krmelce, který při dopadu dělal ohlušující rány, obyčejné průběžné olůvko s váhou 10g. Nahodím s ním celkem daleko, i když většinou chytám blízko břehů a krmím si rukou. Úplně jsem už vyřadil krmení, vždycky mi najeli plotice, a tahat jednu za druhou mě omrzelo. Teď o víkendu jsem krmil vařenou pšenicí s kukuřicí a ryby spolupracovali ochotně. Návazec používám 15–20cm dlouhý zakončeným háčkem velkým jako zrnko kukuřice. Mám oblíbené Hayabusa vel. 10 nebo 9.
Tento příspěvek byl editován 13.4.2011 06:00:46 uživatelem spike. - Úterý 12. dubna 2011 ve 20:34® spike
Dejwík2504>Já mluvil přeci o kompotu
Tento příspěvek byl editován 12.4.2011 20:39:05 uživatelem spike.takové zavařené broskve, meruňky nebo ryngle to je fajn
- Úterý 12. dubna 2011 ve 20:22® spike
mvincik> Ono jak jsem teď chytal ty kapry tak tam jsem musel mít povolenou brzdu protože záběry byly tak rychlé, že bych nestihl ani zachytit prut jak by letěl do vody. Jednou se mi to tak letos stalo zapomněl jsem povolit a nakonec už prut letěl do vody, zachytl se o vidličku která už se pomaličku páčila ze země až naštěstí rupl návazec. Zrovna jsem se totiž věnoval druhému prutu, myslím výměna návazce. A co bylo fajn tak jsem měl i pár záběrů od kaprů hned po náhozu. Montáž dopadla na dno, pokládám prut do vidliček, dopínám vlasec a už jízda, přiseknutí a následné zdolávání.
Tento příspěvek byl editován 12.4.2011 20:24:57 uživatelem spike. - Úterý 12. dubna 2011 ve 20:09® spike
Sander> Jen aby, by nám tu pak přemrzly stromy a bylo by po úrodě
- Úterý 12. dubna 2011 ve 20:00® spike
Sander> A já že si v televizi dělali srandu
- Úterý 12. dubna 2011 v 19:59® spike
mvincik; Jak.novi> To já zas teču z ladičů. Tak říkám soukromně lidem co nahodí do vody motáž a neustále ladí svoje pípáky které mají nastavené na největší hlasitost, samozřejmě aby všichni slyšeli, že mají záběr.
A když už je takových lidí na rybníku víc tak se pípáky vlastně vůbec nezastaví
Tento příspěvek byl editován 12.4.2011 20:03:26 uživatelem spike. - Úterý 12. dubna 2011 v 19:51® spike
Jak.novi>
co se ti na tom nelíbilo? Já už u vody zahlédl i lidi co chytají normálně s feederem a na špičce rolničku