Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "spike"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) spike. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 17. listopadu 2010 v 19:26® spike
spike

sus1> Ale vlezlo:-)

Středa 17. listopadu 2010 ve 4:53® spike
spike

Prutos> Zajímavá nabídka na to přechytání:-)

Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:33® spike
spike
Diskuze: Feeder

osprey> Nedokážu si představit nic jiného než olověnou zátěž. Teda pokud neberu kameny atd. Ty kovové by byly těžké na opracování a určitě by byli dražší než nynější olověné.

Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:16® spike
spike

osprey> O tom ani nevím, proč to chtějí zakázat? že je to nezdravé nebo…?

Pondělí 15. listopadu 2010 ve 22:01® spike
spike

osprey> Právě, to se mi hodně líbí, takto můžu chytat v proudu místo s 80g olovem tak s 50g nebo 60g plackou.

Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:56® spike
spike

osprey> Poslední dobou používám jako zátěže ty rozklepané kapky a spokojenost. V proudu to drží u dna a tak můžu snížit gramáž, při stahování je to hned u hladiny a dělá to po ní ,,žabky". Akorát si jich musím odlít víc ať můžu rozklepávat, už mám jen jednu nebo dvě.

Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:36® spike
spike

sethy> Ono nesmíš toho brat moc:-)

Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:30® spike
spike

osprey> :-D zajímavá taktika tu jsem nezkoušel. Akorát by mě zajímalo proč ty ryby byli v proudném úseku, když kousek vedle byl krásný vracák:-)

Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:15® spike
spike

osprey> Jak já říkám zákon schválnosti, pro tyto případy povoluju brzdu, buď to vezme a pojede nebo to nevyjde:-)

Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:12® spike
spike

Dejwík2504> Nesmíš tam lézt jako první, vždy tam choď v odpoledních hodinách když už to je odzkoušené:-) Loni byl na obecáku nanic led.

Tento příspěvek byl editován 15.11.2010 20:13:13 uživatelem spike.
Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:11® spike
spike

sethy> Ty chcu taky, akorát letos už na ně nezbyli finance:-) Škoda, že nemáme cyklostezku až k řece, ono s vláčákem a botama v batohu by se to dalo:-)

Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:10® spike
spike

osprey> Ono se dá i v poprašku když má třeba 5cm, taky to má něco do sebe ale není nad led jak píšeš.

Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:08® spike
spike

Dejwík2504> Na zimák idu jen když potřebuju nabrousit brusle cca 2× za zimu. Loni jsem se tam akorát pěkně natáhl když mi vletěl malý klučina do cesty, ubrzdit jsem to už nemohl a srazit jsem ho nechtěl a tak jsem to strůhl a byl jsem na zemi:-)

Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:06® spike
spike

osprey> No ono voda už nějak teplá není a tak se není čemu divit. Ale každopádně to tam zkusím, a vezmu si oba feedery. Dnes se mně s obouma nechtělo tahat, měl jsem ještě zastávku v krámku na vlasec:-) Škoda toho tutového záběru, takový jsem neměl včera ani na průběžku, jen jsem viděl jak se feeder naklonil k hladině a pak se prudce narovnal. Celou dobu se čék dívá na tu špičku a sotva se podívá někam jinam tak je záběr.

Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:03® spike
spike

Sander> Na řeku bych brusle nenazul, hladina kolísá, udělá se vzduchová kapsa, najedeš a … radši nemyslet. Není nad klasický rybník, i když ten taky dokáže své.

Pondělí 15. listopadu 2010 ve 21:00® spike
spike

osprey> Musel bych házet 50g krmítka abych to udržel docela to táhne(teče přes 70q), doby kdy jsem v létě chytal s 30g jsou pryč. Ale s tím krmením to zkusím, snad o víkendu.

timbab> Na co teď chytáš? Poslední dva dny chytám na klasické malé hnojáčky, na háček dávám 2–3ks podle velikosti.

Tento příspěvek byl editován 15.11.2010 20:00:43 uživatelem spike.
Pondělí 15. listopadu 2010 ve 20:52® spike
spike

osprey> Problém toho fleku kde jsem poslední dva dny odchytal je vzdálenost, musím chytat na nějakých 30–40m, a k tomu je proud takže špička hodně nahoru abych vypnul co nejvíc vlasce. Pokud zkusím krmit tak asi pohledám flek do nějakých 20m abych byl přesný.

Pondělí 15. listopadu 2010 ve 20:49® spike
spike

sethy> a jo přehlídl jsem:-) právě byli zamrznuté i proudné úseky a to je co říct

Pondělí 15. listopadu 2010 ve 20:42® spike
spike

sethy> U vás nebylo zamrznuto? tady několik kilometrů, dokonce nějací hazardéři na řece i bruslili.

Pondělí 15. listopadu 2010 ve 20:40® spike
spike

timbab> Dorost do 20cm, před koncem chytačky jsem měl během 10 minut 3 záběry:-) asi jsem narazil na hejno:-)