Chytej.cz

Komentáře od uživatele "DJ"

Pátek 18. května 2012 ve 22:55 Články Parma štikovitá - jak je to doopravdy?

XAXAP> pokud cheš někoho ovbinit,nech Míru bejt a pust se do mě. To já super propálil to, že tvrzení Vágnera s parmou je jedna z úmyslných nepravd který panáček šíří jako rakovinu. Nemám důvod být flustrován a mohu se označit za klidnýho člověka bez mindráků. Mých 130kg mi dodává klid a leta vrcholovýho silovýho sportu mě naučila hrát fér. Co je Alfa samec ale vám holkám co občas vylezete J.V ze zadku nemá smysl povídat:)

Čtvrtek 17. května 2012 v 11:23 Články Parma štikovitá - jak je to doopravdy?

osprey> ale uměním máš možnost vyhrát Pulicera Míro :) Beze srandy – zkus knížku, Ota Popper mi vždy pohladil srdíčko a někdo novej kdo dá rybolovu malou roušku tajemna a vyzdvihne jinotajem a vlnou fantazie dar adrenalinové roantiky jenž rybolov dává by na trhu mohl obstát. Nazval bych knihu historky s mírou.

Čtvrtek 17. května 2012 v 11:16 Články Parma štikovitá - jak je to doopravdy?

Jo jo Míra píše parádně, až bude Kuba náměstek m. zemědělství pro vodohospodářství, měl by mu nabídnout flek vedoucího tiskového odboru :) za tohle mě osprey sežere :) :) ale jinak dobrá práce, na něčem teď taky dělám a snad se to povede.

Neděle 24. července 2011 ve 22:26 Fotoalba ŽIVOTNÍ ŠTIKA

sumec18> cca 15–20 min. Jirko, šel jsem na sumce a zabrala tahle kráska. Dík za gratulaci.

Pátek 22. července 2011 v 15:20 Články Moje první metrovka

Velká omluva všem které zarazil můj překlep 119,7cm ne 199,7 Znovu jsem se při myšlence na úlovek rozvášnil a :) :) Pokud se někdo z vás alespoň trochu pobavil, stál překlep za to :) S Kubou mě ale prosim nesrovnávejte, na tuhle modlu stále ještě nemám :) :) foto vloženo do alba. Bohužel jsem na to byl sám a jen s telefonem :( lepší fotky nemám

Čtvrtek 21. července 2011 ve 13:13 Články Moje první metrovka

Napsal jsi to líp než bych to napsal já a dal jsi boji i víc síly než já. Je to trochu nespravedlivý, ale jedno nás pojí. 6.7.2011 v 20:?? jsem vyrazil na sumce s mou vláčkou, jenž je lovu sumců určena. Prut 50–100g šnůra do 30kg v uzlu, nástraha dělená guma s lopatkou cca 25cm. Po několika náhozech gumového okouna jsem v kalný vodě nasadil petře žlutočervenozelenou obludu polský výroby s pocitem, že sumci je vše jedno. Razantní záběr mě o tom po pár minutách přesvěčil. Po deseti minutách pomalého vození, kdy ryba jezdila u dna a já nechápal proč ten sumec nekope, 2× vyskočila min. polovinou těla. Ruka se mi v tu chvíli třásla tak, že by případná potřeba nezkončila dobře. Přivolaný hospodář mi řekl, že je to mlíčák. Z jemně odebrané šupiny stárnoucí ryby se ukázalo, že mu je něco nad 14 let, váha 16kg délka 199,7cm Nemá tak krásnou barvu jako ta tvá, už je rezavohnědý, na briše má velkou jizvu a chybí mu horní část ocasní ploutve. Stárnoucí král, aligátor který odhodil nohy aby mohl vládnout hlubině a jednou v ní pod nadlvádou potomků svého druhu mohl zemřít rozerván proudem času, jenž nás všechny semele. Od teď o něm vím a on ví o mě. Nenechal se ulovit, ale zabral za odměnu a dovolil mi prohlédnout si jeho majestátnost a krásu. Má životní štika. Když se narodil, já dostal občanku. Třít se začal v době kdy jsem se i já pokoušel o podobnou seberealizaci. Rozumím tvé radosti a jsem rád, že ji cítím stejně. Gratuluju

Úterý 12. července 2011 v 10:46 Fotoalba

Neznám tě, ale podle týhle fotky jsi hovado kterýmu není rovno. Těšim se až tě ve Španělsku potkám a řeknu ti to osobně.

Pondělí 11. července 2011 v 17:11 Videa Jak na ryby s Rudou Hrušínským - 12. díl

kety.vydra> Zákon o reklamě, na to myslí neboj :) poslední půl rok se řeší pokuta za zvuk ve spotech. Mně osobně taky prudí, že když už jsem náhodou doma u tv, občas taky náhodou reklamu nepřepnu, musím brát do ruky ovaladač a vypínat zvuk. Brzy jim to zatrhnou. Proč bejt ele teď u tv, pořad s Rudou je Super, ale já raděj tahnu k řece či do lesa. Žádná reklama :) doporučuju. Rudu si nahraju bez reklam a večer v klidu a na pohovce.

