Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Robur"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Robur. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 14:37® Robur
- Diskuze: Všeobecná diskuze
BigMike> pohřebák si dělá mauzoelum, tak to si ho nech.
- Pátek 30. listopadu 2012 ve 12:31® Robur
BigMike> jaké zdravotní problémy. Laskavě neumírej, ještě jsi nevrátil obinadlo
.
- Pátek 30. listopadu 2012 v 11:31® Robur
jestli vy jste slávisti, tak já teda ne!!!
- Pátek 30. listopadu 2012 v 9:42® Robur
Tora, bych nepodceňoval. Myslím si, že má velký archív a je rozhodně dobrý vypravěč. Každopádně Osprey laťku kvality posadil hodně vysoko, což je dobře. Ostatní by měli taky něco napsat a můžeme srovnávat, třeba i Tora můžete nahradit
. Každopádně trohu té osvěty, PROČ? By tedy neškodilo. Takhle to připomíná Skřivánky na niti…paralela s otázkou: Kde je Osprey? se tu nabízí.
Pro Martina Chmelíka – ten příspěvek s 2 redkatory co psal tuším Sethy jsi moc nepochopil.
Tento příspěvek byl editován 30.11.2012 08:53:19 uživatelem Robur. - Středa 28. listopadu 2012 v 7:35® Robur
Kazan> to pošli na reklamaci
- Středa 21. listopadu 2012 v 9:45® Robur
- Diskuze: Brno a okolí
zdarec prdec, nepřidá se někdo méně pracovně vytížený v pátek do Jestřabic na pstruhovláčku?
- Pondělí 17. září 2012 v 18:22® Robur
nnnap> evoluční je i ten, porč had nemá koule, ale to už se tu probíralo.
- Středa 5. září 2012 v 7:45® Robur
MIG-35> to jako že budeš mít opici nebo pracovat?
- Úterý 4. září 2012 v 7:44® Robur
modrý žralok, gratulace a ať z něj vyroste třeba, třeba… velký bílý
- Neděle 2. září 2012 v 18:06® Robur
olda> tak jestli se mu roztékají, tak pak už se ani neradí jak uchovat, ale jak je pochovat
. strčit do sklepa, s trávou, nějakou zeleninou, navlhčit noviny a tím to přikrýt, ale nezapomeń to kontrolovat. Očas to zde monitoruje Kubišová, tak a´t na tebe nepošle Srsku.
- Neděle 2. září 2012 v 17:55® Robur
sobol> svaž je konečky k sobě, uvidíš, že neutečou, vždy do páru
- Neděle 2. září 2012 v 15:12® Robur
Marťa 123> napřed asi napiš, jaké ryby a jakým způsobem chytá
- Neděle 2. září 2012 ve 13:59® Robur
- Sobota 1. září 2012 ve 21:23® Robur
co říkáte na to, že se vytřeli tloušti?
- Čtvrtek 12. července 2012 v 17:22® Robur
- Středa 27. června 2012 v 8:15® Robur
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: včera | Způsob lovu: Přívlač
včera 70cm, kupodivu na 1háčkovu nástrahu v tlamě a docela tekla krev, a to jí ta nástraha vypadla sama, když přestal pnout vlasec. Ale odplavala v pohodě. Na fotku z mobilu slušný výsledek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 16. června 2012 v 11:49® Robur
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
tak jsem zahájil i se synem. Obětoval jsem mu jednu krabičku a zatnul zuby. Na 3 nához štička, takže jsem zjistil, že nemám vestu se peanem. naštěstí syn měl. Pka jsem lapl ještě 5 štik a 3 okouny a syn úplně sám taky štiku vyvláčel. Chudák malej, je to o rukách a čtení vody. Říkám, běž a tam, proházej to, bude tam štikule. tak to proházel, pak jsem tam nahodil já a štiku jsem vyndal. Pak byla 2 mola. Říkám, běž jako indián, tak nadusal na to první, to jsem ho sprdnul, tak pravil, že myslel, že plížit se má na to druhé. Na druhé se vypravil, přičemž obdržel žlutého ďábla, asi 8 x náhodil, ale hrozně s tou gumou zacházel, tak jsem mu to spustil pod nohy, 5× třepl a vzala to ta 60cm štika. Tak mně ji podebral, řekl víš jak je dobrá štika, tak dostala po hlavě a mám oběd. Byla celekm pěkně stavěná, ale jakási divná. Při pitvě prázné břicho a háček v něm. Asi ho trávila.Byl to kapřák, ale bezprotihrotu. Tolik stručně hlášení.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. května 2012 v 15:45® Robur
zdar, prý je nějaká otrava na Svitavě od soutoku výše
- Středa 23. května 2012 v 8:08® Robur
- Diskuze: Diskuze s adminy
hele, kde vložím foto do soutěže kaprařina, bu´d mně něco uniká nebo je chyba v matrixu
- Středa 16. května 2012 ve 12:47® Robur
alexdelpiero> teoretik možná ano, ale cejnů nachytám hafo všude, ale parmy ne. Když budu chtít cejna, musím ujít 100m. Fryw asi taky nepojede ze Zbýšova pro netrofejního cejna do Brna.