Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "spike"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) spike. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 12. dubna 2011 v 19:41® spike
- Diskuze: Všeobecná diskuze
mvincik> Neboj, nemáme to tu takové jak si myslíš. Třeba teď když jsem si řekl jdu na kapra tak jsem kapra chytl každou vycházku co jsem byl a to jen proto, že jsem trefil skvělý revír a brzo jsem se naučil kde na něm rybu hledat. Když si teď řeknu, že půjdu třeba na amura tak ho chytit můžu ale nemusím vůbec ani kdybych tam byl každý den.
A navíc kapr je všude takže s ním není problém. Raději bych si řekl jdu na jesena, a kdybych ho chytl byl bych moc rád protože jsem nikdy žádného nechytl.
Tento příspěvek byl editován 12.4.2011 19:44:50 uživatelem spike. - Úterý 12. dubna 2011 v 17:09® spike
- Diskuze: Feeder
timbab> Když si odmyslíš ten oblouk s rolničkama a zůstane ti jen úchyt na chem. světýlko a na špičku prutu tak ty, ale většinou je nechám doma tak poslouží izolačka nebo gumičky
- Úterý 12. dubna 2011 v 17:01® spike
timbab> Uvidíme no, pokud bude cinkat hodím klasické klipy na chem. světýlka, ale za pokus to stojí.
- Úterý 12. dubna 2011 v 16:54® spike
timbab> Narazil jsi na to už někde? jestli chceš můžu to vyfotit a přiložit foto.
- Úterý 12. dubna 2011 v 16:40® spike
Dneska jsem v krámu viděl klip na feederovou špičku pro umístění chemického světýlka a je opatřený ještě rolničkama, myslím že v noci to nemusí být špatné
- Úterý 12. dubna 2011 v 16:25® spike
Libor> Právě na ně myslím
akorát se dnes ale pokazilo počasí tak nevím jestli by zítra zrovna šli
- Úterý 12. dubna 2011 v 15:51® spike
Měsíc jsem se věnoval chytání kapříků, chtělo by to změnu a tak zítra zkusím jiné ryby
- Pondělí 11. dubna 2011 v 19:14® spike
Sander> Já byl na řece nedávno a měl jsem v proudu jen jeden rychlý,prudký záběr, viděl bych že o víkendu asi zajedu.
- Pondělí 11. dubna 2011 v 19:11® spike
Sander> Taky bych měl vyrazit na řeku ale tam je to o zero i když parmy se prý už tahají.
- Pondělí 11. dubna 2011 v 19:03® spike
Sander>
někdy se bohužel nedaří, včera jsem taky dost zkrmil ale ryby moc nespolupracovali i když jsem jich pár pochytal a dokonce i jeden lín zabral, udělal mi velkou radost.
- Sobota 9. dubna 2011 v 17:35® spike
- Diskuze: Pěst na oko
Když jsme se tak dostali k lovu rousnic, co používáte jako světlo při nočním sbírání?
Já osobně používám slabě svítící bílou led diodu a rousnice se nějak neplaší a nezalézají.
- Sobota 9. dubna 2011 v 17:24® spike
Rex2> Celkově ono tím proudem si ten flek lehce vychytáš.
- Sobota 9. dubna 2011 v 17:23® spike
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.4.2011 | Způsob lovu: Feeder
Ráno jsem si přivstal a vyrazil k vodě s feederama a partiklem. Zhruba po půl hodině od zakrmení nějaké ryby na flek přijeli, nějaké jsem bohužel nevytáhl ale pár kapříků do 50cm jsem zdolal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. dubna 2011 v 17:16® spike
osprey, Rex2> Taky si všeobecně svých10 rousnic co spotřebuju za měsíc nachytám v noci s baterkou na dvoře, má to něco do sebe ale když někdo potřebuje větší množství tak tím proudem to jde spolehlivě.
- Sobota 9. dubna 2011 v 17:01® spike
Brzo ráno jsem dostal na mělčině záběr, zvedla se vlna prudký výpad, který se mi nepodařilo přibrzdit, následně se zamotal naviják a pak už se jen během sekundy přetrhl návazec. Fajn den
Tento příspěvek byl editován 9.4.2011 17:03:03 uživatelem spike. - Pátek 8. dubna 2011 v 6:39® spike
Rex2> Dobré, to neznám
Ale jinak když jsme u toho chytání proudem tak přímo 230V ze zásuvky do země vyláká jen malé žížaly a trvá to dlouho. Aby vylezly rousnice je tam potřeba udělat menší úpravu.
- Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 21:20® spike
Libor> Dobrý nápad
Nejlepší je jak vždycky někdo sonduje co to tam házím do vody za nástrahy nadruhý den jde chytat na to samé místo kde jsem byl já a na stejnou nástrahu a stejně nezachytá. Ono taky když tam většina lidí chytá na vlasce 0,30mm+ a háčky velikosti jak je ve z lovu tak se ani nedivím.
- Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 21:14® spike
Libor> Stylu, že to tam odrybňuju(samozřejmě tomu tak není), že když přijdu nikdo už si nezachytá atd. Dnes z 8 rybářů jsem tahal zase jen já a pak akorát ostatní remcali,…
Tento příspěvek byl editován 7.4.2011 21:15:59 uživatelem spike. - Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 21:12® spike
Libor> Mluvím teď o daném revíru kde chytám. Nedávno jsem z tama vytáhl montáž na prádelní šňůře opatřenou velkýma hákama,dnes jsem chytl tohoto kapříka a nevypadala ta rána čerstvá. Jenže když tam většina lidí chytá na takové háky, srkačky atd tak bodejď by pak místní ryby neměli zdeformované tlamky. Navíc když tam přijdu já s malýma háčkama a slabým vlascem a nachytám narozdíl od ostatních jsou pak na mě akorát stížnosti.
- Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 20:59® spike
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 7.4.2011 | Způsob lovu: Feeder
Pěkné počasí mě vylákalo k vodě, nakonec jsem taky pěkně zmokl
ryby ale spolupracovali a tak jsem si aspoň zachytal.
PS: Někteří lidi jsou hovada viz fota
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.