Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "spike"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) spike. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 28. dubna 2010 ve 20:31® spike
spike

acam> Jak to myslíš peří, můžeš sem hodit kdyžtak nějaké foto? Já mám doma jig streamery ale jaksi jsem je zapoměl na tréninku před závodama zkusit:-)

Středa 28. dubna 2010 ve 20:29® spike
spike

Barynka> já dnes taky zkusil ke konci chytačky nahodit kůrku a víš jak jsem dopadl? Oukleje do té kůrky tak dlouho bušili až spadla z háčku:-D

Středa 28. dubna 2010 ve 20:22® spike
spike

Jak.novi> ty jo jak bylo řečeno v comebacku: přírodě neporučíš:-)

Středa 28. dubna 2010 ve 20:04® spike
spike

Barynka> no povede se, já tak 3 roky z5 na želivce pstruha a okouna na chleba:-)

Středa 28. dubna 2010 v 19:57® spike
spike

Barynka> kamoš letos taky jednu na žížalu dostal:-)

Středa 28. dubna 2010 v 18:43® spike
spike
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.4.2010 | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem byl zkusit chytat na pro mě neznámém revíru s feederem. Abych nemusel zajíždět přes město a pak se napojit na polní cesty vzal jsem to polňačkama rovnou. Na mapy.cz jsem si našel příslušné cesty a vyrazil k vodě. Zhruba půl kilometru od revíru jsem ale zjistil, že polňačka byla zaoraná a tak jsem se projel na poli:-D . U vody jsem si zabral jedno slušnější místo před kterým byla volná voda, všude kolem pařezy nebo popadané haluze. Nejdřív se mě k haluzím nechtělo házet tak jsem chvilku zkusil volnou vodu ale tam nic. Tak jsem hodil pár hrstí krmné k haluzím a za 10 minut tam nahodil. Nakonec jsem měl 2 rychlé záběry, ale reakce na ně byla pomalá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 28. dubna 2010 ve 14:46® spike
    spike

petrcech> Na srpen už mám domluvenou, ještě by to chtělo červenec:-) Teď mizím k vodě zkusit pro mě neznámý revír, tak když budu mít zero nebudu překvapen.

Tento příspěvek byl editován 28.4.2010 15:47:00 uživatelem spike.
    Středa 28. dubna 2010 ve 14:27® spike
    spike

Léto už klepe nadveře, chtělo by to sehnat nějaký job aby bylo z čeho nakupovat na ryby:-)

Úterý 27. dubna 2010 ve 20:36® spike
    spike

osprey> :-)) ale i odstřel 15% hejna je malá výhra. Zatím jen ale u VALMEZU.Odstřel mají povolený jen myslivci. Brzo to bude jako u špačků.

Úterý 27. dubna 2010 ve 20:30® spike
    spike

osprey> já akorát četl tu zprávu o povoleném odlovu kormorána:-)

Pondělí 26. dubna 2010 v 19:11® spike
    spike

HaD> mě upadly ryby 4:-) mrzí mě duhák 50+ co ohnul háček na jigovce a ještě jeden co se vyhákl z rotačky v podběráku a stihl vyskočit. Určitě by mě tyto 2 ryby pomohli o pár míst kupředu ale i tak jsem byl překvapený a 100% spokojený.

Pondělí 26. dubna 2010 v 19:03® spike
    spike

osprey> no ty nymfy jsou pořádně aromatizované:-)

Pondělí 26. dubna 2010 v 18:40® spike
    spike

Sander> při lovu těch hadů poprvé použiju chem světýlka z Lidlu:-)

Pondělí 26. dubna 2010 v 18:20® spike
    spike

osprey> ty jo 111cm to je pořádný kus:-) to už musí mít celkem velkou sílu

Pondělí 26. dubna 2010 v 18:18® spike
    spike

osprey> to je tak trochu jako s těma tvojíma turbokaprama. Ryby co jsou v řece 3 roky a berou jen když samy chcou:-)

Pondělí 26. dubna 2010 v 18:12® spike
    spike

Libor> :-) mě stačí jen jeden malý, sice jich tu moc není ale třeba se povede:-) Letos se zatím dařilo. Z toho co jsem si v zimě předsevzal mě už chybí chytit jen úhořa a štiku 60+na přívlač:-)

Pondělí 26. dubna 2010 v 18:09® spike
    spike

Libor> třeba jako s těma amurama:-)

Sander> no uvidíme, ted v sobotu mám čas pak už je to horší:-)

Pondělí 26. dubna 2010 v 15:21® spike
    spike

Blíží se bouřka, ještě, že jsem se nevydal na ryby:-) v pátek se na ryby asi nepodívám, stavíme májo:-) a v sobotu se mrknu asi na hady:-)

Pondělí 26. dubna 2010 ve 14:31® spike
    spike

HaD> Jak jsem se tak díval do výsledků zabodoval jsi hlavně v těch sudých kolech(libovolná nástraha). U toho provazu to bylo ale slabé. Byl jsem rád aspon za jednu rybu, i když pár záběrů bylo.

Neděle 25. dubna 2010 v 19:20® spike
    spike

timbab> nikdo tě rozhazovat nechce:-) teda alespoň z mojí strany