Úterý 21. prosince 2010 ve 12:41 Články Jelec tloušť na suchou mušku

Za normálních okolností bych ti napsal dobrej článek kolego, ale vzhledem k poslednímu roku s muškařským vercajkem a postupnýmu propadání tomuhle druhu rybolovu napíšu spíš, vim co cejtíš a napsal jsi to dobře brácho :) Chytám tedy spíš na mokrou mouchu než na suchou, ale zástupy tloušťů, jesenů, plotic, ouklejí cejnů a dalších a dalších krásnejch ryb jenž jsem mohl zdolávat nám dávaj za pravdu v tom, že pokud chce člověk opravdu splynout s řekou a přírodou jenž ji obklopuje, je muškařina ten nejlepší způsob. Petrův zdar v roce 2011 přeje DJ.

Pátek 1. října 2010 v 16:23 Články Lososi se do Labe vrací i v létě

Kolik sms poslal Vagner že mu leštíte jméno. Pokud by mi někdo řekl, že jsem losos pod patronací tothohle šaška, raděj cestou domu chcípnu.

Pondělí 19. července 2010 v 17:23 Fotoalba Sbírka Línů

Splněný odpolední sen každýho sumcaře :)

Středa 14. července 2010 v 15:13 Fotoalba Slunce nad vodou

Místa kde člověk pozná sebe, kde učí se ze své chyby. Dávají možnost s časem splynout. A hlavně – žijou tam ryby.

Pondělí 12. července 2010 ve 14:01 Duely ryb. náčiní Berkley Skeletor vs. Shimano Speedmaster

Skeletory mám 3 a je pravda že předchozí verze s korkovou rukojetí byla lepší než ta nová. Nicméně prutu se nedá upřít super akce a možnost max. kontaktu s vedenou nástrahou a max cit špičky při záběru. Jsem s prutem max. spokojenej a doporučuju jej.

Středa 23. června 2010 v 10:31 Články Bolen dravý - kdy, kde a jak na něj?

acam> Jo asi jo :) Pamatuju si s úctou, co o bolenech psal Ota Pavel, ale já mám s touhle rybou jinou zkušenost. Nicméně bolen je při muškaření dobrej a mnou někdy cíleně vyhledávanej soupeř. Někde jsem na fóru našelpřirovnání tarpon chudejch :) Jinak nejvíc jsem jich letos nachytal z kraje jara, brali všechny barvy lur a malých streamerú. Po oteplení reagujou hlavně na menší, jednobarevný nástrahy – bílá, černá, stříbrná. Chytám ryby hlavně do 50cm 1–2 kusy týdně, záleží, jak se dostanu k vodě.

Úterý 22. června 2010 ve 14:49 Články Bolen dravý - kdy, kde a jak na něj?

kerob> Mám zkušenost i s bolenem 73cm, kterýho jsem v patnácti chytil 3× za léto na kolínko obalený strouhankou na stejnym místě jednoho stojáku – bral ze dna jako kapr. Je pravda, že v proudu na mouchu chytám hlavně ryby do 60cm jak píšeš. Nejde sem vložit foto. Před měsícem mi zabrali dva najednou. Krásnej boj a krásný ryby. Oba 45 – 50cm nemá smysl měřit. V souboji s lehkou výbavou ty ryby vyšťavíš a tak je hned po zdolání sundavám. Můj nej kus na mouchu měl 66cm.

Úterý 22. června 2010 ve 14:09 Články Bolen dravý - kdy, kde a jak na něj?

Bolen je krásná ryba, ale neřekl bych, že patří k extra opatrným a chytrým rybám. Když dobře odhadneš nástrahu, není problem chytit 3–4 ryby za odpoledne. Potvrdila se mi moje domněnka že boleni někdy lový v páru nebo i v hejnu. Přikládám foto. Nejvíc reagují na černé malé lurky, nebo barevné lury na duháky. Někdy není ani třeba tahat šňůru, stačí hodit mouchy do proudu a šňůra kterou proud unáší oživuje nástrahy sama.

Pátek 18. června 2010 ve 12:57 Články Na cestě do pekel

Ahoj Míro,

dlouho jsem nepsal. Je to tím, že od doby co jsem si pořídil mušák, poznávám vodu tak, jak mi vláčka zatím nedovolila. Dík muškaření jsem navíc poznal pár lidí, který dělaj vše podle pravidel muškařského klubu o kterém jsi psal a dělaj to i bez nutnosti určení. Doporučuju každýmu rybáři muškaření, ale doufám, že muškařů nebude tolik co vláčkařů. Jinak krásnej článek – máš dar popsat pocity, který cejtí 70% rybářů tady.

Pátek 18. června 2010 v 10:51 Duely ryb. náčiní Shimano Technium 3000 SFB vs. Ryobi Zauber 3000

Hlas pro Ryobi. Za cenu ŠKODOVKY jsem koupil LEXUS. Jsem plně spokojenej a mohu doporučit.

Pátek 2. dubna 2010 v 17:18 Články Veletrh Brno 2010 z pohledu vláčkaře

osprey: Já si v na veletrhu kopuil tenhle naviják. WFT EXACT PILK 5000 Co si o něm myslíš?

http://www.adler-wft.cz/eshop.php?…

Jinak super článek. Když si vezmu co tyhle hrašky stály když jsem byl malej kluk :)

Středa 10. března 2010 ve 22:21 Články Zubatá pro krále

Ota Pavel by byl rad – dík za připomenutí jeho krásnejch knížek. Vyrostl jsem na nich.

novější starší
Stránky:   2 1