Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "spike"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) spike. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 14:36® spike
spike
Diskuze: Pěst na oko

Radek M.> ¨:-) chytej je proudem a toto se ti nestane:-)

Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 14:26® spike
spike

Robur> tam ne:-D

Čtvrtek 7. dubna 2011 ve 13:54® spike
spike

Kdyby nekvetly všechny stromy, řekl bych že dorazilo léto:-)

Středa 6. dubna 2011 v 19:27® spike
spike

Sander> :-) někdy se snad k této technice taky probojuju, musí to být fajn

Středa 6. dubna 2011 v 19:16® spike
spike

Sander> Tak u stánku když jsem tě potkal někdo pronesl větu, že přinejhorším to bude k rajčatům. Ale jak se dívám na ty fotky tak ryby na to žehlíš spolehlivě:-D

Středa 6. dubna 2011 v 19:13® spike
spike

Sander> Pěkné ryby a fotky, to máš ten mušák z veletrhu?

Úterý 5. dubna 2011 ve 20:27® spike
spike

1Mara> No to je věc druhá taky by mě zajímalo proč ho tam dal když pod hadrem je podložka:-((

Úterý 5. dubna 2011 ve 20:23® spike
spike

malix> Příště podložku polej vodou ale jinak pěkně stavění kapříci.

Úterý 5. dubna 2011 ve 20:17® spike
spike
Diskuze: Feeder

KóĎA> Pod hladinu jsem nezkoušel ale prut jsem u hladiny měl aby se uklidnil, díky za radu

Úterý 5. dubna 2011 v 19:10® spike
spike

mvincik> Nezoufej, já se postupně probojovávám a zvyšuju taky, loni napodzim se mně povedl tloušťák 46cm:-) a je to zatím můj největší ale jsou tu větší a tak věřím, že se mi někdy ta padesátka povede:-)

Úterý 5. dubna 2011 v 18:27® spike
spike

Robur> Ty? nebo Sander?

Úterý 5. dubna 2011 v 18:19® spike
spike

timbab> Normálně jsem toho kapra zdolával, po zhruba 5 minutách jsem ho měl už cca 10m od břehu a protože po obou stranách jsem měl sousedy tak se nekompromisně rozjel do sousedova prutu a nechtěl jsem to zamotat tak jsem se ho snažil zastavit a otočit ale nedal si říct paličák:-)

Úterý 5. dubna 2011 v 18:11® spike
spike

timbab> Cejna a ploticu se mně povedlo chytit zároveň.

Akorát jsem si vzpomněl jak jsem o víkendu zasekl rybu a po záseku nebojovala, cítil jsem jen jemné klepání hlavou, říkám si v duchu cejn a naráz dlouhý výpad:-) byl to kapr, pěkný ale nevyndal jsem ho, nechtěl jsem ho pustit sousedovi do prutů ale chtěl tam tak moc až mu vypadl háček z tlamky.

Úterý 5. dubna 2011 v 18:08® spike
spike

Zachvílu bude v diskuzi 100 000 příspěvků:-)

Úterý 5. dubna 2011 v 18:04® spike
spike

timbab> To muselo byt něco když ti najeli kapříci co. Dřív, když jsem ještě chytal s teleskopama a policajtama jsem tak chytával a na každém háčku byla jiná nástraha ale nikdy jsem neměl double třeba u kapra.

Úterý 5. dubna 2011 v 17:50® spike
spike

V poslední době u vody pozoruju, že stále hodně lidí používá na jeden prut montáž se dvěma návazci opatřenými jednoháčky. Používáte takové montáže někdy na feederu nebo ne?

Úterý 5. dubna 2011 v 15:53® spike
spike

1Mara> Že Línce gratuluju k takové rybě, safra měl bych na tlouštích taky zapracovat když teď všichni tahají takové kusy:-)

Pondělí 4. dubna 2011 ve 22:00® spike
spike

timbab> No nevím sedět a byt bez záběru 7 hodin a sledovat jak ostatní tahají by mě asi nebavilo.

Tento příspěvek byl editován 4.4.2011 22:00:27 uživatelem spike.
Pondělí 4. dubna 2011 ve 21:39® spike
spike

timbab> nevím no ale ten člověk o víkendu seděl vedle mě a za 7 hodin neměl jediný záběr. I když ty ryby na tom revíru jsou už skoro rok, další se budou sypat až v červnu.

Tento příspěvek byl editován 4.4.2011 21:44:50 uživatelem spike.
Pondělí 4. dubna 2011 ve 21:34® spike
spike

timbab> Taky bych řekl, myslím že nosnost té pletenky přesahuje 30kg