Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "spike"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) spike. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 30. března 2011 v 19:58® spike
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> Měl 49cm, dlouhá, nízká a lehká ryba, na daném revíru jsem nízkých kaprů chytl dost ale tento mě svou délkou překvapil, když jsem ho podebíral tolik cm bych mu neřekl ale záběr byl perfektní.
- Středa 30. března 2011 v 19:51® spike
Kolik by jste tiply centimetrů kapříkovi na fotce?
Tento příspěvek byl editován 30.3.2011 19:52:04 uživatelem spike. - Úterý 29. března 2011 v 17:36® spike
skwor> Cejn je fajn ryba, ale aspoň sis zachytal
- Pondělí 28. března 2011 v 17:04® spike
- Diskuze: Z lovu | Způsob lovu: Feeder
Přes víkend jsem se snažil na jednom malebném rybníku o nějakého většího kapříka. U vody bylo plno lidí a rybám se zrovna 2× nechtělo do záběrů, i když byli chvíle kdy to celkem šlo, hlavně když jsem byl u vody ze začátku sám. Z ryb co jsem pochytal mě hodně potěšili 2 slušní cejni, a karas 39cm. Počasí bylo suprové a přikládám aspoň nějakého kapříka a jednoho cejna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. března 2011 ve 20:16® spike
- Diskuze: Přívlač a dravci
Dejwík2504> Do 18 let na VČS podat návrh k projednání nemůžeš, pokud schůze budou povinné příští rok jezdit asi budu muset.
Tento příspěvek byl editován 21.3.2011 19:20:11 uživatelem spike. - Pondělí 21. března 2011 v 19:35® spike
Robur> Tak to nevím ale udělal bych to jednoduše. Print screen té vizitky v PDF, následné vložení do malování kde bych to ořezal a uložil v JPEG a pak už jednoduše jak jsem psal. Určitě bude i jiný způsob ale tento by mel fungovat
- Pondělí 21. března 2011 v 19:24® spike
Robur> Vložit -obrázek – ze souboru
Tento příspěvek byl editován 21.3.2011 18:24:55 uživatelem spike. - Pondělí 21. března 2011 v 19:20® spike
dodorider> Já na pstruhovku nemám povolenku ale kdybych měl asi bych tam na trojháky nechytal, už i na MP když jdu cíleně na okouny zamačkávám protihrot a chytám na nástrahy opatřené jedním háčkem. U nás okoun bohužel nemá míru tak si je rybičkáři ve velkém chytají jako nástražní rybky.
Tento příspěvek byl editován 21.3.2011 18:20:35 uživatelem spike. - Pondělí 21. března 2011 v 18:59® spike
dodorider> U nás na řece zvedli míru kapra na 45cm a můžeš si za den odnést jen jednoho, ale i tak když ti tam bude každý den po dobu 3 týdnů chodit 20 lidí bude brzo po násadě.
Taky mám ryby rád a sem tam si nějakého kapříka domů přinesu. Znám ale i lidi co si ryby nosí pro sebe i pro druhé a pak je třeba prodávají.
Tento příspěvek byl editován 21.3.2011 18:01:14 uživatelem spike. - Pondělí 21. března 2011 v 18:47® spike
dodorider> Ono né každý rybu pustí ve vodě, každý nenosí podložku atd takže nějaké ryby určitě nepřežijí, ono vyválet cejna v písku a tím ho zbavit celkově slizu taky není dobrém ale 90% to určitě nebude
Jinak u nás v MO na konferenci odsouhlasili povinnou účast na VČS(chodí cca 20% lidí) a bude prý předložena ke schválení na Sjezdu MRS.
- Neděle 20. března 2011 ve 20:30® spike
mannice: Krásná ryba
- Neděle 20. března 2011 v 16:29® spike
sethy> No ty taky, tak vysokého jak jsi chytl ty jsem já letos ještě nelapl
- Neděle 20. března 2011 ve 12:09® spike
timbab> Ne, jen řeka je nahoře tak chodím na rybníky
- Neděle 20. března 2011 ve 12:07® spike
Sander> Díky, tahle se mi z těch co jsem dnes vyfotil líbí nejvíc
. Celkově to bylo dnes takové akční a přišlo i ponaučení- neklipovat naviják. Odedneška už beru k vodě fix nebo něco čím si označím dálku zasekl jsem totiž kapra a na navijáku byli 2 otáčky no už jsem čekal kdy rupne slabý návazec když jsem to odklipovával ale nakonec se povedlo.
- Neděle 20. března 2011 ve 12:03® spike
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.3.2011 | Způsob lovu: Feeder
I přes mrazivé počasí sem nachvilku vyrazil k vodě, ryby braly nad moje očekávání, a dokonce jsem chvílama nestíhal dva pruty
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. března 2011 v 11:56® spike
Sander> Hned to bude jen trochu rozmrznu
- Neděle 20. března 2011 v 11:51® spike
Sander> jj byl na dvě hodiny
a už vím co to je když na jednom prutu zdoláváš rybu a druhý ti letí do vody, naštěstí reakce byla rychlá a obě ryby jsem zdolal
- Neděle 20. března 2011 v 11:49® spike
Sander> Zajímavý zpětný význam o psech
- Neděle 20. března 2011 v 11:47® spike
Sander> Chytej má novou cenzuru sprostých slov?
ale musím uznat, že na to jaká byla kosa rybám šmakovalo, až jsem byl mile překvapen
- Neděle 20. března 2011 v 11:29® spike
Venku panuje krutá zima
dnes už nevystrčím paty z domu