Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "spike"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) spike. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 7. listopadu 2010 v 15:14® spike
- Diskuze: Přívlač a dravci
osprey>
Tento příspěvek byl editován 7.11.2010 14:14:52 uživatelem spike.spíš jak Drop shot mě budou sympatičtější ty marmelády, četl jsem si loni tvůj článek jak nastražuješ na marmyšku patentku. Loni jsem na ně nechytal,protože jsme neměl použitelný prut. Teď už mám, nebo alespoň si myslím, že by to s ním šlo. Jediná věc co mě vadí je cena, ale když vezmu 3 na zkoušku do 50kč se vlezu.
- Neděle 7. listopadu 2010 v 15:10® spike
- Diskuze: Všeobecná diskuze
cormoran> toho frajera jsem viděl na té fotce, teda pokud vím pozná se to podle ocásku a drápů.
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:58® spike
cormoran> to máš dobré, já měl 4 samice, 2 jsem daroval a 2 si nechal. Loni jedna nepřežila zimování, nevím proč ale teď mám jen jednu.
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:31® spike
Jak.novi> aha no tak to si pozkouším v mělčině a uvidím co to umí
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:25® spike
Jak.novi> to jsem zkoušel ale prostě to olovo mi tam nějak vadilo. Možná to byl jen špatný dojem, protože tak moc nechytám. Chytal jsem tak 2× v životě.
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:21® spike
mican3> Zkus DVD o přívlači, tam je nějaká teorie o vodění gumových nástrah.
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:17® spike
- Diskuze: Feeder
osprey> Odpověď jsem ti napsal do Přívlače, abych nemíchal feeder s vláčkou.
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:16® spike
osprey> Drop shot jsem zkoušel právě když jsem na nich byl naposled a nějak jsem z toho nadšený nebyl. Spíš bych potřeboval, aby mi tu techniku někdo ukázal u vody než takhle na netu na videích. Měl jsem z toho špatný pocit, cítil jsem olovo a měl jsem pocit, že záběr nepoznám. Pak jsem dal 1,5g jigovku nechal proklesnout a chytal tak jak jsem zvyknutý
Jinak marmyšky mě taky lákají, proutek bych na to možná vyhovující měl a tak až budou na krámku tak zkusím na zkoušku 2 nebo 3 tvary vzít a zkoušet jak to vodit.
Tento příspěvek byl editován 7.11.2010 13:21:12 uživatelem spike. - Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:12® spike
cormoran> Jakou jsi měl želvu? já mám želvu nádhernou ale do jezírka ju nedávám, žrala by mně ryby.
Tento příspěvek byl editován 7.11.2010 13:13:16 uživatelem spike. - Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:02® spike
osprey> Jo to jo nedávno jsem byl, nakonec jsem vydoloval 2 ryby z toho jednu 30+. Chcu si to ale zkusit i v zimě když bude voda studená a ryby ztuhlé a někde u dna v jamě nebo tak nějak. To už budě těžší.
Tento příspěvek byl editován 7.11.2010 13:03:03 uživatelem spike. - Neděle 7. listopadu 2010 ve 14:00® spike
cormoran> Akorát když si tam budeš dávat to čerpadélko s hadicí aby voda cirkulovala tak tu hadici přidrátuj nebo nějak přidělej k tomu pletivu. Jednou se mi stalo, že sem nepřidrátoval a půlka bečky se mi vypustila.
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 13:45® spike
cormoran> Za pade? to je jak kdyby jste tam plivli
Jinak už jsi zazimoval jezírko?
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 13:40® spike
osprey> Právě to najítí ryb se mi zatím v zimě teda nedaří. Pokud nebude v druhé půli prosince ještě zamrznuto, rád bych se pokusil najít okouny a nějakého vyprovokovat k záběru.
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 12:11® spike
sus1> Jo těch tam ráno bylo taky dost tak jsme je poplašili
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 12:07® spike
sus1> škoda jich je, takto místo slepicím velká část postačí jako krmení pro místní štiky ale věřím že pár kousků tam do jara vydrží.
Sander>
- Neděle 7. listopadu 2010 ve 12:01® spike
Sander> Ne rasista teda nejsem. Rybí běloba jako karas,plotice,perlín,…
- Neděle 7. listopadu 2010 v 11:59® spike
Sander>
není běloba jako běloba, myslel jsem samozřejmě tu rybí
- Neděle 7. listopadu 2010 v 11:57® spike
Tak jsme si s dejvíkem zašli na potok po vypuštěném rybníku od výlovu a nasbírali nějakou bělobu do rybníku, snad něco ujde štičím zubům, kterých je tam víc než dost.
Tento příspěvek byl editován 7.11.2010 10:57:44 uživatelem spike. - Neděle 7. listopadu 2010 v 0:35® spike
mannice> Proto se říká: Pes je nejlepší přítel člověka. Chápu tě, nevím jak by mi bylo, kdyby se něco stalo tomu našemu třeštidlu.
Tento příspěvek byl editován 6.11.2010 23:37:34 uživatelem spike. - Neděle 7. listopadu 2010 v 0:22® spike
osprey> to jsem loni taky zjistl, mockrát jsem u vody ale nebyl. Letos zajdu asi jen jednou zkusit flek od kterého si hodně slibuju.