Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "spike"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) spike. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 17. listopadu 2010 v 19:26® spike
- Diskuze: Přívlač a dravci
sus1> Ale vlezlo
- Středa 17. listopadu 2010 ve 4:53® spike
Prutos> Zajímavá nabídka na to přechytání
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:33® spike
- Diskuze: Feeder
osprey> Nedokážu si představit nic jiného než olověnou zátěž. Teda pokud neberu kameny atd. Ty kovové by byly těžké na opracování a určitě by byli dražší než nynější olověné.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:16® spike
osprey> O tom ani nevím, proč to chtějí zakázat? že je to nezdravé nebo…?
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:01® spike
osprey> Právě, to se mi hodně líbí, takto můžu chytat v proudu místo s 80g olovem tak s 50g nebo 60g plackou.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:56® spike
osprey> Poslední dobou používám jako zátěže ty rozklepané kapky a spokojenost. V proudu to drží u dna a tak můžu snížit gramáž, při stahování je to hned u hladiny a dělá to po ní ,,žabky". Akorát si jich musím odlít víc ať můžu rozklepávat, už mám jen jednu nebo dvě.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:36® spike
sethy> Ono nesmíš toho brat moc
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:30® spike
osprey>
zajímavá taktika tu jsem nezkoušel. Akorát by mě zajímalo proč ty ryby byli v proudném úseku, když kousek vedle byl krásný vracák
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:15® spike
osprey> Jak já říkám zákon schválnosti, pro tyto případy povoluju brzdu, buď to vezme a pojede nebo to nevyjde
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:12® spike
Dejwík2504> Nesmíš tam lézt jako první, vždy tam choď v odpoledních hodinách když už to je odzkoušené
Tento příspěvek byl editován 15.11.2010 20:13:13 uživatelem spike.Loni byl na obecáku nanic led.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:11® spike
sethy> Ty chcu taky, akorát letos už na ně nezbyli finance
Škoda, že nemáme cyklostezku až k řece, ono s vláčákem a botama v batohu by se to dalo
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:10® spike
osprey> Ono se dá i v poprašku když má třeba 5cm, taky to má něco do sebe ale není nad led jak píšeš.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:08® spike
Dejwík2504> Na zimák idu jen když potřebuju nabrousit brusle cca 2× za zimu. Loni jsem se tam akorát pěkně natáhl když mi vletěl malý klučina do cesty, ubrzdit jsem to už nemohl a srazit jsem ho nechtěl a tak jsem to strůhl a byl jsem na zemi
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:06® spike
osprey> No ono voda už nějak teplá není a tak se není čemu divit. Ale každopádně to tam zkusím, a vezmu si oba feedery. Dnes se mně s obouma nechtělo tahat, měl jsem ještě zastávku v krámku na vlasec
Škoda toho tutového záběru, takový jsem neměl včera ani na průběžku, jen jsem viděl jak se feeder naklonil k hladině a pak se prudce narovnal. Celou dobu se čék dívá na tu špičku a sotva se podívá někam jinam tak je záběr.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:03® spike
Sander> Na řeku bych brusle nenazul, hladina kolísá, udělá se vzduchová kapsa, najedeš a … radši nemyslet. Není nad klasický rybník, i když ten taky dokáže své.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:00® spike
osprey> Musel bych házet 50g krmítka abych to udržel docela to táhne(teče přes 70q), doby kdy jsem v létě chytal s 30g jsou pryč. Ale s tím krmením to zkusím, snad o víkendu.
timbab> Na co teď chytáš? Poslední dva dny chytám na klasické malé hnojáčky, na háček dávám 2–3ks podle velikosti.
Tento příspěvek byl editován 15.11.2010 20:00:43 uživatelem spike. - Pondělí 15. listopadu 2010 ve 20:52® spike
osprey> Problém toho fleku kde jsem poslední dva dny odchytal je vzdálenost, musím chytat na nějakých 30–40m, a k tomu je proud takže špička hodně nahoru abych vypnul co nejvíc vlasce. Pokud zkusím krmit tak asi pohledám flek do nějakých 20m abych byl přesný.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 20:49® spike
sethy> a jo přehlídl jsem
právě byli zamrznuté i proudné úseky a to je co říct
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 20:42® spike
sethy> U vás nebylo zamrznuto? tady několik kilometrů, dokonce nějací hazardéři na řece i bruslili.
- Pondělí 15. listopadu 2010 ve 20:40® spike
timbab> Dorost do 20cm, před koncem chytačky jsem měl během 10 minut 3 záběry
asi jsem narazil na hejno